Ik ben 84 jaar en niet zo technisch meer begaafd , het technisch probleem die ik had is me op de meest vriendelijke en korekte manier aangereikt in de kortst mogelijke tijd !!! Proficiat voor de tech... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zeer bekwame persoon heeft mij zeer snel geholpen met mijn klein probleempje ( video verlies)
Na de aankoop van mijn camera's en installatie werkte deze perfect. Na een foutieve behandeling van mezelf was één camera plots uitgeschakeld. Ik kreeg deze zelf op 16/07/2026 nietmeer in werking. Ik... Ver mais
Ik had mijn bestelling foutief doorgegeven en dacht dat er zaken ontbraken. contact opgenomen met de firma Bascom en onmiddellijk vriendelijk voortgeholpen waarbij zij alle gegevens doorgaven om de be... Ver mais
Detalhes da empresa
Bascom ontwikkelt en levert professionele bewakingscamera’s voor kmo-bedrijven en particulieren met een groter terrein of pand. De systemen zijn ontworpen om zelf aan te sluiten: de camera’s verbinden via het stroomnet (Bascom® POWER) of een netwerkkabel (PoE) met een recorder, die de beelden lokaal bewaart, zonder abonnement.
Informações de contato
Meensesteenweg 385, 8501, Kortrijk Bissegem, Bélgica
- 056 13 60 95
- info@bascom.be
- bewakingscamera.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle service en goede uitleg ;-)
vlotte service prachtig beeld
vlotte service
ik had problemen en werd telefonisch prima geholpen
dikke pluim
prachtige beelden en prima nacht zicht vooral de PRO
Ik had daarvoor ook camera hangen maar deze zijn stukken beter
Perfect top top
Eersteklas dienstverlening
Eersteklas dienstverlening. Snelle telefonische reactie gekregen en ik werd online geholpen. Excellent!
Snelle hulp van op afstand
Snelle hulp van op afstand, dank u,
Uitstekende service na verkoop
Omwille van de iets ingewikkelder situatie waarin de draadloze camera's gebruikt worden, heeft het wel wat moeite gekost om alles prima werkend te krijgen. Maar dit kwam vooral dankzij de uitstekende service die Bascom via mail en telefonisch leverde.
Probleem met het retourlabel downloaden…
Probleem met het retourlabel downloaden voor Bpost ... Goede ondersteuning gekregen en het probleem opgelost.
Her probleem is opgelost maar heb nu…
Her probleem is opgelost maar heb nu problemen om mijn paswoord opnieuw in te stellen.
Snelle reactie
camera met geluid in out
Het antwoord is korrekt doch ik zoek een camera met geluid in en uit. Kan ik misschien een camera van een ander merk bij aansluiten
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg, maar zal toch e.e.a. moeten overleggen met jullie.
goede dienstverlening
Vlotte en snelle service met zeer goede…
Vlotte en snelle service met zeer goede support
Perfecte en zeer uitgebreide service
Perfecte en zeer uitgebreide service
Een voorbeeld voor vele handelaars.
antwoord per mail.
ik bestelde een camera systeem en nadien had ik nog enkele vraagjes.
deze werden perfect en duidelijk, zowat meteen, beantwoord.
top!
Goede en snelle feedback
Onmiddellijk antwoord op technische vragen. Snelle verzorgde levering.
Snelle verzorgde levering: 's middags besteld, 24 u later al geleverd.
Een telefonisch gestelde technische vraag ivm bekabeling werd vriendelijk beantwoord en het schema werd onmiddellijk ge-emaild.
ZEER GOEDE SERVICE