Vlot en kundig geholpen. Verkoper was verfrissend eerlijk wat ik erg op prijs heb gesteld. Fiets stond compleet klaar ( incl fietstassen er al op) bij afhalen.
Werd gelijk geholpen door een vriendelijk man hij legde goed uit, luisterde ook wat mijn wensen waren en naar mijn vragen. Gaf zijn eigen mening wat fijn was. Was snel klaar met kopen en na een ha... Ver mais
Heel behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe ebike. Duidelijke uitleg. Niet dwingend. Bij ophalen was het druk. Minder aandacht, terwijl je toch iets duurs kwam ophalen. Onduidelijk wanneer j... Ver mais
Admiraalsplein, 2, 3317 BA, Dordrecht, Zuid-Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Goed advies gekregen, prima geholpen en ben al heel lang klant.

Resposta da Bike Totaal - Isendoorn
Fiets stond compleet klaar ( incl fietstassen er al op) bij afhalen.

Resposta da Bike Totaal - Isendoorn
Te vaak wordt ingeschat dat iets snel kan worden geleverd maar later blijkt het langer te duren. En dan wordt er niet over gecommuniceerd omdat het "te druk" is.

Resposta da Bike Totaal - Isendoorn
Service goed uutleg goed een zaak die echt klant gericht us

Resposta da Bike Totaal - Isendoorn
Goed en vakkundig personeel. Neemt echt de tijd voor je vragen mensen weten waar ze het over hebben. Zou ze zeker aanbevelen.

Resposta da Bike Totaal - Isendoorn
De klant is koning! Uitstekende service en informatie om een verantwoorde keuze te maken. Vriendelijk personeel die echt de tijd voor je nemen. Onze fietsen worden thuisbezorgd, buiten Dordrecht overigens. Alles volgens afspraak en ongedwongen. Ook de nota gewoon achteraf per bank betalen. Wat een vertrouwen! Hulde!

Resposta da Bike Totaal - Isendoorn
Heel behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe ebike.
Duidelijke uitleg.
Niet dwingend.
Onduidelijk wanneer je aande beurt was.
Gaf zijn eigen mening wat fijn was.
Was snel klaar met kopen en na een half uurtje was mijn fiets al klaar om te vetrekken samen met mij.
De collega's van de man waren ook vriendelijk kan niks zeggen dan dankjewel voor een goede ervaring.
Goede service, prettige ervaring, snelle levering. Aanbeveling voor andere
Goed advies, proberen je niet zomaar iets aan te smeren. Hele fijne zaak!
Goed geholpen na de diefstal van de display van mijn e-bike. Een nieuwe in voorraad, dus meteen bevestigd.
Wij zijn bijzonder goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe fiets, Bij alle fietsen die we bekeken werd alles rustig uitgelegd, en niets opgedrongen en werd overal de tijd voor genomen, dat vonden we heel fijn.

Resposta da Bike Totaal - Isendoorn
Goed advies gekregen over een fietspaden en ik kan het als het niet bevalt na een paar dagen nog ruilen