Bike Totaal - Verhoeven Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Stationsstraat, 103, 5281 GC Boxtel, Noord-Brabant, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had onverwacht problemen met mijn slotje om de accu uit de fiets te krijgen. Gezien mij fiets op de fietsendrager moest omdat we op het punt stonden te vertrekken voor vakantie. Meteen werd i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze zaak verdient eigenlijk 6 sterren 🤩 Vorige week lekke band met mijn fiets, gelukkig waren we vlakbij een fietsenwinkel in het centrum, nou ….helemaal niet gelukkig…ze hadden geen tijd 😭 Daar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We waren met de boot in Amersfoort. We gingen fietsen in het centrum van Amersfoort. Fietscomputertje van de fiets af gestolen. Fiets winkel Verhoeven aan gedaan. En gelukkig hadden ze er 1 leggen. De... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Conserto de Bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas
  4. Loja de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - Verhoeven

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

Informações de contato

• Stationsstraat, 103, 5281 GC, Boxtel, Noord-Brabant, Holanda

• +31 411 676847

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

175 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

14.101 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top service!

Ik had 2 nieuwe bidons nodig voor een meerdaagse fietstocht. Helaas was er nauwelijks keuze in de winkel. Samen met de eigenaar hebben we achter het scherm nieuwe uitgezocht en besteld. Deze kon ik de volgende dag al ophalen na ontvangst van een SMS melding. Top service!

Beste,

Leuk dat je die bidons op tijd had voor je meerdaagse tocht. Het aanbod in de winkel is niet altijd compleet, dus fijn dat we samen even verder hebben gezocht en dat het zo snel geregeld was.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen bij de aanschaf en…

Goed geholpen bij de aanschaf en levering van nieuwe E-bike

Beste,

Leuk om te lezen dat de aanschaf en levering goed zijn verlopen. Veel plezier met je nieuwe e-bike.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen door vriendelijk…

Goed geholpen door vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding

23 de agosto de 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je tevreden bent over zowel de hulp als de prijs. Dat geeft een goed gevoel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had onverwacht problemen met mijn…

Ik had onverwacht problemen met mijn slotje om de accu uit de fiets te krijgen.
Meteen werd ik geholpen, nieuw slot erop en 'n koffietje tijdens het wachten

Beste,

Wat een gedoe vlak voor vertrek, dat is wel het laatste wat je wilt als de auto al klaarstaat. Goed dat het snel opgelost was en dat je toch nog op tijd weg kon. Fijne vakantie gehad hopelijk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg vriendelijk, meedenkend,alle tijd en goed advies.

Erg vriendelijk, alle tijd voor je, meedenkend en goed advies. Goede service. Ben zeer tevreden ! :)

Beste,

Leuk om te lezen dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld. Dat er echt de tijd voor je werd genomen en dat het advies klopte, daar ben ik blij mee.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

lange wachttijd

Hele lange wachttijd om een onderhoudsbeurt in te plannen waar ze zelf een herinnering voor sturen dat deze beurt moet gebeuren.

26 de agosto de 2026

Resposta da Bike Totaal - Verhoeven

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat de wachttijd voor een onderhoudsbeurt vervelend kan zijn, zeker wanneer wij u hier zelf aan herinneren. Wij kiezen bewust voor de beste kwaliteit en nemen daarom de tijd om iedere fiets zorgvuldig te onderhouden.

Heeft u een probleem waardoor u niet meer kunt fietsen? Dan kunt u de fiets uiteraard direct bij ons brengen en kijken we zo snel mogelijk naar een oplossing.

Bedankt voor uw begrip en feedback!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Netjes geholpen met duidelijk advies

Netjes geholpen met duidelijk advies . Heb een mooie fijne gazelle

23 de agosto de 2026

Beste,

Leuk om te horen dat het advies goed uitkwam en dat je de Gazelle mee naar huis hebt genomen. Veel rijplezier ermee!

De omafiets hele mooie fiets

De omafiets hele mooie fiets
Maar van wegen rugklachten kon ik er niet op fietsen verder top fiets
Mooi van kleur.
Maar nu eletrische uit gezocht
Gazelle

22 de agosto de 2026

Beste,

Jammer dat de omafiets uiteindelijk toch niet paste vanwege je rug. Goed dat je nu een Gazelle elektrisch hebt uitgezocht, dat geeft toch net wat meer comfort en ondersteuning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer prettig geholpen en supersnelle levering

Erg vriendelijk en goed geholpen bij Verhoeven. De sfeer is fijn en gemoedelijk en alles werd duidelijk geregeld. Ook de levering was erg snel: binnen een week kan ik mijn bakfiets al ophalen. Zeer tevreden over de service!

31 de julho de 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat het zo'n prettige ervaring was bij Verhoeven. En inderdaad, een bakfiets binnen een week ophalen is ook gewoon lekker snel. Veel rijplezier ermee!

Komen hier al jaren

Komen hier al jaren. Goede service, goede uitleg, vriendelijk personeel
Betreft Bike Totaal Verhoeven in Boxtel

23 de julho de 2026

Beste,

Wat fijn dat je al zoveel jaren de weg naar ons weet te vinden. Bedankt voor dit mooie compliment, ook namens het team in Boxtel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ben heel netjes behandeld en goed…

ben heel netjes behandeld en goed geholpen met mijn nieuw zadel

Beste,

Leuk om te lezen dat je goed geholpen bent met je nieuwe zadel. Veel rijplezier ermee.

Amazing overall

The guy was amazing and answered all of our answers and offered great service, we were amazed by the experience.

Beste,

Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn dat je je vragen goed beantwoord kreeg en dat je prettig geholpen bent.

Keurig geholpen

Keurig geholpen. Vooraf overleg tav reparatie kosten en netjes uitgevoerd.

Beste,

Goed om te horen dat het vooraf overleg over de kosten prettig werkte. Dan weet je waar je aan toe bent.

Top service.

Top service.

Beste,

Bedankt voor de mooie woorden.

Goed meegedacht

Goed meegedacht. Monteurs hadden veel kennis en reparatie was snel gedaan

Beste,

Fijn om te lezen dat de monteurs je goed hebben kunnen helpen. Een snelle reparatie met de juiste kennis, dat is precies wat je wil.