Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede uitleg, duidelijk en eerlijke taal. Hangt een goede sfeer in de winkel. Altijd veel reuring. Iedereen wordt fijn geholpen.
Bij aankoop van een e-bike zijn we zeer goed door vakbekwaam verkooppersoneel te woord gestaan en alle vragen zijn naar volle tevredenheid beantwoord. Ook bij het afleveren van de fiets is alles zeer... Ver mais
Gronausestraat, 1126, 7534 AR, Enschede, Overijssel, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Werdt snel geholpen top service onderdelen waren op vooraad👍

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
The service, personal and the product, all were exceptional! Thank you for helping me with my new bike. :)

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Goede service en klantvriendelijk, na de beurt mooi gepoetst terug.

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Snelle afhandeling en goede kwaliteit werkzaamheden

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Wij komen al jaren bij dit bedrijf voor al onze fietsen en onderhoud en dat is dus niet voor niks. Vriendelijk personeel en goede service.. zijn er bijzonderheden dan word er netjes overlegd. Wij gaan altijd tevreden de deur uit 👍🏼

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Altijd service, altijd vriendelijk, altijd oplossingsgericht en altijd kwaliteit👍👍

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Je wordt goed geholpen en de service is heel goed. Personeel is ook echt top! Ik zou er weer naartoe gaan.

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Ik ben erg goed geholpen bij de aanschaf van mijn e-bike. Het personeel nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht echt met mij mee. Ik kreeg meerdere opties en een eerlijk advies, waardoor ik met een goed gevoel een keuze kon maken. Ook na de aankoop is de service uitstekend. Vragen worden vriendelijk beantwoord en je merkt dat klanttevredenheid hier voorop staat. Zeker een aanrader!

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Prima advies goed te woord gestaan
Prima uitleg

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Gewoon goed geïnformeerd en heel netjes en de tijd genomen.

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Kontakt, afhandeling, en prijs is goed, 1 minpunt, Mijn zoon kwam er achter( gelukkig), dat de bout die het voorwiel vast houd heel erg los zat en die met de hand kon draaien. Voor de rest mooie fiets.

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Bij Damhuis heb ik nu mijn derde nieuwe fiets gekocht. En altijd wordt je netjes geholpen en wordt er goed meegedacht met wat ik wil.

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd voor je.
En je kan er gezellig mee kletsen :).

Resposta da Bike Totaal - Damhuis
Tot nu toe een fijne service en uitleg, top!!!