Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leveransen gick snabbt, men det stod inget på hemsidan om att cykelstället som jag köpte framför allt var avsett för herrcyklar, vilket jag senare såg på andra butikers hemsidor. Eftersom jag har en d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte några lås till min nya cykel, allt gick smidigt och snabbt! Använde även deras prismatch och det blev accepterat inom några timmar

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I skrivande stund har jag fortfarande inte fått min beställning. Den ankom till DHL 15/1 men sedan dess har inget hänt. Det är inte ert fel. Henrik har varit i kontakt med DHL och gör vad han kan med... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich habe Samstag Nachmittag ein Garmin Radar Rücklicht bestellt. Die Versandanzeige kam am Sonntag. Auf meine Rückfrage wegen der Versandverfolgung kam umgehend Antwort (auch von DhL!). Die Ware kam p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Suporte para Bicicletas
  3. Conserto de Bicicletas
  4. Distribuidor de Bicicletas
  5. Loja de acessórios para bicicletas

Sobre Bikable.se

Välkommen till Bikable! En plats att upptäcka, lära och bli Bikable.

Hos Bikable har vi ett stort sortiment av cykelutrustning, cykelkläder, cykeldelar och mängder av olika verktyg och tillbehör du behöver för cykling. Oavsett vilken cykelutrustning du behöver så har vi den! Förutom att sälja alla typer av cykelutrustning, verktyg och tillbehör är vi på Bikable alltid uppdaterade med de senaste kollektionerna när det kommer till cykelkläder, både för män och kvinnor. Därför har vi cykelkläder för varje säsong, oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter – allt för att hålla dig Bikable året runt.

Vi har ett brett urval av populära varumärken i vårt sortiment som gör dig Bikable. Dessutom är vi ständigt uppdaterade på de senaste varumärkena och trenderna inom cykelvärlden. Dessutom fungerar skorna, kläderna, verktygen och flera andra produkter som vi har i vårt stora sortiment perfekt för många andra typer av sporter och aktiviteter.

Bikable strävar efter att bli ditt förstahandsval och favoritcykelbutik online. Vi är inte bara en cykelbutik. Vi är ett helt team av mycket engagerade och servicefokuserade cykelentuseaster som alltid står redo att guida dig och hjälpa dig med ditt köpbeslut. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice med alla möjliga cykelfrågor. Vi finns här för att hjälpa dig bli Bikable närsomhelst!

Med våra erkänt snabba leveranser av cykelutrustning kommer du älska oss. Beställ idag så har du ditt paket väldigt snart. Samtidigt gör vi det också enkelt för dig att retunera produkter till oss. Om du har beställt fel storlek eller cykeldel är det ingen fara, vi hjälper dig. Vi har 365 dagars öppet köp och det är enkelt att retunera produkter hos oss

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Bra upplevelse.

Lätt att hitta produkten. Lätt att betala. Bra pris. Snabb leverans. Bra kommunikation fram till leverans. Möjlighet att betala via Klarna.

1 de dezembro de 2025

Mycket bra !!!

Har handlat några få gånger på Bikeable.se och alltid fått mycket bra service, bra priser och snabb leverans. Har även haft ett reklamationsärende som hanterades perfekt. Väldigt nöjd kund och kommer garanterat handla igen.
MVH, Marcus

24 de novembro de 2025

Great supplier

Easy ordering, fast delivery and great customer service. =)
I had an issue with one product which arrived with a damage and I just needed to send a picture via email. Within one hour, I got a reply and had a replacement order on the way.

13 de novembro de 2025

Reklamerade en väska

Reklamerade en väska. En trevlig kundtjänst löste ärendet mycket smidigt och snabbt, fick en ny väska skickad till mig inom ett par dagar.

4 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

My order was marked for delivery…

My order was marked for delivery between 5 pm – 10 pm. It’s now past 9 pm, the tracking has vanished, and there’s been no update or contact. Extremely poor communication — won’t order from this retailer again if they keep using bring

6 de outubro de 2025
logotipo da Bikable.se

Resposta de Bikable.se

Hello Sahin Dursun,

I am sorry to hear about your negative experience shopping with us. Good customer service and communication with our customers are one of our cornerstones.

We have tried to reach you by phone without getting a response as we certainly want to hear your opinion and resolve this in the best way possible.

It seems that something went wrong during the delivery, which we will certainly address with the chosen shipping company. I can see that we sent the order as promised and that it is now us who have received a review on Trustpilot despite the fact that we shipped the package within the time we promised.

Have you contacted the shipping company yourself and asked what went wrong in the delivery?

Please feel free to reach out to me at info@bikable.se or call 040 666 44 17, and we are here to help and hopefully can do something to give you a better shopping experience at Bikable.

Robin
Bikable kundservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde ett låsfäste och en…

Beställde ett låsfäste och en stänkskärm för över en månad sedan. Har haft kontakt med företaget flertalet gånger och varje gång säger det att problemet är låsfästet som är försenat men att de skall skicka varorna inom någon dag. Har ännu inte skett. Oseriöst och dålig kontakt ifrån deras håll.

25 de agosto de 2025
logotipo da Bikable.se

Resposta de Bikable.se

Hej André,

Tack för ditt omdöme på Trustpilot.

Jag är ledsen över att höra om din negativa upplevelse av att handla hos oss. God kundservice och kommunikation till våra kunder är en av våra hörnstenar. Hör gärna av dig till mig på info@bikable.se eller ring 040 666 44 17 så vill vi gärna hitta en lösning för dig så vi kan reda ut vad det är som har hänt med ditt köp.

Med vänlig hälsning,

Robin
Bikable kundservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.