Vriendelijk personeel die je goed adviseren en daar ruim de tijd voor nemen. Ze hebben een enorm ruim assortiment kwaliteits fietsen van veel merken. Ook tweedehands. Je kunt meerdere proefritten m... Ver mais
Nico de Regtplein, 3, 3218 XW Heenvliet, Zuid-Holland, NL
De uitleg bij de aankoop was goed-met aandacht gedaan. Maar toen ik de fiets ging halen was alsnog de verkeerde standaard eronder gedaan en kwam het spatbord nog tegen het frame aan. Toen is dat al... Ver mais
We waren een stuk aan het fietsen en op de fiets van mijn vrouw zat toch niet zo een fijn zadel van Cube zelf Dus even langs gefietst en we werden gelijk geholpen met een zadel meting en een goed z... Ver mais
Fiets gekocht, duidelijke uitleg en goede keuze kunnen maken. Het aanbod is breed. Er wordt ruim de tijd genomen en goed geluisterd. Aardige mensen maar ook zakelijk, een prima balans.
Nico de Regtplein, 3, 3218 XW, Heenvliet, Zuid-Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prima service fietsen kunnen weer een tijdje mee!
Dus even langs gefietst en we werden gelijk geholpen met een zadel meting en een goed zadel uitgekozen
Ook werd hij kosteloos gelijk gemonteerd.
Vriendelijk personeel, goede kennis van zaken, super service
Goed geholpen bij aankoop van e-bike, vakkundig personeel en zeer goede service. Ik heb er 3 x een e- bike gekocht en meer dan tevreden.
Naar alle tevredenheid is mijn ATB fiets gerepareerd.

Resposta da Bike Totaal - Leensvaart
Helmen waren niet beiden op voorraad maar binnen 1 week konden wij beiden helmen ophalen👍
Mooie winkel en vriendelijke verkoopster met kennis van verschillende soorten helmen en technieken

Resposta da Bike Totaal - Leensvaart
De uitleg bij de aankoop was goed-met aandacht gedaan.
Maar toen ik de fiets ging halen was alsnog de verkeerde standaard eronder gedaan en kwam het spatbord nog tegen het frame aan. Toen is dat allemaal opgelost. Maar dat had bij het rijklaar maken dus beter gekund. Ook moest ik bellen om de mail over de service-beurten te ontvangen.
Drie dagen later wilde ik het zadel en het stuur nog wat aangepast hebben. Dat is toen prima en door een vriendelijke medewerkster gedaan!

Resposta da Bike Totaal - Leensvaart
Goed geholpen en een maand zadel mogen uitproberen!! Goede uitleg.