Eerlijke en duidelijke informatie, over de fiets, het verzekeren en de voorwaarden die daar aan vastzitten zoals een verplichte GPS. Bij de accessoires zoals een 2e slot en fietstassen is ook een mooi... Ver mais
Parkzoom, 27-29, 2922 CT Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Top service en altijd vriendelijk! Wij komen hier al jaren met veel plezier. Voor ons hele gezin halen we onze fietsen bij deze fietsenwinkel en we zijn iedere keer weer ontzettend tevreden. Je wordt... Ver mais
Snel, vakkundig geholpen. Na binnenkomst nieuw onderdeel, is deze met spoed gemonteerd op mijn fiets. Alleen maar positief.
Super goede sevice. Mocht gratis een bakfiets lenen om in het ijsselland zkh de voet van mijn zoon te laten gipsen toen de Algerabrug dicht was!
Parkzoom, 27-29, 2922 CT, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb er pas een mooie electrische fiets gekocht, de fiets moest besteld worden en omdat de fiets toch iets langer duurde kreeg ik gratis een leenfiets.
Sowieso erg vriendelijk personeel en goede service!! TOP bedrijf

Resposta da Bike Totaal - Krimpen
Zoals altijd, Adriaan en zijn Team verdienen een 10! Weer prima service gekregen. En advies. Zijn al langer dan 10 jaar klant. Knap zoals zij dat doen. En blije gezichten!

Resposta da Bike Totaal - Krimpen
We zijn heel vriendelijk geholpen. We hebben goed advies gekregen. Verschillende fietsen mogen proberen.
Zoekt u een nieuwe fiets, dan is dit adres zeker een aanrader!

Resposta da Bike Totaal - Krimpen
Goede Service, vriendelijk personeel, goede uitleg over de fiets, meedenken over hoe zithoogte kan worden aangepast. Mooie actie met 600 korting op een Batavus. Proefritje mogelijk, netjes gebeld dat de fiets klaar stond. Afspraken worden nagekomen,

Resposta da Bike Totaal - Krimpen
Goede communicatie, pressies gedaan wat ik vroeg en de fiets netjes afgeleverd, helemaal top!.

Resposta da Bike Totaal - Krimpen
Vriendelijke service. Fiets werd goed gerepareerd. Binnen 48 u klaar. Alleen was het duurder dan beloofd was.

Resposta da Bike Totaal - Krimpen
Vriendelijk personeel, behulpzaam en denken mee. Deskundig nemen de tijd om iets uit te leggen.

Resposta da Bike Totaal - Krimpen
Prima service; organisatie door digitale reservering erg handig.
Klacht aan fiets verholpen en bij ophalen even toegelicht.
Je wordt begroet bij je naam; ze kennen hun klanten.

Resposta da Bike Totaal - Krimpen
Ik heb inmiddels de derde E-bike bij de zaak gekocht. Zijn zijn vriendelijk, deskundige en ten alle tijden behulpzaam.
Een echte aanrader om hier je E-bike te kopen.
Mijn fiets is weer helemal in orde goede service. Moest nieuwe remblokken maar dat wist ik wel
Perfect. Hadden een klein probleem met onze fiets, gebeld met de zaak, fantastisch geholpen. Fiets opgehaald, probleem opgelost en fiets weer terug gebracht. De service en vriendelijkheid van deze zaak, zie je niet vaak meer. Kwaliteit!
Iedereen was behulpzaam en vriendelijk. Het enige minpunt vond ik dat we het erg rommelig vonden. Maar dat zal met ruimtegebrek te maken hebben, neem ik aan.
mvg,