BikeFriend - Hasselt Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Genkersteenweg 247, 3500 Hasselt, Vlaams Gewest, BE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel behulpzaam, vriendelijk, veel uitleg. Helaas heeft iedereen gelijk telefoon gekregen dat de fiets klaar was, waardoor het heel druk was om af te halen en we dus ook lang hebben moeten wachten.

Detalhes da empresa

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.

Informações de contato

• Genkersteenweg 247, 3500, Hasselt, Vlaams Gewest, Bélgica

• 011949143

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

89 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

194 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede en vriendelijke service

Zeer tevreden over mijn ervaring bij Bikefriends! Zowel filiaalmanager Tom als verkoper Tim waren vriendelijk, hulpvaardig en op geen enkel moment opdringerig. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een elektrische fiets én goed persoonlijk advies zonder gedoe!

1 de julho de 2026

Gewoon zeer goed.

Bij het bezoek in de winkel werden we heel fijn geholpen. We kregen duidelijke uitleg en men nam de tijd. Er werden ook tips gegeven omdat we 2 fietsen gingen kopen. Tijdens het afhalen van de fietsen idem dito. Vriendelijke man en opnieuw wat praktische tips. Super.

19 de junho de 2026

TOPSERVICE

Bikefriend Hasselt. Tevreden van mijn Kalkhoff fiets maar dat heeft weinig te maken met Bifefriend zelf. Maar de hoogste score geef ik graag aan het personeel. Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen. Ze luisteren naar je, geven een pasklare oplossing. Ze berekenen op voorhand het +/- kostenplaatje van je herstelling en dat allemaal met de glimlach . De dame aan de werkplaats ... topservice !

13 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Goede en duidelijke website

Goede en duidelijke website. Vriendelijke mensen in de winkel die goed met goed en duidelijk communiceren advies. Beoogde fiets kon snel geleverd worden. Enkel enige onduidelijkheid rond moment van levering, verder top.

7 de junho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij hebben de aanpak van Tom

Wij hebben de aanpak van Tom, met zijn technische uitleg en niet-agressieve begeleiding voor onze keuze van elektrische fiets erg geapprecieerd. Enkele malen de levering uitstellen stelde ons dan weer enigszins teleur. Maar alles kwam uiteindelijk toch goed.

13 de maio de 2026

Topklantbeleving!

Zowel per telefoon als in de winkels van Gent en Hasselt perfect verder geholpen geweest. Zeer vriendelijk en klantvriendelijk, bedankt!

10 de maio de 2026

Top service!

Zeer goede en uitgebreide uitleg gekregen van Tim zodat we heel goed konden vergelijken en kiezen wat voor ons belangrijk was. Geen push om te verkopen. ALLE vrijheid om te kijken, kiezen, testen,…
Bij afhaling van de fiets volledige uitleg gekregen en fiets helemaal op maat ingesteld! 👌🏼👌🏼👌🏼

2 de maio de 2026

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Goede uitleg gekregen over de fiets.

30 de abril de 2026
logotipo da BikeFriend - Hasselt

Resposta da BikeFriend - Hasselt

Beste Agna,

Bedankt voor je mooie review, fijn dat je onze uitleg als prettig hebt ervaren.🙌

Groetjes,
Team BikeFriend🚴‍

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.