Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bedste produkter med de vildeste resultater…altid super hurtig afsendelse. Dyre…måske, men effekterne på huden med et minimum af produkt taler for sig selv.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt Bioeffect i 13 år og kommer aldrig til at bruge andet. Jeg har stort set ikke set en nævneværdig ældning af min hud i den periode, så jeg tør ikke holde op. Jeg er begejstret for åbenhed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er til dato den bedste serum (bioeffect efg serum) der findes. Jeg har brugt bioeffects produkter i tre år. Nogle gange prøver jeg noget andet men jeg må konstatere at jeg har endnu ikke fundet n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bioeffects produkter er af meget høj kvalitet på alle fronter. Jeg har brugt produkterne nu i ca 3 mdr og fremadrettet kommer jeg ikke til at bruge andre mærker - jeg er mere end tilfreds. Servicen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza

Sobre Bioeffect Danmark

Escrito pela empresa

BIOEFFECT er en revolutionerende, ren, grøn og prisbelønnet hightech-hudplejeserie fra Island.

Den første i verden baseret på plantebaserede vækstfaktorer fra byg – EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1)

BIOEFFECTS mission er at genoprette og vedligeholde hudens sundhed og vitalitet med få rene, sikre og dokumenteret effektive ingredienser.

Når vi taler om ren hudpleje, mener vi det på flere niveauer: Lige fra de rene formuleringer med få ingredienser og rent islandsk vand, til vores drivhuse i Island, som er drevet af bæredygtig, vedvarende energi.

Produkterne er parfumefri.

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter. Anbefaler det til alle. Både min mand og jeg bruger fugtdagcremen. Men er også vild med masker, serum og mist.

12 de junho de 2025

Resposta da Bioeffect Danmark

Mange tak for de pæne ord om Bioeffect produkterne. Dejligt din mand også er kommet ombord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte ved en fejl det forkerte…

Bestilte ved en fejl det forkerte produkt, men de ombyttede det med der samme, uden jeg skulle betalte for fragten

31 de março de 2025

Resposta da Bioeffect Danmark

Tak for din anmeldelse og for at sætte så stor pris på vores service.

Super power Bioeffect

Bedste serum til moden hud. Trods prisen vil jeg aldrig bruge andet.

15 de março de 2025

Resposta da Bioeffect Danmark

Vi kan ikke ønske os en flottere anmeldelse. Varm tak for at give vores EGF Serum så flotte ord med på vejen,

Suveræne produkter

Suveræne produkter. Super service😀

4 de março de 2025

Resposta da Bioeffect Danmark

Tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din glæde.

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter, og skønt når de sender en lille prøve med ordren☺️

7 de março de 2025

Resposta da Bioeffect Danmark

Tak for ros af Bioeffect produkterne. Vi holder af at forkæle vores kunder - så ja, altid gave med ordre fra os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønne produkter og skøn virksomhed

Fantastiske produkter med synlig effekt. Jeg har meget sart hud, og jeg kan tåle produkterne. Prisen er selvfølgelig høj, men der må man også lige overveje, at det er fuldstændigt fantastiske produkter, virkelig god kundeservice, hurtig levering og en langtidsinvestering i sin egen hud. Samtidig har jeg oplevet, at der har været mulighed for rabat via deres nyhedsbrev, og der er virkelig fine besparelser at hente også. Jeg har kun positive ting at sige om Bioeffect, og jeg giver dem mine allerbedste anbefalinger.

10 de fevereiro de 2025

Resposta da Bioeffect Danmark

Hold da op, hvor bliver vi glade for sådan en anmeldelse. Tak for dine flotte ord om både Bioeffect produkterne, kundeservice og levering.

De lækreste hudplejeprodukter

De lækreste hudplejeprodukter jeg nogensinde har prøvet🤩 så meget fugt i så lille en “flaske”.
Desværre bare også SÅ utroligt dyrt, men så må man jo nøjes med få produkter og ikke dem alle (det gad jeg ellers virkelig godt🥳)

14 de fevereiro de 2025

Resposta da Bioeffect Danmark

Kære Maiken. Hvor er det dejligt at høre. Tak for at anmelde Bioeffect produkterne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Synlig effekt, brugt gennem 11 år.

Har brugt Bioeffect siden 2014, og jeg kommer nok aldrig til at stoppe med det. Der er synlig effekt, færre rynker og linjer. Min mand bruger det også med tydelig effekt.
Bruger stort set alle produkterne, men savner et med faktor spf 50.

20 de fevereiro de 2025

Resposta da Bioeffect Danmark

Tak for at være så trofast en kunde bruge tid på at give os en flot anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Ja, SPF kunne være dejligt at få i sortimentet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Begge gange jeg har bestilt en vare

Begge gange jeg har bestilt en vare, har jeg lynhurtigt fået en bekræftelse og estimat for cirka levering.
Desværre bruges post nord til levering af varerne og der oplevede jeg lang leveringstid

16 de fevereiro de 2025

Resposta da Bioeffect Danmark

Kære Pia. Tak for din anmeldelse. Normalt leverer PostNord fra dag til dag. Men din besked har givet anledning til, at vi overvåger leveringerne tættere pt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkterne er vildt lækre og levering…

Produkterne er vildt lækre og levering er ALTID super hurtig. Købte en gave og den var meget smukt pakket ind og det kostede ikke ekstra at få pakket ind. Altid gode “kampagner” med rabatter eller ekstra gaver ved køb. Absolut kun positive ord om både produkter og shopping!

10 de dezembro de 2024

Resposta da Bioeffect Danmark

Hvor er det dejligt, at modtage sådan en flot anmeldelse. 1.000 tak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bioeffect Serum er det bedste jeg har…

Bioeffect Serum er det bedste jeg har prøvet. Har brugt det i flere år.
Har ikke bestilt direkte hos Bioeffect før, men jeg blev så glad da pakken kom.
Den var pakket smukt ind og der var nogle meget fine vareprøver med.
Mange tak😀

29 de novembro de 2024

Tak til dig for at dele din gode oplevelse med EGF Serum og Bioeffect.dk shop

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

lækkert produkt der fugter og holder…

lækkert produkt der fugter og holder huden dejlig blød. hurtig levering og lille gave med hver gang som er super til kort rejse - tak for det

18 de novembro de 2024

Resposta da Bioeffect Danmark

Tak for anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores produkter.

Verdens bedste hudplejeprodukter

Lynhurtig afsendelse og modtagelse. Helt gnidningsfrit.
De bedste hudplejeprodukter jeg nogensinde har prøvet og trods den høje pris hver en krone værd.

1 de agosto de 2024

Resposta da Bioeffect Danmark

Tak for de pæne ord om både produkter og service på bioeffect.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais