Billigsoundboks Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor anbefaling! Lejede en Soundboks til firmafesten og det virkede perfekt. Super service. Vi kommer igen!

Detalhes da empresa

1. Locadora de artigos de festa

Escrito pela empresa

Vi har udlejet soundbokse siden 2016 og hjulpet hundredvis af kunder over hele Danmark med at skabe gode minder til alt fra festivaler og studenterkørsler til bryllupper, sommerfester og konfirmationer. Hos BilligSoundboks.dk gør vi det nemt, trygt og overkommeligt at leje en Soundboks. Uanset om du skal bruge den til Roskilde Festival, Smukfest, Jelling, en studenterfest eller en privat sommerfest i haven, så er vi klar. Vi tilbyder gratis levering til festivaler, inkluderet forsikring, ingen depositum og ingen skjulte gebyrer. Du får personlig service hele vejen, hurtige svar og support, hvis du får brug for hjælp undervejs. Hos BilligSoundboks.dk har vi udlejet soundbokse siden 2016. I dag samarbejder vi med faste partnere for at sikre, at alle kunder får den bedst mulige oplevelse uanset hvor i Danmark du befinder dig. Vi tror på gennemsigtighed, god service og fair priser. Lej din Soundboks hos os. Vi glæder os til at skabe minder med dig❤️🔊

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Stor anbefaling

20 de agosto de 2026

Virkelig god service

Virkelig god service! Vi lejede soundboks til vores uge på smukfest og vi var så glade for det. Magnus var meget nem at kommunikere med og han svarede hurtigt og var meget flink. Næste år bliver det også igennem her vi lejer 👌🏻👌🏻

5 de agosto de 2026

Alt var perfekt

Alt var perfekt og vi kommer så meget igen!! Lejede to soundbokse til vores roskilde camp, og der var ikke noget at sætte en finger på. Prisen var virkelig god, afhentningen var lige ved indgangen og der var super hurtig respons hver gang vi havde spørgsmål. Det hele har været smooth og vi har været meget tilfredse med det hele

27 de junho de 2026

Fantastisk service🤩

Fantastisk service🤩 Det var nemt og enkelt at leje en soundboks, og jeg kan varmt anbefale alle at leje hos billigsoundboks.dk. Jeg kommer i hvert fald igen!

17 de julho de 2026

Alting spillede

Alting spillede. Det var nemt at booke og alt information var nemt at forstå. Skide nemt at hente også. Magnus er en guttermand, der sørgede for vi havde fest hver aften!!!! Kæmpe anbefaling, har næsten allerede booket til næste år.
Kh Connor

27 de junho de 2026

God oplevelse

Jeg lejede en soundboks fra Billigsoundboks til Ros sidste år, og det var en super oplevelse. Magnus leverede den direkte til South, og hele processen var super nem og lige til. Det var fedt at jeg ikke selv skulle slæbe udstyr med.

Soundboksen fungerede selvf uden problemer hele ugen - vi havde lejet en 3'er med en soundlock. Alt i alt en smooth oplevelse. Jeg kan helt klart anbefale Billigsoundboks og kunne sagtens finde på at bruge dem igen til næste festival.

1 de julho de 2025

Lejede soundboks til julefrokost

Lejede soundboks til julefrokost. Meget nemt med aflevering og tilbagelevering, kan klart anbefales!

Også tidligere lejet soundboks til Roskilde Festival, hvor det har været den samme gode service.

14 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Soundboks udlejning roskilde

Vi henter soundboksen dagen roskilde starter, vi for ikke soundlocken med så vi skal hele vejen tilbage dagen efter. Det er ikke den korteste vej når man har camp i west, servicen var helt fin i starten men så gik den også bare fra 100-0 på ingen tid, rigtig dårlig service og så har de egnligt ikke rigtigt styr på hvad de laver. Hvis jeg skal leje soundboks igen bliver det klart et andet sted. Vær OBS på selvrisiko og forsikring kun dækker sondboks og 1 batteri især hvis det er til brug på festival.

Hej Marie👋🏼
Tusind tak for din feedback.

Jeg er virkelig ked af, at hele oplevelsen ikke levede op til forventningerne. Soundlocken blev desværre ikke pakket med jeres Soundboks ved udlevering, og det er helt klart en fejl fra vores side. Vi fik den klar til jer samme dag, men jeg forstår godt, at det er besværligt, når man camper i West. Den fejl tager vi på os, og vi har allerede ændret vores procedurer, så det ikke sker igen🙌🏼

Du skriver, at servicen gik fra 100 til 0, og jeg er glad for, at du oplevede den som 100 i starten!
Vores mål er, at den altid skal være helt i top, så det ærgrer mig, at du oplevede, at servicen blev dårligere. Det er bestemt ikke sådan, det skal føles, og jeg forstår godt, at det er frustrerende at skulle betale for ekstraudstyr, der ikke blev leveret retur.
Vores forsikring dækker Soundboksen og et batteri, og selvom vi i år fik alle stjålne bokse hurtigt tilbage med vores 24/7 festival-support, tager vi selvfølgelig sager som jeres meget seriøst🧡

Jeg vil meget gerne kompensere for besværet, så hvis du kontakter mig på billigsoundboks@gmail.com, finder vi en god løsning sammen😊

Magnus
BilligSoundboks.dk

Rigtig god service

Rigtig god service. Nemt og der var styr på det.

6 de julho de 2025

Hej Ellen 👋🏼
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget, at du havde en god oplevelse med leje til Roskilde Festival🙏🏼
Vi håber på at se dig igen næste år!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Styr på det hele. Dejlig nemt og god service!

Hey Ludvig,
Tak for din fine anmeldelse! Fedt at høre, at alt spillede, og at du synes servicen var god😄

Super oplevelse

Super oplevelse! Har lejet 3 gange nu og gør det gerne igen! Alt fungerer perfekt

5 de julho de 2025

Hey👋🏼
Vi er virkelig glade for at have dig som kunde og vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen næste gang🔊

Kan klart anbefales

Jeg lejede en soundboks, et ekstra batteri og en oplader til Roskilde festival, og alt gik super fint. Det var nemt at booke, nemt at hente og nemt at aflevere. Derudover er det jo en rigtig god pris man får det til og afhentning og aflevering ligger 5 min fra South-indgangen, som vi skulle ind af. Så nemt - kan klart anbefales!

Hej Cille 👋🏼
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er super glade for, at alt fungerede godt for jer. Vi bestræber os på at gøre afhentningen så nem som mulig, så vi er glade for at det også er din oplevelse!
Vi håber, vi ses igen næste år!🧡

Magnus // BilligSoundboks.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais