Waldersraat 22, 7241 BJ Lochem, NL
Rem problemen waren verholpen. Maar electrische schakelknop van scram zat te strak tegen handvat waaroor terug schakelen niet mogelijk was. Dit had met een goede eindcontrole opgemerkt kunnen word... Ver mais
De service is net zo goed als voor de overname van fietsservice Finke. Je word goed geholpen, ook als je even snel langs komt voor bijvoorbeeld een zadel hoger te laten zetten of voor een versnell... Ver mais
Waldersraat 22, 7241 BJ, Lochem, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Onderweg tijdens onze fietstocht fietsketting en tandwielen defect,telefonisch contact opgenomen met Bike Totaal Lochem, geen probleem om dezelfde dag nog langst te komen ondanks de drukte,zeer vriendelijk ontvangen en fiets dezelfde dag nog terug rijklaar! Dankjewel dat we onze fietsvakanties nu alsnog kunnen verderzetten!

Resposta da Bike Totaal - Bleumink Lochem
Fijne winkel en erg goed geholpen en eerlijk geadviseerd door o.a. Mascha, Kobus en Nicole.

Resposta da Bike Totaal - Bleumink Lochem
Heel fijne service en vakkennis! We zijn dik tevreden!

Resposta da Bike Totaal - Bleumink Lochem
Ik ben heel goed geholpen. Prima fiets gekocht. Service is dik in orde. Vakkennis en behulpzaamheid idem dito.

Resposta da Bike Totaal - Bleumink Lochem
Super snelle afhandeling van het mankement. Vriendelijk geholpen. Keurig werk afgeleverd. Dus tevreden.

Resposta da Bike Totaal - Bleumink Lochem
Vanmorgen even gebeld omdat mijn band lek was. Kon direct komen en binnen een half uur had ik een berichtje dat de fiets weer klaar was. Super!

Resposta da Bike Totaal - Bleumink Lochem
Fiets op zaterdag in de ochtend gebracht voor vervanging van de voorband (binnen en buiten) Halverwege de middag stond de fiets, ondanks alle drukte, al weer klaar.

Resposta da Bike Totaal - Bleumink Lochem
Wat een goede service. De riem was van mijn nieuwe fiets gelopen in onze FietsVakantie. Bij het bellen naar Beumink kwam hij ondanks alle drukte mijn fiets ophalen vanwaar ik gestand was en had een goede fiets met trap ondersteuning al mee onze FietsVakantie ko doorgaan en op onze laatste dag was mijn fiets weer klaar. Vriendelijke hulp. Helemaal top

Resposta da Bike Totaal - Bleumink Lochem
Snelle service en reparatie volgens afspraak.

Resposta da Bike Totaal - Bleumink Lochem
Snelle afhandeling van defecte fiets ,wegens een ongeluk .
Klantvriendelijk en een fijne leenfiets gehad,we zijn
ze erkentelijk voor de goede zorgen ,,

Resposta da Bike Totaal - Bleumink Lochem
Hele goede service bij defecte middenmotor, al duurde het even... Goede samenwerking tussen Shimano en de Bike Totaal monteurs.
Klasse!
gewoon een zeer prettig bedrijf vriendelijke en vakkundige mensen
Dachten goed mee en een leuke prijs voor wat exrra's.
Heel goed geholpen door personeel van Bike Totaal in Lochem.
Prettig en vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en prima werk afgeleverd!