Leveransen gick snabbt, men det stod inget på hemsidan om att cykelstället som jag köpte framför allt var avsett för herrcyklar, vilket jag senare såg på andra butikers hemsidor. Eftersom jag har en d... Ver mais
Köpte några lås till min nya cykel, allt gick smidigt och snabbt! Använde även deras prismatch och det blev accepterat inom några timmar
I skrivande stund har jag fortfarande inte fått min beställning. Den ankom till DHL 15/1 men sedan dess har inget hänt. Det är inte ert fel. Henrik har varit i kontakt med DHL och gör vad han kan med... Ver mais
Ich habe Samstag Nachmittag ein Garmin Radar Rücklicht bestellt. Die Versandanzeige kam am Sonntag. Auf meine Rückfrage wegen der Versandverfolgung kam umgehend Antwort (auch von DhL!). Die Ware kam p... Ver mais
Pumpvägen 2 , 24341 , Höör, Suécia
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Bra sortiment till bra pris. De gånger jag har behövt hjälp, med att finna rätt produkt. Har den hjälpen också varit topp!
Alltid snabb och korrekt leverans. Inga överraskningar.
Köpte en cykeltröja, Rogelli, perfekt i storlek M. Snabb leverans och många betalmöjligheter.
Lätt att hitta produkten. Lätt att betala. Bra pris. Snabb leverans. Bra kommunikation fram till leverans. Möjlighet att betala via Klarna.
Har handlat några få gånger på Bikeable.se och alltid fått mycket bra service, bra priser och snabb leverans. Har även haft ett reklamationsärende som hanterades perfekt. Väldigt nöjd kund och kommer garanterat handla igen.
MVH, Marcus
Jag har handlat länge nu ifrån Bikable. På ca, fem år har jag haft endast 1 bekymmer, och det löstes snabbt och smärtfritt på Mail. Jag är mycket nöjd med Bikable. Mvh Micke.
Easy ordering, fast delivery and great customer service. =)
I had an issue with one product which arrived with a damage and I just needed to send a picture via email. Within one hour, I got a reply and had a replacement order on the way.
Reklamerade en väska. En trevlig kundtjänst löste ärendet mycket smidigt och snabbt, fick en ny väska skickad till mig inom ett par dagar.
Bra återkoppling av kundservice då en av varorna var försenad.
Jättenöjd med mitt köp.
Väldigt nöjd med hjälmen. Cykelbyxorna var tyvärr för små men inga problem att skicka tillbaka. Finns mycket bra saker på deras sida
My order was marked for delivery between 5 pm – 10 pm. It’s now past 9 pm, the tracking has vanished, and there’s been no update or contact. Extremely poor communication — won’t order from this retailer again if they keep using bring

Resposta de Bikable.se
Snabba på att skicka men jag hade tyvärr mycket strul med min leverans, fick då väldigt bra support med snabba svar. Rekommenderas!
Mycket bra service, och snabb leverans.
Robin provided very nice support
Beställde ett låsfäste och en stänkskärm för över en månad sedan. Har haft kontakt med företaget flertalet gånger och varje gång säger det att problemet är låsfästet som är försenat men att de skall skicka varorna inom någon dag. Har ännu inte skett. Oseriöst och dålig kontakt ifrån deras håll.

Resposta de Bikable.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.