Rena rånet!
Rena rånet!! Läs noga det finstilta innan du tar ett lån. Jag betalade av mer än månadsfakturan och fick då en avgift på 500kr, för att jag betalade mer! Man lär av sina misstag. Se upp med Binley!
Låna inte!!!! Spelar ingen roll vad du lånar, på något sätt kommer de få dig att betala dubbla summan tillbaka med deras avi avgifter, sjuka räntor, dröjsmålsräntor osv eftersom de tror folk får lön 21a!!! Som tur är att jag har god ekonomi och inget händer mig, men jag tycker synd om de som inte har det bra ställt!! Bedragare!!
Oseriöst. När man lånar typ 3000 kronor så slutar det lätt med det dubbla efter slutbetalning. Om man inte betalar exakt det belopp som står som "lägst att betala" utan någon hundring fel, så räknas det inte av från "lägst att betala". Istället står man där med krav att betala samma belopp ändå.
Verkar vara samma företag bakom Lunify och Credifi. Affärsidén verkar vara att mjölka folk på pengar. Undvik dessa tre bolag.
Konstiga regler och amorteringsplan där dom tror att folk får lön den 21 och betalar man lite tidigare så hamnar sista bet dagen då istället, trodde det skulle vara räntefritt och som vanligt en fakturaavgift på 60kr varje månad för att skicka sms på att bet dagen närmar sig. Förstår att man vill tjäna pengar. Inte så lätt att ansöka eftersom dom vill ha reda på hela ens ekonomi för ett lån på bara 6000kr. För övrigt så har dom varit rätt bra.
Dem lurar folk på pengar och vill sätta dem i kronofogden.
Har inget förtroende för detta företag. Vilseledande information, i deras annonser. Ett företag som borde få sitt tillstånd indraget av Finansinspektionen eftersom de har fått en varning av konsumenombudsmannen. Och de skickar ett uppsägningsbrev månaden förre sista amorteringsdag som är slutbetalning och kräver på kvarvarande belopp usch hotar med kronofogden om inte betalningen sker omgående.och de skickar ut brevet ocksåoch där står också har du svårigheter att betala ta kontakt med oss omgående för en lösning. En kontakt som tyvärr inte ger något. Utom att du skall betala före det datum som står i brevet och det är kan vara upp till två veckor förre lön. Så ta inga lån från detta bolag hur bra det än står i deras annonser. Annonser är vilseledande när man googlar och tittar på deras hemsida.
Fick meddelande från kivra att det har tagits en kreditupplyssning trots att jag inte har ansökt nått lån från de. Ringde deras kundtjänst och förklarar detta för henne i telefonen. Jo det har du i fredags. Då säger jag hade jag ansökt hade jag inte behövt ringa er om detta heller hur? Hon blev tyst en stund. Jag bryter tyssnaden med att säga att jag vill att ni blockerar mig från alla framtida ansökningar . Hon säger att ja ska fylla i en blankett gjorde det o sen blev jag blockerad så som ja ville. Helt klart okunnig personal. Binly struntar tydligen i säkerheten så länge se tjänar på det . Som tur var så nekades den ansökan vem det nu det var som försökte ta lån på mitt namn. Undvik binly
Hade ansökt om lån endast 2 tusen kr. Dom vill ha flera kopior på min inkomst, men det räcker inte. Dom vill ha även min årsinkomst/ prognos, skärmbild. Tyvärr hade jag skickat in , nu var jag tvungen att be dom radera alla uppgifter, har fått en blankett nu som jag ska skicka in. Oseriöst företag. Borde inte finnas. Kan inte rekommenderas.
Jag lånade 2000:- Efter 3 veckor betalade jag tillbaka 1300:- Jag fick bekräftelse på sms. Pengarna "försvann" sen hos Binly. I telefon kontakt med dem kunde de inte redovisa varför skulden inte sjunkit med motsvarande belopp eller vart pengarna tagit vägen. Efter ca 1 månad återkom de med information om att pengarna gått till olika avgifter. Detta motsvarade 60% av själva lånesumman. I juli, 3 månader efter lånet var taget var jag skyldig dem ytterligare 2500:- vilket gör att de tagit avgifter som motsvarar totalt 92% av lånesumman. De har jagat mig genom att ringa 2-4 ggr/ dag och sedan skrivit inkasso krav som jag misstänker inte är ett riktigt inkassobolag. De har dock tagit 180:- för det också. Jag kommer att se över det juridiska i denna sak. Låna inte pengar av detta företag. De är inte seriösa.
Går inte att betala tillbaka lånet. Försökt i en vecka och nu har dom lagt på ränta. Helt sinnessjukt företag. Håll er borta
Lösningsorienterade, smidigheten, tryggheten och framförallt hjälpsamma när det verkligen behövdes. Är så tacksam och kommer återkomma i framtiden.
Mvh Hope Modig
Ta ingen kredit här stor varning !!!!
Dom mailade mig att det går till Gothia sen kom ett mail betala den summan senast sen går det till kronofogden
Jag ringde dom svarade tyvärr har du fått fel information att det går till Gothia ???????får verkligen sådana här aktörer finnas 2025 på våran marknad
Jag behövde akut kapital och såg att detta företag hade ett erbjudande för nya kunder med 30 dagar räntefritt, vilket hade passat perfekt för mitt behov. Men företaget kräver att man lånar minst 16 000 kr för att få dessa räntefria dagar. Det vore mer rimligt att erbjuda detta för alla kunder, men jag förstår nu varför de har dessa villkor.
När du ansöker om detta belopp som gör dig berättigad till deras erbjudande för nya kunder, beviljar de istället ett lägre belopp och då får du en avgift på 2 000 kr, oavsett om du betalar tillbaka direkt eller inom de "räntefria" 30 dagarna. SÅ FULT! Riktigt falsk taktik och jag skulle inte rekommendera någon att använda detta företag.
De använder vilseledande marknadsföring och kommer med ologiska bortförklaringar. Jag har HÖG kreditvärdighet, äger mitt hem och har aldrig haft några betalningsanmärkningar. Jag har bara lite lån kvar på min värdefulla lägenhet mitt i Stockholm, Södermalm värderat 5 000 000, så jag är helt säker på att detta företag enbart är ute efter att lura sina "nya kunder".
Jag hade investerat mitt lösa kapital och behövde en mindre summa under en väldigt kort period, och tyvärr blev jag lurad på 2 000 kr av detta företag på ett riktigt fult sätt.
Jag rekommenderar att du väljer ett annat företag vid akut behov av pengar för en kort period. Detta företag är ett skämt och respektlöst mot sina kunder. Håll dig borta, det kommer jag göra i all framtid. Äckligt smutsigt beteende av företaget. Hoppas dom försvinner från marknaden fortare än kvickt. Såna här lurendrejeri bolag behöver inte finnas.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.