Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Ver mais
Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Ver mais
Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Ver mais
Tegnérgatan 34, 11359, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Alltid snabba och bra svar från kundservice. Alltid smidigt med att göra sina betalningar.

Resposta da Billo
Så smidigt. Aldrig mer missa någon post eller räkning när man är ute o reser.
Inte heller visar man ev tjuvar att det ligger massa post i brevlådan.

Resposta da Billo
Betala fakturor snabbt via klarna! snudd på bedrägeri. Använde tjänsten då en faktura behövde betalas omgående och jag var utomlands så jag inte kunde lösa det direkt på annat sätt. 250:- i serviceavgift. Tiden går och jag får påminnelse på fakturan och kan inte hämta varan. Klarna meddelar Billo mottagit pengarna samma datum det bokförts. Idag 5 arbetsdagar senare är fakturan fortfarande inte betald och jag får betala straffavgifter för sen betalning och kanske betala varan en gång till för att kunna hämta ut den.

Resposta da Billo
Jag vill ni lägger till under mitt namn diggital brevlåda ,, eller ni utformar ett namn så folk fattar bara för ´diggital post TACK sedan är NI full komliga / Anders,SWEDEN in Huskvarna
Have a nice summer

Resposta da Billo
Man får alla post och dokument och kan ladda ner , men det är lite svårt att hitta tydliga vägar på att ladda ner all pist och dokument.

Resposta da Billo
Billo agerar alltid snabbt och förstår mig som kund

Resposta da Billo
Mycket bra och smidig upplevelse.

Resposta da Billo
Jag är supernöjd med Billo! Att ha alla mina fakturor samlade på ett och samma ställe har verkligen förenklat min vardag. Ingen mer jakt i mejlen eller högar av papper – nu har jag full koll på vad som ska betalas och när.

Resposta da Billo
Lätt att förstå och använda. Snabba betalningar och bra betalningsalternativ.

Resposta da Billo
Excellent service from Billo!, great customer support ( responding to emails/calls). Highly recommend!

Resposta da Billo
Proffsigt, vänligt och hjälpsamt bemötande, och alla ärenden fixade.
Älskar tjänsterna hos Billo, ett särskilt tack till Christoffer på kundtjänst, vilket ess !!!

Resposta da Billo
Professionell, smidig produkt och bra, responsiv support. Kunde haft en snyggare postadress för den som väljer att omdirigera fysisk post men bara en estetisk grej.

Resposta da Billo
Ni kontakter snabbt med mig om jag skickar meddelande till er, och ni lösa problemet, tack

Resposta da Billo
Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger när det kommer till försäkringsbolag där alla inte har system anpassade för detta och inte kan skilja på folkbokföringsadress och postadress. Min premie för bilförsäkring gick upp när jag tecknade detta men jag löste det genom att byta bolag.

Resposta da Billo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.