Billig-is - Isterninger til enhver lejlighed! Avaliações 165

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

På trods af de mange utilfredse anmeldere så har min ordre på 10KG tøris forløbet perfekt. Jeg modtog i hvert fald 10KG tøris og pick-up stedet (søborg) virkede uden videre. Stor tak herfra! Hvis jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg anede ikke, at dét at skulle have styr på isterninger til en fest kunne være SÅ nemt! Jeg bestilte knust is og isterninger til min 40 års fødselsdagsfest, og ikke nok med, at bestillingsprocessen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nemt - og helt fantastisk service! Da vi på dagen opdager, at vi ved en fejl, har fået booket til et forkert afhentningssted, yder Billig-is ekstrem hurtig og god service ift. at få rette fejl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode størrelser is, servicen var helt igennem upåklagelig og istønnerne var super isolerende. Jeg modtog isen dagen før, smed dem i bilen (på en varm sommerdag) for at kunne tage med til bryllup dag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Buffet
  2. Fornecedor de Alimentos e Bebidas
  3. Fornecedor de Produtos Alimentícios
  4. Loja de Sorvete
  5. Buffet itinerante

Escrito pela empresa

Køb de mest populære isterninger nemt og hurtigt her på www.billig-is.dk 😊🧊 Hos billig-is har vi valgt at fokusere på det vi er bedst til, billige isterninger. Vi går op i kvalitet og derfor vil du ALTID få de fineste isterninger og knust is uanset om du skal bruge 10, 25 eller 600 kg., da vi renser vores vand inden vandet bliver til en isterning. Vi er leveringsdygtige i hele landet, da vi har de fornemmeste leveringsaftaler og dermed kan levere når som helst og hvor som helst indenfor landets grænser. Desuden kan du selv afhente dine isterninger på et af vores pick-up lokationer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Levering lige til døren

Fik leveret en stor tønde is lige til døren.
Super service. Og isterningerne holdt sig frosne i flere dage.
Tak for en god oplevelse

20 de abril de 2024

5 stjerner - Super godt produkt og service

5 stjerner, da vi kun har haft gode oplevelser.
Vi har bestilt 25 kg knust is to gange og det har begge gange været en god oplevelse både med produkt, bestilling, opbevaring, holdbarhed og afhentning.
Det er en kæmpe fordel at man selv kan hente isen og ikke skal betale en formue for levering.

22 de maio de 2024

Det fungerer super godt

Det fungerer super godt. Isterningerne er fine og holder sig godt i tønden. En eller anden form for returordning på tønden vil nok være godt for miljøet.

17 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt koncept og super god service

Super godt koncept - Billig-Is er super nemme og hurtige at få fat i. Vi afhentede isen som aftalt og vores drikkevarer til vores triatleter i Køge Jernmand fik kolde drikkevarer hele dagen. Vi er meget tilfredse og kommer helt sikkert igen.

13 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dette er simpelthen et fantastisk koncept!

Dette er simpelthen et fantastisk koncept til enhver fest!
Jeg holdt 50 års fødselsdag for veninderne og havde bestilt en 25 kilos tønde, så vi kunne være sikre på kolde drikke og is til cocktails. Og sikke en succes!
Vil klart anbefale alle, der skal holde fest, at benytte sig af muligheden - og her et par dage efter nyder vi stadig godt af isterningerne, som holder sig fint kolde i flamingo-tønden.
5 store stjerner fra mig for både konceptet og de super søde og servicemindede medarbejdere.

5 de abril de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det er et rigtigt godt koncept hvor der…

Det er et rigtigt godt koncept hvor der er mulighed for at afhente sin is tæt på hvor man bor. Isen holder som lovet den tid der er beskrevet.
Vi hentede så vores is i solskin og isen var kommet lidt i sol som ikke er så heldigt 🙂 Derfor ikke 5 stjerner. Der manglede vist overdækning eller hegn for at kunne dække det hele, det var Rosenkæret vi afhentede vores is.

13 de setembro de 2023

5 ud af 5

Jeg giver billig-is 5 ud af 5.
Vi bestilte og afhentede som aftalt. Isterningerne holdt sig kolde i termospanden -der var stadig isterninger dagen efter 👍
Mvh. Sine

30 de março de 2024

Nemt og ubesværet

Vi havde en god oplevelse med bestilling af is gennem billig is til vores bryllup. Det var nemt bare at svinge forbi og hente det på vej til festen. Vi handler her gerne igen

11 de abril de 2023

Virker bare!

Super koncept! Afhentning flere steder i landet er uundværligt, og fungerer uden problemer. Billigis er nemme at få fat i, og er villige til at finde en god og hurtig løsning. Intet at klage over :-)

11 de abril de 2024

Super is og service !

Super is og service !
Tak for god service og god is.. holdte påskefrokost for tøserne og is holdt sig fantastik i tønden og der var dejlige kolde drinks hele aften/natten

29 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais