Bike Totaal - Isendoorn Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Admiraalsplein, 2, 3317 BA Dordrecht, Zuid-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlot en kundig geholpen. Verkoper was verfrissend eerlijk wat ik erg op prijs heb gesteld. Fiets stond compleet klaar ( incl fietstassen er al op) bij afhalen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werd gelijk geholpen door een vriendelijk man hij legde goed uit, luisterde ook wat mijn wensen waren en naar mijn vragen. Gaf zijn eigen mening wat fijn was. Was snel klaar met kopen en na een ha... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe ebike. Duidelijke uitleg. Niet dwingend. Bij ophalen was het druk. Minder aandacht, terwijl je toch iets duurs kwam ophalen. Onduidelijk wanneer j... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Conserto de Bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas
  4. Loja de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - Isendoorn

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

Informações de contato

• Admiraalsplein, 2, 3317 BA, Dordrecht, Zuid-Holland, Holanda

• +31 78 6181925

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

72 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

11.810 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen, prima geholpen en ben al heel lang klant.

23 de julho de 2026

Beste,

Leuk om te lezen, en fijn dat je al zo lang de weg naar ons weet te vinden.

Vakkundig personeel

Vakkundig personeel. Begeleiding van begin tot eind prima .

19 de julho de 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je je de hele weg goed begeleid hebt gevoeld. Dat maakt een aankoop toch een stuk prettiger.

Vlot en kundig geholpen

Fiets stond compleet klaar ( incl fietstassen er al op) bij afhalen.

16 de julho de 2026

Beste,

Eerlijkheid vinden wij zelf ook fijner dan een mooi verkooppraatje, dus goed om te horen dat je dat waardeerde. En dat de fiets inclusief tassen klaarstond bij afhalen, zo hoort het gewoon.

Goed geholpen

Goed geholpen. Fijne fiets. Tevreden.

17 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor je bericht. Fijn dat je tevreden bent met je nieuwe fiets.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service goed uutleg goed een zaak die…

Service goed uutleg goed een zaak die echt klant gericht us

25 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld en dat alles duidelijk was.

Top service

19 de junho de 2026

Beste,

Fijn dat je dat zo hebt ervaren, daar horen we graag over.

Goed en vakkundig personeel

Goed en vakkundig personeel. Neemt echt de tijd voor je vragen mensen weten waar ze het over hebben. Zou ze zeker aanbevelen.

25 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor het mooie woord. Goed om te horen dat je je vragen goed beantwoord voelde, daar doen onze mensen echt hun best voor. En dat je ons aanbeveelt, dat zegt natuurlijk genoeg.

De klant is koning

De klant is koning! Uitstekende service en informatie om een verantwoorde keuze te maken. Vriendelijk personeel die echt de tijd voor je nemen. Onze fietsen worden thuisbezorgd, buiten Dordrecht overigens. Alles volgens afspraak en ongedwongen. Ook de nota gewoon achteraf per bank betalen. Wat een vertrouwen! Hulde!

24 de junho de 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat de bezorging en alles eromheen zo soepel is verlopen. Fijn ook dat de betaalmogelijkheid goed uitkwam, dat scheelt gewoon een hoop gedoe. Veel plezier met de nieuwe fietsen.

E bike kopen…

Heel behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe ebike.
Duidelijke uitleg.
Niet dwingend.
Onduidelijk wanneer je aande beurt was.

12 de junho de 2026

Goed behandelt

Gaf zijn eigen mening wat fijn was.
Was snel klaar met kopen en na een half uurtje was mijn fiets al klaar om te vetrekken samen met mij.

De collega's van de man waren ook vriendelijk kan niks zeggen dan dankjewel voor een goede ervaring.

6 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn bijzonder goed geholpen bij…

Wij zijn bijzonder goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe fiets, Bij alle fietsen die we bekeken werd alles rustig uitgelegd, en niets opgedrongen en werd overal de tijd voor genomen, dat vonden we heel fijn.

28 de maio de 2026

Goed geholpen

Goed geholpen, objectief en met kennis van zaken

24 de maio de 2026

Beste,

Blij dat je je goed geholpen voelt en de advisering als objectief hebt ervaren. Dat we je met kennis van zaken verder kunnen helpen, vinden we fijn om te horen.

Goed advies

Goed advies gekregen over een fietspaden en ik kan het als het niet bevalt na een paar dagen nog ruilen

30 de maio de 2026

Beste,

Blij dat je goed bent geholpen en advies hebt gekregen over fietspaden. Fijn dat je de ruimte krijgt om de fiets eerst goed uit te proberen. We hopen dat hij bevalt!