Bilvia Avaliações

Detalhes da empresa

1. Concessionária
  2. Loja de Automóveis

Escrito pela empresa

Bilvia er en dansk digital bilmægler, der hjælper private med at sælge og købe biler på en mere tryg og professionel måde. Vores mål er at gøre privat bilhandel enklere ved at kombinere fordelene fra privat salg med den struktur og sikkerhed, man normalt forbinder med en bilforhandler. Når du sælger din bil gennem Bilvia, overtager vi en stor del af salgsprocessen. Vi hjælper med en realistisk markedsvurdering, professionel annoncering og håndtering af henvendelser fra potentielle købere. Det betyder, at du som sælger slipper for spildtid, useriøse henvendelser og usikkerhed omkring handlen. Som køber får du samtidig en mere tryg oplevelse ved privat bilkøb. Bilvia fungerer som bindeled mellem køber og sælger og hjælper med at sikre en korrekt og gennemsigtig handelsproces. Vi arrangerer fremvisning, hjælper med dialogen inden handlen og står klar under betaling og overdragelse, så begge parter føler sig sikre gennem hele processen. Bilvia ejer ikke bilerne og er ikke part i selve handlen. Køb og salg foregår fortsat direkte mellem private, men med professionel rådgivning og støtte undervejs. Vores tilgang Hos Bilvia tror vi på, at privat bilhandel kan være både tryg og enkel, hvis processen håndteres korrekt. Mange oplever usikkerhed ved privat bilhandel – både som køber og sælger – fordi der mangler struktur og professionel sparring. Det er netop det, vi ønsker at løse. Vi arbejder ud fra følgende principper: • Professionel og ærlig rådgivning • Gennemsigtighed i hele processen • Tryghed for både køber og sælger • En enkel og effektiv salgsproces • Fokus på realistiske priser baseret på markedet Solgt eller gratis Bilvia arbejder med konceptet Solgt eller gratis. Det betyder, at du som sælger kun betaler vores salær, hvis bilen bliver solgt. Hvis bilen ikke bliver solgt, betaler du ikke for vores arbejde. Det sikrer, at vores interesser er de samme som dine – nemlig at få bilen solgt korrekt og til den rigtige pris. Sikker handel Vi lægger stor vægt på sikkerhed i handelsprocessen. Derfor tilbyder vi blandt andet: • Sikker betaling via deponeringsløsning • Digital slutseddel til begge parter • Vejledning under omregistrering • Hjælp til korrekt gennemførelse af handlen Dette reducerer risikoen for fejl og skaber tryghed for både køber og sælger. Mulighed for brugtbilsgaranti Ved køb af bil gennem Bilvia er der mulighed for at tilkøbe brugtbilsgaranti gennem vores samarbejdspartner. Garantien kan give ekstra tryghed ved at dække visse uforudsete mekaniske eller elektroniske fejl, som måtte opstå efter købet. Vi anbefaler altid, at man sætter sig ind i garantibetingelserne, så man ved præcis hvad der er dækket. Vores ambition Bilvia er skabt med ambitionen om at modernisere privat bilhandel ved at gøre processen mere digital, overskuelig og sikker. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og skabe en god oplevelse for vores kunder. Vi ved, at tillid er afgørende i denne branche, og derfor lægger vi stor vægt på god kommunikation, tilgængelighed og en professionel tilgang til alle handler. Kontakt Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores service, er du altid velkommen til at kontakte os. 📧 salg@bilvia.dk 📞 93 87 71 21 🌐 www.bilvia.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Godt førstehåndsindtryk

Godt førstehåndsindtryk, og god information og dialog hele vejen igennem forløbet. Det var en hurtig handel, som forløb helt efter planen. Ingen overraskelser eller andet. Jeg har følt mig godt behandlet og vil klart anbefale dem til andre.

6 de julho de 2026

Resposta da Bilvia

Mange tak for din anmeldelse, Pernille😊
Det var en fornøjelse at hjælpe dig med købet af din bil😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tryg handel trods indledende skepsis

Jeg købte en bil gennem Bilvia og var i starten lidt skeptisk, da betalingen skulle ske via Safepay Nordic, som jeg ikke kendte på forhånd.Hele processen forløb dog uden problemer, og Bilvia var meget hjælpsomme undervejs.Alt i alt en god oplevelse – jeg vil trygt anbefale at købe bil gennem dem.

5 de julho de 2026

Resposta da Bilvia

Tak for den flotte anmeldelse Søren😀
Som du også nævner, kunne jeg godt mærke, at der var en tvivl ift betalingsprocessen, og det er helt forståeligt😊
Vi benytter SafePay Nordic (som er underlagt finanstilsynet), for netop at undgå svindel mellem købere og sælgere, så vi er sikre på at pengene ikke overføres til sælger, inden bilen rent faktisk står i købers navn, da begge parter så er sikret en sikker handel som er vores førsteprioritet😀

Vi takker for tilliden🤝

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kiggede flere steder og prøvede denne…

Kiggede flere steder og prøvede denne side.
Bilen blev solgt på under 1 uge.
Og indenfor vurdering prisen, og taget i betrækning af bilen størrelse ioniq 9, mange forhandler vil ikke forsøge, men bilvia ville og lykkes hurtig og god service. Er hele tiden til at træffe og var med hele vejen, fra start til pengene står på kontoen.

5 de julho de 2026

Tak for den gode anmeldelse Alex! 🙂
Det har været en fornøjelse at hjælpe med salget af din bil. Vi takker for tilliden og du skal altid være velkommen 😀

Super behagelig oplevelse

Super behagelig oplevelse.
Gönen er virkelig rar at skrive med, grundig og hjælpsom i forløbet.
Jeg fik selv solgt min bil, efter at en forhandler vendte tilbage på en henvendelse jeg havde lavet.
Men var ikke i tvivl om, at jeg var i gode hænder hos Bilvia og Gönen.
Ud fra min korte oplevelse, vil jeg anbefale at tage kontakt😊

19 de junho de 2026

Resposta da Bilvia

Mange tak for den super gode anmeldelse Tobias😀
Vi er glade for, at du har været kunde hos os og ønsker dig alt det bedste med din nye bil😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun anbefale at gøre brug af…

Kan kun anbefale at gøre brug af Bilvia, husk at læse betingelserne grundigt igennem.

12 de junho de 2026

Resposta da Bilvia

Vi takker for din gode anmeldelse😊 Det var super fedt, at vi kunne hjælpe med salget af din bil på kort tid😃

Gönen
Bilvia.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en fantastisk service og…

Jeg fik en fantastisk service og vejledning i mit forsøg på at sælge min bil. Kan kun sende de bedste anbefalinger herfra 👌🏻. TAK!!

20 de maio de 2026

Hej Jimi,

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig😊

Bilvia.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais