De door mij bestelde lijst bleek bij uitpakken door het vervoer kapot te zijn. BGA reageerde vlot en constructief op mijn bericht daarover. Binnen no time waren alle kosten terug overgemaakt op m... Ver mais
Lijst besteld bij BGA van goede kwaliteit. Solide en strak. Met de verzending via GLS was het niet helemaal goed gegaan (gebeurt wel vaker met GLS). Contact opgenomen met de klantenservice waar ik... Ver mais
De bestelde artikelen waren kwalitatief top! Mijn fout dat ik het verkeerde besteld had. Na het terugsturen snel het geld weer op mijn rekening. Met wat hulp van de klantenservice omdat wij, in een... Ver mais
Mooie lijst. Zorgvuldig verpakt.
Bezorging via GLS duurde wel wat lang.

Resposta de BGA.NL
De door mij bestelde lijst bleek bij uitpakken door het vervoer kapot te zijn.
BGA reageerde vlot en constructief op mijn bericht daarover. Binnen no time waren alle kosten terug overgemaakt op mijn rekening.
Dat is netjes gedaan!

Resposta de BGA.NL
Netjes verzonden en goede kwaliteit producten

Resposta de BGA.NL
Ik heb na twee weken mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Resposta de BGA.NL
Kleur van de posterhanger (bruin) kwam niet overeen met wat er op de site staat.

Resposta de BGA.NL
Na het terugsturen snel het geld weer op mijn rekening. Met wat hulp van de klantenservice omdat wij, in een drukke verhuizing en niet meer de jongste, er even niet uitkwamen. Top dankjewel

Resposta de BGA.NL
Het is fijn dat er een vervangend exemplaar werd geleverd. Maar de kwaliteit van de gouden lijst was zeer slecht. Voor veel minder heb je in diverse winkels betere kwaliteit

Resposta de BGA.NL
Hele mooie lijsten. Goede prijs. Enig minpunt is dat we er erg lang op moesten wachten.

Resposta de BGA.NL
Lijst besteld bij BGA van goede kwaliteit. Solide en strak.
Contact opgenomen met de klantenservice waar ik uitstekend en netjes verder geholpen ben door Pauline. Paar dagen later alsnog mijn lijst gekregen.
Ik ben zeer tevreden, zou hier zeker weer bestellen.

Resposta de BGA.NL
Erg goede en snelle service! Reactie op de email is super snel en de medewerkers denken met je mee indien er een probleem is opgetreden.

Goede klantenservice
Mijn lijst is kapot aangekomen. BGA kwam met een hele goede en snelle oplossing: een terugbetaling of een nieuwe lijst. Door deze goede service zou ik hier zeker opnieuw een lijst bestellen, omdat de lijst verder erg mooi is!

Resposta de BGA.NL
Ik vind de lijsten van bga altijd heel mooi maar ik had een lijst bestelt van 15×20 omdat mijn print dan perfect zou passen maar toen de lijst aankwam was de binnenmaat van de lijst 13,5×18,5 want de decoratieve rand aan de binnenkant is blijkbaar meegerekend om de 15×20 te maken waardoor het dus te klein. Nu moet ik een label van €5,95 kopen om het te retourneren dat vind ik wel een beetje zuur.

Resposta de BGA.NL
spiegel besteld die een mooie metalen rand zou hebben volgens de fotos op website. Hierover mail gestuurd ter bevestiging of dit klopt en medewerker kom me garanderen dat het wel geval zou zijn. Uiteindelijk besteld en bij het openen bleek de spiegel helemaal geen randje te hebben maar alleen glas!!! Je kunt ze niet bellen want ze hebben geen telefoonnummer nummer, alleen een mail maar daar wordt pas na een week op gereageerd! zeer teleurgesteld!!
Dit is niet mijn eerste en laatste opdracht, aangezien deze zoals altijd van uitstekende kwaliteit was en met zeer goede informatie en bezorgdiensten.

Resposta de BGA.NL
Mooie spiegel! Geheel volgens beschrijving. Goed ingepakt verzonden. Erg blij mee

Resposta de BGA.NL
Ik ben ontzettend tevreden met de leveringen!! Er was 1 foutje gemaakt met de maat van de poster, alleen top opgelost!!!ik kreeg keurig en snel reactie op de mail terug!!En de posters en lijstje vind ik heel mooi!! Dank jullie wel!

Resposta de BGA.NL
Bij een kleine vertraging van de bezorger snel en goed contact gehad!

Resposta de BGA.NL
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.