Biobestrijding Avaliações 12

3,1

Detalhes da empresa

1. Dedetizadora
  2. Centro de Jardinagem

Natuurlijk evenwicht is de stabiliteit van je omgeving. Alles werkt gezamenlijk voor één en dezelfde balans. Wij van Biobestrijding geloven niet alleen in een dergelijk evenwicht voor de natuur, maar ook voor de mens! Wij willen meer mensen bewust maken dat er een alternatief is voor het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Want een natuurlijk evenwicht en dus een beter milieu doen we niet alleen voor onszelf of elkaar, maar voor onze toekomst! De afgelopen jaren zagen we steeds meer vraag naar biologische bestrijdingsmiddelen ontstaan. Daarom hebben wij besloten om een eigen kweek op te zetten voor de productie van o.a. roofmijten. De roofmijt die we nu kweken heet Stratiolealaps Scimitus, ook wel bekend als Hypoaspis miles en wordt ingezet tegen onder andere trips en bloedluis. Biobesrijding levert aan professionele kwekers, maar ook aan particuliere klanten via onze webshop. Naast roofmijten zijn wij ons in de loop der jaren ook steeds meer gaan richten op de bestrijding van andere plaaginsecten. Zo bieden wij ook biologische bestrijders van insectenplagen zoals spint, bladluis en wolluis.

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

12 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik vraag netjes of de zending naar een…

Ik vraag netjes of de zending naar een afhaalpunt gestuurd kan worden omdat bezorgen bij mij vaak mis gaat of gewoon niet gebeurt. Dat is nog goedkoper met verzenden ook! Dat doen ze dus gewoon niet....heel tries....service 0,0. Wat een moeite zou het zijn he.....waardeloos. Laatste keer hier!

6 de maio de 2025
logotipo da Biobestrijding

Resposta de Biobestrijding

Beste Dick,

Dankjewel voor je feedback. Op dit moment is het bij ons logistiek niet mogelijk om bestellingen naar een afhaalpunt te laten sturen. We hopen dit in de toekomst te veranderen. We waren graag met je in overleg gegaan over een andere passende oplossing, maar je gaf zelf aan dat je dan liever de bestelling annuleert. Uiteraard hebben we dit direct voor je in gang gezet.

Mocht je toch nog vragen hebben, neem gerust weer contact met ons op. We denken graag met je mee!

Groeten,
Team Biobestrijding

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

de sluipwespen hebben geholpen tegen meelmotten

Ik had last van meelmotten in de keuken. Ik was een beetje sceptisch toen ik een kartonnetje ontving met daarop een vlakje van 2 bij 2 cm met zwarte puntjes erop. Ik kon me niet voorstellen dat dat wat zou doen. De sluipwespen blijken echt miniscuul klein. En ik heb verder ook niks zien vliegen in de keuken (volgens de medewerkster zouden ze gaan rondvliegen). Maar: ik heb ook geen meelmotten meer. Het lijkt er dus op dat het gewerkt heeft. Toen ik het kartonnetje bekeek, zag ik wel bewegende puntjes, dus ze zijn iig wel uitgekomen.
Wat wel een nadeel is, is dat het vrij warm moet zijn, ik geloof ergens tussen de 24 en 28 graden, willen de sluipwespen uitkomen. Zo warm is het in mijn keuken normaalgesproken nooit. Ik heb toen het gasfornuis (dat onder de kastjes zit, waar de meelmotten vandaan kwamen) de hele dag aangezet op een laag pitje, zodat het heel warm werd in de keuken.
Overigens heb ik ook allerlei andere maatregelen genomen, dus het kan ook zijn, dat dat mede geholpen heeft om ze weg te krijgen (voedsel weggooien, alles schoonmaken etc.).
De levering was verder prima en de telefonische bereikbaarheid ook. De medewerkster gaf op mijn vragen precies de antwoorden die ook op de website staan met alle info over de meelmotten. Ze leek wel te weten waar ze het over had.

3 de outubro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rommelig maar goed

Ik heb het idee dat het een beetje rommelig eraan toe gaat. De produkten werken wel. Telefonisch kontakt is makkelijk en duidelijk. Als je slechte ervaring hiermee hebt gewoon door blijven zeuren, het doet wel wat het belooft

23 de julho de 2024

Producten over THT datum

Een set tegen motten besteld en ontvangen. Beschermingsfolie op de plakstrip is er haast niet af te krijgen
Zit verdroogd op het artikel. De parasiteneitjes zijn droge zwarte korreltjes en wordt geleverd in een open papieren zakje zodat er geen THT datum op staat en deze beestjes slechts bepaalde tijd leven. Op het zakje van de plakstrip met lokgeur staat een THT datum in december 2023. Ik heb mijn beklag gedaan in een mail, maar er volgt geen reactie. Slechte zaak.

30 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Biobestrijding is the best

This company is the best! Through them I sorted out serious parisite attacks on my houseplants. The delivery was a couple of days late. I reported to them and they sent me for free the Orius system twice.
Grateful to you Biobestrijding. Excellent products & services.

29 de setembro de 2023

Wat een slechte gebruiksaanwijzing

Wat een slechte gebruiksaanwijzing. Niet duidelijk wat je precies moet doen en wat er gebeurd.
Als je op zaterdagocjtend belt, krijg je de mededeling dat je ze moet mailen en krijg je geen antwoord. De larven overleven niet al te lang. Dus grote kans dat ze het nu niet overleven.
Op hun site vis ook de gebruiksaanwijzing niet terug.
Ik krijg het gevoel dat ze het alleen voor het geld doen.

10 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vul geen gegevens in op hun website!

Vul geen gegevens in op hun website. Zonder dat je iets opstuurt, slaan ze alsnog je emailadres op. Vervolgens krijg je hun spammailtjes in je inbox...

Bovendien werken de zilvervisvallen en de aaltjes ook niet

17 de março de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.