Voor mij is Bike Totaal Hillegom een fietsenwinkel die verder gaat waar anderen stoppen. Die persoonlijke benadering en de uitstekende service maken echt het verschil. Ze denken echt met je mee en doe... Ver mais
Ik kwam vanuit Noordwijkerhout naar Hillegom omdat ik bij mijn vorige fiets goede ervaring had met dit bedrijf qua service. Nu kwam ik voor mijn eerste gratis servicebeurt va mijn nieuwe daar gekocht... Ver mais
Onderhoudsbeurt aan mijn e bike gehad. Gedegen geholpen en fijn meegedacht met de planning. Technische uitvoering ook helemaal o.k. en zonder dar ik er zelf om vroeg bepaalde delen onder garantie ve... Ver mais
Biketotaal van den Brink is een prachtige fietsenwinkel waar je vriendelijk en deskundig geholpen wordt. We hebben hier 2 E-bikes aangeschaft. Ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres.... Ver mais
Meerstraat, 14, 2181 BR, Hillegom, Zuid-Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Goed geïnformeerd over de fiets. Echter jammer dat Bike totaal een actie verspreidt maar dat de standaard accu dan helemaal niet leverbaar is en de prijs van de fiets dan ineens €200 duurder uitvalt
Goede service, prettig geholpen. Mooie fiets gekocht voor goede prijs.
Goed geadviseerd! Fijn dat ik gemakkelijk alles mocht testen wat ik wilde. Top
Plezierig geholpen.
meteen fiets meegekregen voor een aantal proefritten. prettig koopgesprek.
Aardig personeel aanwezig die alles goed uitlegde over onze aankoop.
Alles werd goed uitgelegd en (soms) nogmaals als iets niet duidelijk was!
Alles werd zoals beloofd ook werkelijk uitgevoerd.
Weer prima onderhoud verricht aan onze elektrische fietsen. Als er meerwerk is wordt er netjes over gebeld. Fijne medewerkers.
Alles prima. Alleen een ding vergeten opnieuw bij het slot aan te brengen. Verder keurige service
Vriendelijk geholpen fiets besteld via fietsplan na een week was de fiets er. Later ook daar de fietsverzekering afgesloten. En een extra slot gekocht.
Ik heb een prachtige fietstas gekocht die er ook nog eens voor me op werd geïnstalleerd. Tijdens het wachten daarop zag ik nog een mooi mandje voor voorop de fiets (ook gekocht). Wij worden hier altijd heel vriendelijk en deskundig geholpen. De volgende fiets gaat hier zeker ook gekocht worden!
Rustig alles uitgelegd namen de tijd voor je!
Wij kregen duidelijke informatie, allemaal heel rustig uitgelegd. Konden gelijk een proefrit maken op verschillende fietsen ter vergelijking. Er werd ons niets opgedrongen, op alle vragen kregen we uitvoerig antwoord. Echt vakmensen die daar werken! Uiteindelijk 2 prachtige Gazelles gekocht, nazorg prima geregeld. Bij vragen kunnen we altijd langsgaan. Je voelt je zeer welkom in deze winkel!