- Instituição Financeira
- Provedor de serviços de carreira e educação
- Serviços de Investimentos
- Analista de Mercado
- Academia de Ciências
Beursbaas zet zich in voor educatie over de financiële wereld en het beleggen in kwaliteitsbedrijven.
Provincialeweg 86, 9864PG, Kornhorn, Holanda
- 0620278347
- info@beursbaas.com
- beursbaas.com
As pessoas também visitaram
Duidelijke uitleg
Prima analyse voor een scherpe prijs.
De producten zijn van hoge kwaliteit en…
De producten zijn van hoge kwaliteit en leerzaam. Zeker het proberen waard!
Goed en duidelijk advies
Goed en duidelijk advies. Heeft leuke rendement opgeleverd. Beursbaas bedankt!

Resposta da Beursbaas
Must-have voor beginnende beleggers
Een gebruiksvriendelijke site met hoogwaardige papers met diepgaande analyses. Voor een beginner goed te volgen. Waardevolle bron voor beleggers!

Resposta da Beursbaas
Hoogwaardig document
Het document was van hoogwaardige kwaliteit en nodigt uit tot meer.
Een eerlijk platform
Een eerlijk platform. Uit eigen ervaring vertellen ze alles op mooie wijze hoe en wat. Ook vanuit hun mening hoe het wel en niet moet. Via instagram krijg ik al veel mee, als een vraag stel krijg ik altijd fijn antwoord.
Dit is iemand die zijn portfolio van…
Dit is iemand die zijn portfolio van 150.000 naar 35.000 ziet gaan en dan bedenkt om cursussen te gaan verkopen. Ver van wegblijven.
Top papers!
Hele duidelijke en heldere uitleg waardoor het makkelijk te begrijpen is. Ook word er gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden wat er voor zorgt dat het meer te volgen is. Top papers!
Er gaat een wereld voor me open
Echt een fijne manier waarop de kennis en informatie is weergegeven in de papers over opties die ik gekocht heb. Ik had vooraf geen enkele kennis over opties maar er gaat nu letterlijk een wereld voor me open. Ik ga de komende tijd aan de slag met het proberen van een aantal optiestrategieën uit jullie papers om te zien welke bij me passen
Top!
Leuke en informatieve website met goede kwaliteit papers, top!