Vriendelijke bejegening en altijd serieus genomen. Werken aan de klacht totdat deze echt verholpen is. Goede monteurs met goede technische kennis en vaardigheden. Vragen die spelen worden met colle... Ver mais
Boschveldweg, 1, 5211 VG 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
heb een fiets online besteld die bij Kemps werd afgeleverd. Omdat ik met vakantie ging is mijn fiets na een belletje met voorrang afgeleverd en kon ik hem dezelfde dag nog ophalen. Omdat ik eigenlijk... Ver mais
Probleem met niet werkende rem was nog niet opgelost toen ik 2 dgn later terug kwam met prima leenfiets. Was ook niet ingepland door drukte maar hebben rem gelijk gerepareerd. Nu kan ik veilig met fie... Ver mais
Heel goede uitleg over verschil in e-bikes, afgestemd op mijn wensen. Altijd ontzettend goede service. Zeer vriendelijk personeel. Ben tig keer gewoon maar binnengelopen om te kijken en me te oriënter... Ver mais
Boschveldweg, 1, 5211 VG, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Onze niet alledaagse toerfietsen rijden na de grote beurt weer als nieuw.
Enthousiaste begeleiding bij de aankoop van mijn nieuwe fiets.
De garantie afhandeling na overleg is snel, correct en deskundig afgehandeld. Geen gemaar, dit of dat. "SUPER".
Goed advies gekregen, snel geholpen en de fiets was ook snel gereed gemaakt voor ophalen. Daarbij vind ik het ook fijn dat het een lokaal bedrijf is!
Erg behulpzaam in keuze fiets en in aanpassingen na aankoop.
Fiets is weer helemaal in orde en rijdt weer super fijn. Het was geen goedkope beurt en reparatie. Jammer dat je de leenfiets niet meer gratis kunt meenemen. Vond ik een fijne service!
Goed advies voor een fietsstoeltje achterop en direct gemonteerd.
Sneller als dit gaat het niet worden; top service en goede prijs/kwaliteit!
Hele fijne vriendelijke hulp in de winkel, persoonlijk en goede service. Ben heel blij met mijn nieuwe fiets.
Professioneel en vriendelijk geholpen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe prachtige fiets. Dank aan het team!
Goede adviezen, geen mooie praatjes, maar eerlijk advies
Persoonlijke benadering
Until now 2 bikes bought there and I super happy. Good service, repair and good location. Recommend!