Vriendelijke mensen. Had een fietsstoel gekocht voor onze dochter. Ze hebben het meteen ter plaatse voor mij op de fiets gemonteerd. Kreeg nog een kopje cappuccino ook tijdens het wachten. Vriendlei... Ver mais
Eindhovenseweg, 112, 5552 AD Valkenswaard, Noord-Brabant, NL
Herkenning! 10 jaar geleden onze eerste elektrische fietsen gekocht en altijd in onderhoud gehad. Tijd voor nieuwe fietsen. En dan wordt je opnieuw goed geholpen en is er geen sprake van pushen. Goede... Ver mais
Duidelijke uitleg over de fiets, easy flow gazelle.. Een leenfiets meegekregen van zaterdagavond tot dinsdagochtend zodat ik een goed idee kreeg over de manier van fietsen omdat die toch iets anders... Ver mais
Snelle service. Ondanks dat er (geen standaard) onderdelen besteld moesten worden, kon er al een reparatie gepland worden binnen 2 weken. Toen bleek dat verkeerde onderdelen afgestuurd waren, werd... Ver mais
Eindhovenseweg, 112, 5552 AD, Valkenswaard, Noord-Brabant, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fiets keurig onderhouden en rijdt weer zoals vanouds. Top!
Het personeel is super aardig en professioneel, wordt altijd heel fijn geholpen.
IK heb te maken gehad met echte vakmensen die weten wat er speelt voor het aanschaffen van een fiets. Luisteren goed naar wat de echte wensen zijn en zijn niet te bang om daar een advies over te geven
Mijn fiets was gestolen. Hij was verzekerd bij Enra (via Bike Totaal). Na melding van de diefstal kon ik snel een nieuwe fiets uitzoeken en ophalen. Ik kreeg er ook nog een nieuwe ketting en dubbele fietstas bij. Alles was binnen 5 dagen geregeld. En de nieuwe Gazelle Paris C7+ fietst weer net zo fijn als de vorige.
Altijd vriendelijk personeel en correcte service?
Super vriendelijk en goed geholpen bij het beslissen welke elektrische fiets voor mij geschikt was.
Goede service en altijd netjes en vakkundig geholpen.
Behulpzaam en terzake kundig personeel.
De doorlooptijd van het onderhoud/reparatie was helaas lang (2 weken), mede door een onderdeel (velg) dat niet op voorraad was. Waarschijnlijk ligt dat primair aan de leverancier (Koga). Persoonlijk was ik geschokt dat Koga een (m.i.) kwalitatief minderwaardig product levert voor een ruim 2K kostende fiets, en het vervolgens 2 weken duurt alvorens het onderdeel binnen en de reparatie rond is. Blijkbaar is Koga geen (top-) kwaliteitsmerk meer... M.i. mag Koga hier op aangesproken worden door dealers!
Goed advies met veel toelichting en onderbouwing
Goed advies bij aanschaf nieuwe fiets.
Afspraken door te bellen als de fiets klaarstaat en accessoires binnen zijn komen ze goed na. Verder vriendelijk en behulpzaam.
Goede service, vriendelijk en correct. Nemen contact op bij evt onverwachte kosten.
Snelle service.
Toen bleek dat verkeerde onderdelen afgestuurd waren, werd er in samenspraak snel een oplossing gezocht.
Tijdens reparatie werd er een leenfiets ter beschikking gesteld.
Stukken aan fiets hebben mijn fiets thuis opgehaald en de zelfde dag nog teruggebracht en loopt weer heel fijn