Vriendelijk personeel die ondanks personeelstekort i.v.m. de vakantie toch ruim de tijd voor ons namen en flexibel omgingen met de vragen die we stelden. Echt een verschil met de grote aanbieders die... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Indy heeft alles snel en kundig geregeld. De juiste telefoon en meteen mijn abonnement vernieuwd en dat leverde al 6 euro per maand minder op. Alles ook perfect over gezet van oude naar nieuwe telefo... Ver mais
Omdat Indy mij fantastisch geholpen heeft. Heel duidelijk en geduldig. Het verliep allemaal als een tierelier. Ik raad mensen aan om daar een telefoon te kopen. Goeie service , wat de andere ve... Ver mais
goede service. Alleen onduidelijkheden op de factuur: wat houdt thuiskopieheffing in, wat houdt het servicepakket in en hoe zit het met de garantie van mijn aankoop
Detalhes da empresa
De teams van Welcom bij Bosselaar in Apeldoorn en Boxmeer staan voor de volledige ontzorging van de klant. Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van uw gegevens. Wij zijn een echte specialist op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan beschermhoezen, screenprotectors en laders. En kunt u voor reparatie van uw telefoon of tablet bij ons terecht!
Informações de contato
de Eglantier 119, 7329DC, Apeldoorn , Holanda
- 055-3030997
- verkoop@welcombijbosselaar.nl
- bijbosselaar.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Goed geholpen!
Medewerker Florian erg vriendelijk. Wat mij betreft heeft hij wel een bonus verdient!
Klantvriendelijke medewerkers met service hoog in het vaandel!
Klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers. Prijzen gemiddeld. Ook in het verleden hier iphone gekocht. Nu opnieuw vanwege de service.
correct qua afwikkeling.
Fijne zaak en goed advies gehad
Fijne zaak en goed advies gehad. Duidelijkheid staan ze voor garant.
Ga zo door team van Bosselaar.
Dikke pluim.👍
Alles is goed vriendelijk behulpzaam…
Alles is goed vriendelijk behulpzaam goede service en goede uitleg .👍
ze hebben bijna overal een antwoord op…
ze hebben bijna overal een antwoord op en ze geven je goed advies mee en ze denken me je mee als je het niet snapt en personeel is erg vriendelijk
Kort en krachtig!
Oplaadprobleem telefoon snel gevonden…
Oplaadprobleem telefoon snel gevonden en opgelost.
Ben al jaren klant
Ben al jaren klant! Altijd goeie service en heel vriendelijk personeel!
Ben zelf niet handig met mijn telefoon…
Ze nemen alle tijd om me te helpen!
Super fijn!
Ik ben in de winkel geweest om…
Ik ben in de winkel geweest om abonnement aan te passen, niet digitaal
ik ben heel goed geholpen mobile…
ik ben heel goed geholpen mobile telefoonmet herrenering van contrakt
Prettig geholpen
Goed geholpen, en goed uitgelegd ,door de medewerker, en alles overgezet op mijn Tablet