Ik ben prima geholpen en geadviseerd. Ik had drie bezoekjes nodig om tot een aankoop besluit te komen. Iedere keer ben ik gastvrij ontvangen en goed geadviseerd. Niks was teveel! Top!
We hebben bij Bike Totaal Gait Rigter een elektrische fiets gekocht en dat was zoals altijd helemaal in orde. Geen gehaast verkooppraatje, maar rustig de tijd om te kijken, vragen te stellen en de fie... Ver mais
Duidelijke communicatie, er wordt op een prettige manier altijd in oplossingen gedacht en ze zijn snel en heel deskundig. Ons gezin komt al jaren voor inruil en kopen van fietsen net als het obderhoud... Ver mais
Keurig reparatie van een fiets met ''oude techniek''. Lijkt tot nu toe goed te zijn gelukt. Duidelijke communicatie vooraf en na afloop.
Rembrandtlaan, 70, 8021 DJ, Zwolle, Overijssel, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Zijn al jaren klant en krijgen altijd optimale service

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Bijzonder goede service en communicatie over wat te verwachten. De mogelijkheden en onmogelijkheden. Heel prettig personeel wat echt met je meedenkt.

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Goed geïnformeerd over wat er nodig was op de puber fiets weer bruikbaar te maken !

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Perfecte service en goede uitleg.heel behulpzaam

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Uw medewerker Alex was heel vriendelijk en behulpzaam. Door zijn advies heb ik een goede keuze kunnen maken.

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
het personeel was vriendelijk en heeft goed geholpen.

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Eerlijke en waardevolle adviezen bij het kopen van een nieuwe fiets. Je merkt dat er kennis is en dat er met je mee wordt gedacht. Er hangt een fijne sfeer in de winkel. Super blij met mijn aankoop.

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Uitstekend advies, altijd tijd en ruime mogelijkheid om fietsen te proberen.

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Goede professionele kennis, snelle hulp en vooral goede service

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Goed voorlichting en mogelijkheden tot testritten heeft geleid tot een goede aanschaf.

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Ik ben prima geholpen en geadviseerd.
Top!

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Lease fiets opgehaald met een defect helaas maar gelijk de volgende dag gerepareerd super goede service

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Goede begeleiding met je uitzoeken van mijn fiets. Wat mijn behoeftes zijn. Mocht de fiets een dag meenemen om proe te rijden. Daardoor kreeg ik een goed beeld van de fiets

Resposta da Bike Totaal - Gait Rigter
Kennis van zaken, vriendelijk, mooie winkel, fantastische service!!!! Al jaren een begrip in Zwolle en omgeving.