Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Opgaven løst til ug.. MEN kundeservicen haltede noget. Min kæreste havde i forvejen ringet for at høre hvor lang tid det ville tage at skifte vores bagbro, og fik at vide at 2 timer var rigeligt.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fin oplevelse at få skiftet bagbro hos billigbagbro.dk Hurtigt og effektivt! Det tog en time, så var jeg kørende igen. Derudover fandt de også et værksted som kunne udbedre en anden defekt p... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering men det er også det…

Hurtig levering men det er også det eneste positive da jeg modtog min bagbro var den kun pakket ind i tynd plastic med huller i flere steder og skader på bagbroen et beslag eller lignende var helt bøjet. Skrev en mail med det samme jeg fik bagbroen ingen svar dagen efter Ringer jeg og bliver lovet svar senere på dagen men får ingen svar dagen efter prøver jeg og skrive en mail og får hurtig svar at min mail er blevet sendt videre men stadig ingen svar.

Giv hellere et par kroner mer og køb et andet sted aldrig har jeg oplevet så dårlig service

5 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Opgaven løst til ug.

Opgaven løst til ug.. MEN kundeservicen haltede noget.
Vi valgte derfor at benytte lejligheden til at få det gjort imens vi og vores hund skulle være ude af vores hjem.
MEN ak det endte med at tage næsten tre timer, hvor vi stod udenfor i MEGET koldt vejr og ventede uden nogen former for oplysninger om hvor langt de var med vores bil, eller hvor lang tid endnu de skønnede det ville tage. Dertil skal siges at ham der tog imod vores bil virkede meget fraværende og en anelse som om han var træt af at skulle køre med bilen.

22 de janeiro de 2025

God jysk service

Kørte i dag fra København til Billig Bagbro i Kibæk og fik på ingen tid sat en renoveret bagbro på min Peugeot 206.
God oplevelse til en fornuftig pris.

22 de março de 2023

Tak for handlen

Tak for handlen af aksel til bagbro. God pris og dag til dag levering i en god pris også. Kan varmt anbefales! Kan skaffe ting som andre steder ikke kan fra dag til dag. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi handler der.

25 de maio de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været ved billige bagbro med min…

Har været ved billige bagbro med min gode gammel Peugeot 206 fra 2002. Det må jeg sige et virklige godt sted holder hvad de lover kan varmt anbefaledes til andre hurtig og effektiv 45 min så var bagbroen udskiftet og så frisk kaffe ☕️ mens man venter. Tak for super god service her fra 😊

4 de janeiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service og hjælpsomhed i top

Super fin oplevelse at få skiftet bagbro hos billigbagbro.dk
Hurtigt og effektivt! Det tog en time, så var jeg kørende igen.
Derudover fandt de også et værksted som kunne udbedre en anden defekt på vejen derfra. Utroligt hjælpsomme.
De bedste anbefalinger og tak for kaffe herfra:)

9 de novembro de 2019

Fantastisk service.
Bilen ankom hos jer lørdag aften med dansk autohjælp, mandag formiddag er bagbroen skiftet og klar til afhentning. :-)

19 de junho de 2018

Imponerende.

Jeg fik i dag skiftet bagbro på min Peugeot 206. 45 minutter efter var vi kørt igen. Ingen knirke eller mislyde mere. Imponerende hurtigt skift....
Jeg anbefaler med 5 stjerner.

12 de janeiro de 2018

Kan kun anbefale billig Bagbro

Havde en dårlig bagbro på min nissan micra, men jeg kunne ikke få en bagbro med ABS føler på i dk, og alle jeg kontaktede sagde at man ikke kan flytte ABS føler over på en ny bagbro. Men den opgave tog I og i dag har jeg fået bilen synet og har fået en meget fin bagbro til billige penge. Godt gået. Mange tak for indsatsen😊

21 de março de 2017

Fantastisk service.

Fandt Billigbagbro ved at Google "bagbro berlingo". Ud fra hvad jeg kunne læse havde de den billigste pris på udskiftning af bagbro på min bil. Og da jeg gerne ville holde prisen nede, var det et oplagt valg. De levede op til deres anmeldelser og jeg føler jeg fik en rigtig god service af dem.

19 de fevereiro de 2017

Bagbro til Peugeot 206

Vil lige anbefale det her firma til alle andre..
Rigtig god service..
Kanon fin bagbro til billige penge..
I forhold til at købe en brugt bagbro til 1500 som måske kun holder et år..
Så vil jeg ALTID kontakte billigbagbro.dk
Med venlig hilsen
Mig.. ☺

27 de novembro de 2016

Professionalisme

Kan kun varmt anbefale BilligBagBro.dk Jeg blev dybt imponeret over hvilken professionalisme der vist her. Følte med det samme at her ville bilen være i gode hænder. Det tog ca. 2 timer at få bagbroen skiftet, derefter blev der lavet et grundigt tjek på om det hele var monteret som det skulle. Jeg kørte derfra med en god fornemmelse og en mega god oplevelse. De 4.500,00 kr var givet godt ud, da alternativet ville have været en kold lørdag, måske weekend med koldt cement gulv uden lift eller grav, kun med dunkkraft og bukke, så jo der er 5 gigante stjerner herfra… skulle jeg komme med lidt kritik, så skulle det nok være, at det var lidt koldt at opholde sig på værkstedet… :-)

17 de fevereiro de 2016

Hurtig og billig

Fik skiftet bagbro på Berlingoen imens jeg ventede. Det tog 2 timer - og så var jeg kørende igen. Og en pris på 4500 kr. er der ikke mange som kan være med på.

14 de outubro de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais