Betuft Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mooie naamslinger als kraamcadeau voor mijn neefje, goed meegedacht over kleuren ook. Sneller verstuurd dan verwacht! De ontvanger van het cadeau woont een uur van ons vandaan. Gelukkig kon het... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele mooie naamslinger ontvangen! Communicatie verliep heel vlot. Charlotte heeft veel voorbeelden en kleuren doorgestuurd en ze heeft ontzettend veel opties! Levering sneller binnen dan verwacht. Hee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben gister de letters ontvangen, en wat zijn ze PRACHTIG! Wij willen de letters los aan de muur gaan hangen en ze heeft voor ons aan alle letters een haakje gemaakt zodat we ze makkelijk kunnen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een super mooie naamslinger ontvangen, ook echt heel erg mooi afgewerkt. Ook fijne communicatie. Charlotte dacht goed mee qua afmetingen omdat ik de slinger iets kleiner wilde hebben. Eigenlijk was al... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Artesanato
  2. Arte artesanal
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de Hobbies

Maakt in opdracht unieke handgetufte creaties van wol! 💗 Zelf ook leren tuften? Volg of geef een workshop cadeau! 🌟 Eigen maatwerk is in overleg mogelijk. Kijk op betuft.nl voor mijn verzameling handgemaakte kunstwerken. 🌈 Hiermee geef je ook jouw interieur een persoonlijk tintje en creëer je een warme gezellige sfeer in huis!🧶

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

106 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

30 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hoera slinger met naam

Fijn contact gehad over het ontwerp en een prachtige slinger ontvangen!

6 de julho de 2024

Hey Jaël,

Het was heel leuk de vlaggenlijn met naam voor je te mogen maken! Heel veel plezier ervan gewenst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg leuke tuftworkshop gehad

Heel erg leuke tuftworkshop gehad! Zeker een aanrader!
Wel had ik het fijn gevonden om halverwege even een echte pauze te hebben. Omdat het intensief is maar ook zodat je even met afstand en rust naar je eigen werk en dat van anderen kan kijken.

25 de maio de 2024

Hey Milou,

Erg fijn om te horen dat je het zo goed hebt ervaren. Goed dat je het aangeeft! Het lekkernijtje tussendoor geeft al een momentje van genieten tussendoor. Geniet van je prachtige werk dat is gemaakt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede communicatie en een heel…

Super goede communicatie en een heel mooi goed geprijsd product. Super blij met de slinger

3 de julho de 2024

Hey Valery,

Het was erg speciaal om alvast iets te maken voor jullie nog ongeboren kindje!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een leuke workshop zeg

Wat een leuke workshop zeg, we waren met 5 deelnemers, fijne uitleg, niet moeilijk maar meer even handigheid in krijgen. En dat je je eigen kunstwerk in een ochtend af hebt is top. Zo leuk om dit bij Charlotte gedaan te hebben, wat een leuke dame! Ze heeft de afwerking voor ons gedaan en werd overhandigd in een mooie doos. Zeker voor herhaling vatbaar.

25 de maio de 2024

Hi Erna,

Zo leuk om te horen. Je hebt een prachtige wandcreatie gemaakt! Extra fijn dat je eerst even de kleuren hebt bekeken bij je thuis zodat ze perfect passen bij je interieur. Heel veel plezier ervan toegewenst!

Naamslinger kraamcadeau, top!

De naamslinger als kraamcadeau gegeven. Via Instagram samen met de ontwerpster de kleur uitgekozen. Fijn contact en heel snelle service. Enthousiaste ontwerpster en eigenaresse!

5 de junho de 2024

Hey Pleun,

Bedankt voor je mooie bestelling en je mooie woorden! Erg tof dat ik de naamslinger Lola voor je mocht maken als kraamcadeau.

2 naamslingers

Wow, wat levert ze prachtig werk uit!
Ik heb je gecontacteerd toen je op vakantie was. Zelfs dan was het een fijn contact! Je bent dus helemaal bezog met je werk, maar dat zie je aan je werk! Zit puur liefde in! In alles! Van afwerking tot scheren tot maken🤍
Wij zijn echt super content met onze twee naamslingers🥰
Ik raad haar sowieso aan! Het kamertje van je kleine wondertje krijgt een prachtig werkje door haar💗🤍

7 de junho de 2024

Hi Ashley,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de naamslingers. Het was een feestje om ze te mogen maken voor je. En ook heel leuk met de diverse kleuren en combinaties! Veel succes nog met de laatste weken van je zwangerschap.

Vriendelijk en snel!

Bedankt voor het gave cadeau wat ik aan mijn vriendinnetje heb kunnen geven (naamslinger).
Snelle en vriendelijke service!
Ik kreeg meteen na het plaatsen van de bestelling een enthousiast berichtje van Betuft terug en zo was het cadeau snel naar wens besproken.

9 de maio de 2024

Hi Karlijn,

Wat onwijs leuk dat het zo in de smaak viel! Ook nog bedankt voor de mooie foto die je stuurde van de slinger Ollie.

Aanrader!

We hebben een hele leuke workshop gevolgd! Een fijne uitleg, Charlotte is supervriendelijk en het resultaat is prachtig. We komen zeker nog een keer weer een wandkleed tuften!

21 de abril de 2024

Hey Noor en Nienke,

Ook ik vond het erg leuk om jullie als deelnemers te mogen ontvangen bij de workshop! Heel gaaf hoe het is geworden. Erg tof om te horen. Altijd welkom!

