Professionele en kundige uitleg gekregen. Waardoor de aankoop als een juiste en goede beslissing voelde. Tevens nog 1x terug gegaan inzake wat vragen, wat ook wederom totaal geen probleem was. Super... Ver mais
Een aantal maanden geleden ben ik fijn geholpen bij aankoop van elektrische fiets en een paar weken dezelfde positieve ervaring bij de aankoop van een gewone traditionele fiets. De medewerkers... Ver mais
Na jaren onderhoud bij Stella, heb nu mijn onderhoud + nieuwe achterband kettingset laten uitvoeren bij bike totaal Belfeld. mijn fiets is nu beter dan nieuw bedankt bike totaal.
Goede verkoop voorlichting. Service en uitleg bij de uitlevering fiets was uitstekend.
Muldersplein, 52, 5951 CZ, Belfeld, Limburg, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Je wordt proffesioneel, vakkundig en vriendelijk geadviseerd en geholpen.

Resposta da Bike Totaal - Belfeld
's Morgens gebeld dat de lamp van mijn fiets was afgebroken. Gebeld en ik kon hem meteen brengen. Na 1,5 uur via de mail bericht dat de fiets klaar was! Super service!
Ik was er door de goede uitleg snel uit dat het gekochte regen pak wilden hebben.
En geb hem ook gekocht
Top zaak! Zeker een aanrader als je voor kwaliteit, goed advies en goede service staat!
Had onderweg een ongeluk en ze kwamen mijn fiets ophalen.
En een keer een lekke band die werd nog de zelfde dag nog gerepareerd.
Ich habe bis jetzt mit der Firma nur gute Erfahrungen
gesammelt,ich kann nichts nachteiliges sagen ,der
Service ist sehr gut ich bin rundum sehrzufrieden,
gerne wieder.
Vriendelijke en correcte hulp. Fijne zaak en goede producten.
Nog nooit zo eenvoudig een nieuwe fiets gekocht.
Begrepen precies wat ik wilde en fijne service
Fiets super gerepareerd en goede uitleg en advies en mogelijkheden gegeven voor een elektrische fiets
Erg goede service in Belfeld! Mijn e-bike (leasefiets) was gestolen. Na de melding had ik binnen een paar dagen een nieuwe fiets. Perfect geregeld!
Rustige uitleg en klantvriendelijk.
Goede service en leveren aan huis.
Hele goede en kundige service.
Kom al jaren bij deze zaak.
Hele vriendelijke medewerkers, fiets is grondig onderhouden met een eerlijk en duidelijk advies. Kan het iedereen aanraden!