Skulle bruge firma tøj med print og faldt over denne hjemmeside, super professionelt og med hjælp fra start til slut. Priserne er super gode og tøjet samt printet i rigtig høj kvalitet, kan kun anbefa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ja vi melder os til med 5 stjerner fra Koncert og Eventforeningen, vi har fået lavet tshirts caps lækre trøjer med foreningens logo på, og de er super flotte, og vi er rigtig glade for den gode og de... Ver mais
A empresa respondeu
Altid god service. God kvalitet af vare. Årsagen til fire stjerner skyldes ikke firmaet, men lange leveringstider fra eksterne leverandører. Med venlig hilsen Værløse Flyhistoriske Hangar
Helt igennem fantastisk service. Super hurtige svar på både mail og telefon. Gode priser og super kvalitet. Hurtig levering. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle her 👍 helt fortjent 5 STORE... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kreative & funktionelle løsninger til din virksomhed Skal din virksomhed fornye sig? Så lad Billigetshirt.dk stå for Jeres profiltøj. Så I kan fokusere på Jeres kerneopgave. Skarpe priser Høj service Hurtig levering Vi laver alt indenfor tekstiltryk samt broderi. Vi har egenproduktion, så intet forlader huset uden kvalitetskontrol. Billigetshirt.dk ser frem til at levere til din virksomhed.
Informações de contato
Abildvej 5H, 5700, Svendborg, Dinamarca
- info@billigetshirt.dk
- billigetshirt.dk
Hurtig respons
Hurtig respons, hurtig levering og et produkt der matcher forventningen

Resposta de www.billigetshirt.dk
Helt igennem fantastisk service.
Helt igennem fantastisk service.
Super hurtige svar på både mail og telefon.
Gode priser og super kvalitet.
Hurtig levering.
Jeg kan på det varmeste anbefale at handle her 👍 helt fortjent 5 STORE stjerner her fra Team Rasmus Winther

Resposta de www.billigetshirt.dk
Jeg vil sige at det er super service …
Jeg vil sige at det er super service fra både Ole og Miras side af vi vil varmt anbefale dem og så er det nemt og bekvemt uden nogen problemer det er super godt og det er ikke sidste gang vi bestiller noget hos dem.
Mange hilsener . Michael .
Repræsentant for koncert og event foreningen.

Skide godt
God pris, produkt og kundeservice. Det kunne ikke være bedre.

Super kundeservice & lækre produkter
Super kundeservice & lækre produkter
L.O.W Academy har været super glade for vores samarbejde med billigetshirt.dk og har lige modtage vores anden ordre.
Super søde og imødekommende personale og ikke mindst prisstærke og lækre produkter.
Vi giver dem de bedste anbefalinger og glæder os til det fremtidige samarbejde.

Resposta de www.billigetshirt.dk
God service og fine trøjer til billige …
God service og fine trøjer til billige penge. Kan anbefales.

Resposta de www.billigetshirt.dk
Super service og meget professionelle
Det er nu anden gang jeg har benyttet mig af Billigetshirt.dk og begge gange har været en success. Yderst professionelt og serviceminded firma, til super billige priser.
Det er ikke sidste gang jeg har handlet her.

Resposta de www.billigetshirt.dk
Billigetshirt yder en fantastisk …
Billigetshirt yder en fantastisk service ud over al forventning og kvaliteten på tøjet er i top! :-) Anbefales varmt herfra!

Resposta de www.billigetshirt.dk
Tryk og trøjer i top kvalitet
Tryk og trøjer i top kvalitet , kan varmt anbefales.

Vi har brugt dem 3 gange
Vi har brugt dem 3 gange, der var problemer men det blev fixet.
God services
Hurtigt, billigt og nemt. Altid god og hurtig services.

Hurtigt og nemt 👍
De lever bestemt op til navnet
De lever bestemt op til navnet. billige og faktisk rigtige gode t-shirts.
Hurtigt, billigt og god personlig betjening.

Resposta de www.billigetshirt.dk
God kvalitet til billige penge....og …
God kvalitet til billige penge....og hurtig præcis levering
Din Lokale Bedemand, Struer

Super god SERVICE
Super god SERVICE, ringer hurtigt tilbage,Lev til tiden,SÅDAN

Resposta de www.billigetshirt.dk
Super firma med stor professionel indstilling
Jeg takker for en super tryg og god oplevelse, i fortjener en stor tak for jeres professionelle indstilling. 1000 tak
mvh. Kim Rasmussen, Combi Entreprise
overraskende simpelt og nemt
overraskende simpelt og nemt. Nu har vi tøj til hele holdet. thanks guys. Vi vender tilbage næste gang vi skal ha logoprint, det er helt sikkert

Resposta de www.billigetshirt.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.