Har fået synet min bil i dag, utrolig positiv oplevelse, første gang jeg er her, men ikke sidste. Prisen skal også lige nævnes, måske Helsingørs billigste. Vil nævne det for familie og venner.
Veja o que dizem as avaliações
Super flink stille og rolig, dygtigt personale. Jeg kommer til at bruge dette firma fremover.
super oplevelse og absolut god pris. Ali yder ud over et godt humør og smil, en fin kundeservice ,gode råd og vejledninger - og tilbyder også en friskbrygget kaffe. Min bedste anbefaling.
A empresa respondeu
Hurtig betjening, og glade medarbejder. Kørte der fra med en godkendt bil. 👍
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Din lokale bilsyn, med og uden tidbestilling. periodesyn, omsyn, trailersyn, billig bil syn.
Informações de contato
Støberivej 22, 3000, Helsingør, Dinamarca
- Bilsyn-Helsingoer@hotmail.com
- bilsynhelsingoer.dk
Super service
Ualmindelig venlig -og hurtig betjening. Varmeste anbefalinger.

Helt igennem fin oplevelse
Helt igennem fin oplevelse, venlig og hurtige service til en meget fair pris.
Min nye synshal i Helsingør.

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Meget serviceminded og venlig betjening.
Kan klart anbefale alle at få fortaget syn af bilen her 💪🏼
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fin og hurtig service
Lige til og hurtig service, dejligt sted og god stemning.

Resposta da Bilsyn Helsingør
Super god service:) 5-stjerner herfra👍…
Super god service:) 5-stjerner herfra👍
Venlig og imødekommen synsmand, og ikke mindst dejlig kaffe!

Resposta da Bilsyn Helsingør
Har lige været til syn med min Audi
Har lige været til syn med min Audi. Lyn hurtig service og en rigtig god oplevelse og flink synsmand. Kan bestemt anbefale dette sted til andre..

Kan varmt anbefales.
Meget venlig synsmand.
Velindrettet synshal og Kaffe mens man venter.
Ikke sidste gang jeg kommer der 👍👍👍.

Resposta da Bilsyn Helsingør
Ingen ventetid selvom jeg kom lidt før…
Ingen ventetid selvom jeg kom lidt før min tid, god kaffe mens bilen synes.
Super venlig betjening.

Resposta da Bilsyn Helsingør
Kan varmt anbefale denne synshal
Kan varmt anbefale denne synshal.
Blev mødt af en virkelig sød og smilende medarbejder.
Der var gratis kaffe mens jeg ventede på at han fik checket min bil.
Det er ikke sidste gang jeg kommer her med mine biler

Resposta da Bilsyn Helsingør
Bilsyn til 299 kr. uden tidsbestilling og gratis kaffe!
Jeg var forbi uden tidsbestilling og fik synet min bil uden meget ventetid og fik tilbudt gratis kaffe af en rigtig flink medarbejder.
Jeg kan helt sikkert anbefale dette sted, da de er billigere end mange andre steder, som foretager samme opgave, og samtidig med service i top!

Hurtig betjening
Hurtig betjening, og glade medarbejder. Kørte der fra med en godkendt bil. 👍

Resposta da Bilsyn Helsingør
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.