Duidelijke afspraak over wanneer de servicebeurt plaatsvindt. Men belt als er onvoorziene reparaties nodig zijn. Tevens wordt er gezegd wat het totaal bedrag van de servicebeurt zal zijn. Prima com... Ver mais
Gerdo en zijn collega’s denken altijd goed met je mee
Zijn goed in hun vakgebied. Service is goed en de uitleg van de reparatie was prima vooraf aan de reparatie.
Voorstraat, 51-53, 3931 HC, Woudenberg, Utrecht, Holanda
Pede aos clientes que avaliem

Resposta da Bike Totaal - Gerdo Hardeman
Heb daar een fiets gekocht. Denken met je mee en hadden ondanks de drukte, een snelle levering.

Resposta da Bike Totaal - Gerdo Hardeman
Ben erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Snel en perfect geregeld.

Resposta da Bike Totaal - Gerdo Hardeman
Duidelijke afspraak over wanneer de servicebeurt plaatsvindt.
Men belt als er onvoorziene reparaties nodig zijn. Tevens wordt er gezegd wat het totaal bedrag van de servicebeurt zal zijn. Prima commutatie dus.
Fiets wordt heel netjes afgeleverd.

Resposta da Bike Totaal - Gerdo Hardeman
Goed meegedacht, veel mogen proberen wat het beste bij mij past en een snelle levering
Altijd goed en vlot geholpen staan altijd klaar om te helpen in een noodgevalletje Top service!
Ik vind ze behulpzaam als ik kom en .vriendelijke

Resposta da Bike Totaal - Gerdo Hardeman
Er wordt naar je geluisterd. Naar aanleiding daarvan een goed en bruikbaar advies gekregen. Mensen zijn erg vriendelijk.
Gewoon netjes geholpen en alles is goed en duidelijk uitgelegd.
Sinds ik wat heb met mijn fiets komt het bij jullie altijd goed uit en jullie doen ook aan jullie afspraken en op die dag klaar te zijn dat vind ik tot nu erg prettig zekker en tot nu heb ik eigenlijk niks te klagen wand ben zo gewend aan jullie teamwork. groet fransis yousef:....
Afspraak perfect nagekomen en netjes gerepareerd!!👍
Altijd evenveel geduld en zeer goed en eerlijk advies. Fijn dat je er zo naar binnen kunt lopen ook voor reparatie. Prima vakmensen. Jammer dat ze niet makkelijk aan personeel kunnen komen. Vakmensen zijn moeilijk tegenwoordig.
Geduldig en duidelijk geïnformeerd, daarna besteld en vlot geleverd.