Vandaag tijdens onze fietstocht zadel afgebroken. Bij de mooie fietsenzaak Bike Total van Wibo de Jong een zadel gekocht die er direct voor mij werd opgezet. Ik heb onze fietstocht van 45 km prima ui... Ver mais
2 elektrische fietsen gekocht, Heel goed geïnformeerd door de verkoper en proefrit kunnen maken. Tijdens de aflevering heeft men uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen. Wij zijn vriendlijk... Ver mais
Aardig personeel, door wat misverstanden waren ze iets vergeten en gingen daar meteen mee aan de slag zodat we toch nog op dezelfde dag de gerepareerde fiets konden ophalen. Super
Hele goede informatie over de ebike die we op de site hadden gezien. Toch voor een andere fiets gekozen omdat deze beter bij ons paste. Alle tijd wordt genomen en ook na de aankoop mag je altijd even... Ver mais
Stereind, 6, 5421 CT, Gemert, Noord-Brabant, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer bereid om te helpen. Ze komen zelfs fietsen thuis ophalen om te repareren en na reparatie komen ze de fietsen thuis brengen. Geweldige service en dat alles tegen een goede prijs. Zeker een aanrader!
kwalitatieve reparatie.
De reparatie wordt professioneel gedaan.
Eerlijke en behulpzame mensen, goede uitleg en geen gladde verkooppraatjes. Zeker aan te bevelen.
Biketotaal Wibo de Jong heeft vriendelijke, bereidwillige medewerkers. Ik ben heel goed geholpen door Tim. Ik mocht diverse fietsen uitproberen en Tim is heel goed op de hoogte van het technische stuk van de fietsen, maar ook van het financiële stuk (bijvoorbeeld uitwisseling arbeidsvoorwaarden). Service heb ik nog niet nodig gehad, maar ik verwacht ook daarmee heel goed geholpen te worden in de toekomst.
Kortom: heel tevreden met Biketotaal Wibo de Jong en ik kan het aanraden hier naartoe te gaan voor de aanschaf van een fiets!
Bijzonder goede ervaring tot nu toe ..Vriendelijk en behulpzaam...Ben er heel blij mee...
met vr. groet..
Onze elektrische fietsen hebben een beurt gehad, was prima uitgevoerd. Fijne winkel en vakkundig personeel
Netjes geholpen met het uitzoeken van de fiets, de fiets die ik graag wilde proberen zat nog in de doos en deze was een paar uur later al klaar voor een testrit, de fiets beviel me meteen heel goed en deze heb ik dus ook aangeschaft via een leaseplan, alles is daarna ook netjes uitgelegd en zou het iedereen aanraden om een fiets hier te gaan testen/kopen.
Zeer klantvriendelijk personeel, erg kundig en ze denken mee. Ik ben erg goed geholpen!
Nette, vlotte, persoonlijke service. Wij komen er graag en zijn vaste klant.
Zeer goede service. Mijn nieuwe fiets werd goed afgeleverd maar er was een kleinigheidje dat opgelost moest worden. Dit hebben ze geweldig snel gedaan.
Ik kan niets anders dan deze fietsenwinkel aanraden. Goede prijs / kwaliteit verhouding en erg goede service.
Kortom... een aanrader
Heel erg behulpzaam, en betrokken bij de aangifte richting politie.
Fiets aangeschaft via een werk regeling. Goed advies gekregen en vriendelijk personeel. Goed en snel gehandeld. Mooie winkel met ruime keuze.