Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selvom jeg ikke endte med at købe noget hos denne virksomhed, så ville jeg alligevel gerne give 5 stjerne for den venlige service jeg fik. Jeg bestilte et ur på deres hjemmeside, men fandt et andet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg modtog uret lunhurtigt efter bestilling. Da jeg ifk det pakket ud, var urskiven forskubbet i forhold itl urets kant. Min reklamation førte til en udførlig vejledning i, hvordan jeg kunne rette ski... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Når man skriver 1-3 dages leveringstid på hverdage, så skal varen ikke komme på dag 4 om eftermiddagen. Varen blev bestilt en lørdag. På ordrebekræftelsen stod der levering tirsdag, men den kom først... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fornuftig webshop med alt det normale system. Der gik dog 2 dage inden tracking linket til Postnord fungerede, så man kunne næsten nå at blive lidt nervøs for manglende levering. - Pakken blev dog le... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para reforma residencial
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja de artigos domésticos
  4. Relojoaria

Escrito pela empresa

Trendy ure, der løfter din indretning – samlet ét sted. Velkommen til Beyond Time – en webshop med fokus på elegante vægure og stilrene vækkeure, der er mere end blot tidsvisere. Vores ure er nøje udvalgt til at blive en naturlig del af din indretning og bidrage med både funktion og design. Hos os finder du ure, der kombinerer form og kvalitet, uanset om du søger et moderne, minimalistisk udtryk eller en mere klassisk stil. Hver model er udvalgt med øje for detaljer og tilpasset forskellige hjem og smag. Siden 2011 har vi hjulpet kunder med at finde det rette ur til deres hjem. Vi tilbyder hurtig levering, personlig service og stor viden om vores sortiment. Beyond Time er en webshop, der tager både design og tid alvorligt.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Verdensklasse kundeservice

Hej alle,

Jeg kan som virksomhedsejer på det varmeste anbefale at handle hos Beyond Time. Vi har været uheldig med elektronikken i et vægur til vores padel.dk padelcenter.

Denne 22. Februar kl. 22.07 sender jeg en mail til deres kundeservice, og efter et enkelt spørgsmål sender Tommy kl. 23.17 en bekræftelse på at de sender en nya Klocka fra deres lager i Sverige. Vi modtager denne 2 dage efter i Danmark, så det er intet mindre en en fantastisk kundeservice.

Det er et firma som stoler på kunderne, og der skulle blot et billede til for at dette blev godkendt.

Fantastisk person som hjælper kunderne samme aften.

Vi glæder os til at vi kan handle der igen.

Hilsen Steen
Padel.dk

22 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Super kundeservice

Super kundeservice. Fik desværre et ur der ikke virkede. Efter god og meget hurtigt svar fra kundeservice (Tommy) er der nu et nyt på vej. Kan kun anbefale beyond time.

15 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog min pakke indenfor et par dage

Modtog min pakke indenfor et par dage. Og da jeg så, at den vare jeg købte var sat ned ugen efter, skrev jeg og spurgte, om de havde en ordning, hvis dette skete. Fik inden for få minutter en mail tilbage, hvor De skrev, at det havde det selvfølgelig, og jeg fik et beløb tilbage. God service!

Nu håber jeg bare at vare er i god stand, for jeg pakkede den ind, da den skal bruges til julegave. Men mon ikke der er hjælp at hente, hvis der skulle vise sig et problem :)

16 de novembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Produktet virkede ikke korrekt.

Produktet virkede ikke korrekt.
Skriftlig henvendelse herom ikke besvaret

13 de novembro de 2023
logotipo da Beyond Time

Resposta de Beyond Time

Hej,

Vad tråkigt att höra att det är problem med klockan!
Jag svarade omgående på ditt meddelande, men det kanske har fastnat i Hotmails mapp för skräppost. Kolla gärna där så bör vårt svar finnas i den mappen. Annars kan du svara på detta besked så hjälper vi dig den vägen istället. Vi ska lösa problemet!

Ha en fin dag!

/Tommy - Beyond Time

Hurtig svar på mail

Da jeg ikke fik varen til den tid jeg troede ville jeg finde tlf nr og det kunne jeg ikke finde
Sendte mail og tænkte at der ville gå lang tid inden jeg fik svar. Jeg fik dog svar inden for få timer og fik også varen samme dag
Så alt var ok

9 de novembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais