Bij de aankoop van mijn nieuwe fiets met lage instap hebben ze mij goed advies gegeven en de verkoper was erbij toen ik op een nabij gelegen parkeerplaats mocht oefenen. Het is toch even wennen op zo'... Ver mais
Zojuist mijn 23 jaar oude Merida Crossway weer mogen ophalen na een onderhoudsbeurt. Wat een verschil! De fiets is geruisloos en schakelt en remt weer als nieuw, zelfs de oude km teller is van een nie... Ver mais
Ik heb hier mijn e bike en fietsendrager gekocht. Ze zijn allemaal betrokken, denken mee en geven eerlijk hen mening. Helemaal vanaf Amersfoort gekomen om de fiets te kopen. Mijn ervaring is top!
Goede service, netjes schade afgehandeld. Ook bij ophalen alles nagelopen en gecontroleerd of alles juist afgesteld was. Keep it up!
Voltastraat 51a, 6902PT, Zevenaar, Gelderland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Ze helpen je goed, ik had een fiets daar besteld en kon het ophalen maar wilde toch een andere. Ze bleven heel vriendelijk en vonden het niet erg. Het is een jonge ondernemers en dat is heel verfrissend. Een echte aanrader.
Als je belt voor een reparatie komen ze eigelijk gelijk de fiets ophalen en een.leenfiets brengen
Snelle service volgende dag kon ik de fiets weer ophalen
Er goed geholpen, zeer vriendelijk en meedenkend.
Goede service.
Raad iedereen deze fietsenzaak aan.
Heel behulpzaam en meedenkend, fijne service. Onderhoudsbeurt snel geregeld
Kundig personeel, gezellig en een mooie fiets gekocht. We gaan voor jaren fietsplezier!
Prettige vlotte en flexibele afhandeling.
Gastvrij en vriendelijk geholpen.
Geholpen door medewerker die duidelijk wist waar hij het over had.
Prettig in omgang.
goede service en netjes gewerkt, en ook het voortraject met de offerte ging heel goed
We zijn goed geholpen, er is meegedacht en de klantvriendelijkheid is heel goed. Fijne service.
Spoed gevalletje met lekkeband. Vader en zoon waren echt zeer behulpzaam om mij zelfs op 2e paasdag te helpen zodat ik met de fiets naar het werk kan ivm afsluiting ijsselbrug A12. Complimenten aan team Wolf voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid. Toppers!
Er stond bij hun de juiste maat ebike die ik zocht. Ben netjes en klantvriendelijk geholpen met goede uitleg. En goede service en fiets is spoedig thuisbezorgd . Zeer tevreden top bedrijf