Kreadoe Workshop

De workshop op de Kreadoe was leuk en we kregen veel creatieve vrijheid. De uitleg was kort, maar duidelijk. Heel fijn als je het al eens gedaan had. Het kleed werd door Charlotte afgemaakt door vilt op de achterkant en haakjes, zodat het mooi opgehangen of neergelegd kan worden.

19 de abril de 2024

Hey Naomi,

Bedankt voor je review en je aanwezigheid tijdens de Krea Doe workshop! Heel erg leuk om te horen. Veel plezier met je kunstwerk!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke workshop gehad op de KreaDoe en…

Leuke workshop gehad op de KreaDoe en Charlotte heeft het netjes afgewerkt en opgestuurd. Ik heb nu een eigen wandtapijtje waarmee ik een krukje wil bekleden. Het was erg leuk om een keer te doen. Stukken sneller dan met de hand punchen.

20 de abril de 2024

Hi Pauline,

Wat fijn dat je de workshop op de KreaDoe leuk vond en dat je tevreden bent met het resultaat van het tuftwerk! Een heel leuk idee om er een krukje mee te gaan bekleden. Bedankt voor je review en je ontvangen foto!

Workshop tuften

Ik heb de tuft-workshop gevolgd op de KreaDoe beurs. Het was super leuk om te doen en ook heel goed om te doen dankzij de goede uitleg en voorbereiding van Charlotte. Ook heeft ze ‘m super afgewerkt. Blij mee!

20 de abril de 2024

Hi Nadine,

Het doet me echt plezier om te horen dat je de het tuften op de KreaDoe zo leuk vond en dat je tevreden bent met het resultaat. Was erg gezellig om jullie te mogen ontmoeten en dit te mogen leren. Het verdiend een prachtige plek!

Workshop

Een hele leuke workshop gehad op de KreaDoe.
Alles was er, en Charlotte heeft alles goed uitgelegd.
Was super gezellig.
Een probleem, nu heb ik er weer een nieuwe hobby bij.😃
Bedankt,

Gr Renate

19 de abril de 2024

Hi Renate,

Wat geweldig om te horen dat je zo'n leuke ervaring hebt gehad met het tuften op de KreaDoe! Geniet ervan en bedankt voor het delen van je enthousiasme.

Mooie naam slinger

Een persoonlijke naam slinger besteld. De slinger is zo mooi en van dikke/ goede kwaliteit. Zeer tevreden! Het was een feestje om uit te pakken. Blije klant :)

15 de abril de 2024

Hi Karima,

Wat onwijs lief en leuk om te horen! Het was heel tof om voor je te mogen maken. Ook met de teddybeer toevoeging in de naamslinger! Hopelijk past het perfect bij je in de inloopkamer.

Mooie naamslingers

Duidelijke website over de bestelmogelijkheden. Ik heb fijn en vlot contact gehad met Charlotte over de mogelijkheden voor een naamslinger (keuzes qua kleur) en ben erg goed geholpen. Het resultaat is heel erg mooi, ik raad het iedereen aan!

8 de abril de 2024

Hoi Dorit,

Bedankt voor je mooie woorden! Het was erg tof om voor je te mogen maken. Heel veel plezier met de naamslinger!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een cadeautje voor mijzelf!

Ik heb een ontzettend leuke ochtend gehad. We werden hartelijk ontvangen in een sfeervolle ruimte. Het is hard werken, maar na een hele duidelijke uitleg en tussendoor hulp, hebben we allemaal een superleuk kunstwerk getuft. Ik heb er een nieuwe hobby bij 😃

13 de abril de 2024

Hoi Inge,

Bedankt voor je review! Erg leuk om te horen dat je een geweldige ochtend hebt gehad. Ja, het tuften op A2-formaat vereist inderdaad de nodige tijd, maar het resultaat is het zeker waard! Je hebt jezelf een prachtig cadeau gedaan! 😍 Erg leuk, mocht je nog iets willen weten dan kan je altijd bij mij terecht. Bedankt voor je deelname!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In goede sfeer workshop tuften

Op een mooie locatie met 4 personen, leuke workshop tuften bij Betuft.nl. Goede uitleg en sfeer. Aanrader!

13 de abril de 2024

Hi Natasja,

Bedankt voor de mooie woorden! De locatie is inderdaad een hele toffe plek waar iedereen de ruimte heeft tijdens het tuften. Heel fijn om te horen dat het je zo goed is bevallen! Bedankt voor je deelname en het eindresultaat volgt snel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen zaterdag een tuft workshop…

Afgelopen zaterdag een tuft workshop gedaan samen met mijn zus! Het was onwijs leuk, goede uitleg en beide waren we super blij met het resultaat. Nu kunnen we hem beide mooi gaan ophangen! We komen zeker nog eens terug!

23 de março de 2024

Hi Loes,

Bedankt voor je review en uiteraard voor jullie deelname aan de workshop. Erg gezellig dat jullie mee hebben gedaan.

Heel fijn te horen dat jullie zo blij zijn met het eind resultaat. En jullie zijn altijd welkom! Fijne dag toegewenst.

Zeer mooie naamslinger

Zeer mooie naamslinger
Snel geleverd volgens afspraak
Mooi materiaal

20 de março de 2024

Hoi Mirian,

Bedankt voor jouw review! Veel plezier gewenst met de naamslinger.

Groetjes,
Charlotte

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.