Veja o que dizem as avaliações
Geweldige service! Mijn 2 maanden jonge ebike lekgereden. Normaal plak ik een band zelf even, alleen was deze achterband er niet af te krijgen. Met het achterwiel naar de winkel voor advies. Bl... Ver mais
Top shop! I had a cargo bike with them, they did the check up, took into consideration my time constraints. The bike felt much better after the inspection and adjustments. A profesional bike shop. F... Ver mais
Super goed geholpen . Dame heeft veel geduld met me gehad paar keer terug geweest voor een proefrit. En toen ik de fiets op ging halen heeft ze alles goed uitgelegd en geholpen met alle digitale aanme... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Informações de contato
Markt, 105, 2631 EE, Nootdorp, Zuid-Holland, Holanda
- +31 15 3109320
Pede aos clientes que avaliem
Vriendelijk geholpen met vakkennis
Vriendelijk geholpen met vakkennis. Snelle levering van de fiets, supersnelle service (ivm omwisselen zadel, handgrepen en extra slot). Fiets is iets hoger geprijst dan bij de grote prijsvechters, maar ik betaal met liefde nét iets meer voor goede service van lokale ondernemers in mijn eigen buurt.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais

Top fietsenmaker
Prettige communicatie, behulpzaamheid bij de aanschaf van fietstassen en deze gelijk geplaatst. Erg vriendelijk en kundig personeel

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Ze zijn goed in verkopen maar er gaan…
Ze zijn goed in verkopen maar er gaan ook dingen mis.Jasbeschermers verkopen die niet passen.Sticker van slot afhalen maar pas dagen later terwijl die bij afname 'rijklaar"er al af had moeten zijn
Vriendelijk personeel die goed luistert…
Vriendelijk personeel die goed luistert naar de klant wat hij echt zoekt.

Geweldige service!
Geweldige service!
Bleek inderdaad een behoorlijk lastige klus en kostte best wat tijd. Maar band kwam eraf en een nieuw beter (dunner) velglint werd gemonteerd.
Wat zijn de kosten? "Niets meneer, is goed zo..."
Thuis was het nu weer een fluitje van een cent om m'n ebike rijdend te krijgen 😅
Kijk dat is nog eens service!! Zo krijg je blijde rijders en klanten. 👍🏼

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Goede en snelle handeling betreft fiets…
Goede en snelle handeling betreft fiets standaard

Goede communicatie
Goede communicatie, afspraken nagekomen, goed mee gedacht over oplossingen. Goede service.
Snelheid

Goed meegedacht.
Er is goed meegedacht over een probleem wat dus uiteindelijk prima opgelost is.

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Top winkels goed en geduldig personeel
Je wordt er rustig geholpen luisteren goed naar wat jij graag zou willen zodat je ook snel je product vind wat je hebben wil.
E
Deze winkel is een echte aanrader voor iedereen.

De afleverservice is slecht
De afleverservice is slecht. Ik kreeg de fiets mee met zachte banden, dat werd direct opgelost. Bij de eerste fietstochten merkte ik echter een tik in de aandrijflijn. Toen ik terug ging bleek de ketting te strak gespannen. Het lijkt erop dat er geen afleverinspectie / service is uitgevoerd. Toen ik daarna vroeg om het Nexus 8 mechanisme iets te draaien op het stuur lukte het de monteur niet om hiermee te helpen. Hij heeft ongeveer alle bitjes geprobeerd, maar het lukte hem niet. Hij vertelde me dat hij me niet verder kon helpen. Wat een slechte service! Ik kocht mijn fiets juist in de winkel vanwege de service, maar als ik dat geweten had, had ik 'm op internet besteld. Is nog goedkoper ook.
Heel veel blijde gezichten
Omdat we zo goed zijn geholpen . We kochten voor onze kleindochter een nieuwe fiets . Maar er was een probleem . Ze wilde een crossfiets maar ze kon niet met haar voeten bij de grond bij de fiets die ze zo graag wilde . Maar ze hebben echt alles gedaan om het te verhelpen met een nieuw zadel dat lager kon . Na een paar dagen konden zij haar fiets ophalen . We waren allemaal blij Dank aan Wijtman Nootdorp