Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omdat ik een kantoorbaan heb, zit ik dagelijks minimaal zo’n 9 uur naar een scherm te kijken en had ik vaak last van slecht slapen en hoofdpijn. Sinds ik een bril heb aangeschaft van BLÅ Amsterdam mer... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb bij deze winkel 3 brillen besteld en maar 2 ontvangen…. Proberen contact te zoeken maar pogingen blijven onbeantwoord waardoor ik niks retour kan sturen en niet de brillen heb die ik wil. Erg ja... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige computerbril met transparant frame! Ik ben ontzettend tevreden met mijn recente aankoop van een computerbril met een transparant frame. Het design is modern en subtiel, waardoor de bril p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ten eerste zitten de brillen goed en helpt het zeker tegen een goede nachtrust! Tevens hadden wij een montuur die niet goed aansluit op het gezicht. Deze destijds met een korting gekocht. Deze m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

"Your first fashionable blue light glasses" We zien het als onze missie om de ogen te beschermen van iedereen die net als wij continu gebruikmaakt van alle digitale mogelijkheden. Goed voor jezelf zorgen, hoeft niet ten koste te gaan van je looks… BLA Amsterdam - Be easy on the Eye

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

35 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Goede kwaliteit bril

Bril komt in een mooi doosje. Zit goed, ook na hem een paar uur gedragen te hebben zit ie nog steeds goed. Design is mooi. Ik ben tevreden.

13 de janeiro de 2025

Hi Casper,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! 😃 Fijn dat de bril goed zit, zelfs na een paar uur dragen. En ja, het design is natuurlijk ook een belangrijk pluspunt! Veel draagplezier! 👓✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kwaliteit en service!

Ten eerste zitten de brillen goed en helpt het zeker tegen een goede nachtrust!

Tevens hadden wij een montuur die niet goed aansluit op het gezicht. Deze destijds met een korting gekocht. Deze makkelijk kunnen retourneren na goed contact. Daarbij konden we een andere montuur kopen met een nieuwe kortingscode!

Ik ga dit bedrijf aanbevelen bij vrienden!!

14 de dezembro de 2024

Ha Melvin,

Wat een mooie review, bedankt! 😊 Super om te horen dat de brillen goed zitten en bijdragen aan een betere nachtrust. Fijn dat het retourneren soepel verliep en dat je een passend montuur hebt kunnen vinden. En natuurlijk mega tof dat je ons aanbeveelt bij vrienden – dat waarderen we enorm! 🙌✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en vriendelijke service

Snelle levering. Helaas was de buitenverpakking door de postbezorging kapot gegaan. Maar de door mij bestelde bril zat nog in een mooi stevig doosje verpakt. Na levering telefonisch contact gehad met een vraag over de korting. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en mijn vraag werd goed afgehandeld.

25 de novembro de 2024

Resposta da BLÅ Amsterdam

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bril goed verpakt was en veilig is aangekomen, ondanks de beschadigde buitenverpakking. 😊 Ook mooi dat je goed en vriendelijk geholpen bent met je vraag over de korting!

Fijne Bril

Het is een fijne bril

He Tijn,

Leuk om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met je bril! 😃👓

Prima product

Prima product. Goede levering. Na aankoop 1 bril een 2de gekocht voor de zus. Enig minpuntje slechts 1 maat beschikbaar.

Hi Leen!

Super dat je zo tevreden bent dat je er meteen eentje voor je zus hebt gekocht! 😃✨ Jammer dat er maar één maat beschikbaar was, we nemen je feedback zeker mee. Hopelijk bevalt de bril alsnog goed!

Die brillll

Snelle service, bril zit top, je merkt gelijk t verschil als je naar je scherm kijkt

Hi Rudi,
Wat fijn om te horen! 😃 Super dat je meteen verschil merkt bij het kijken naar je scherm. Veel plezier met je bril! 👓✨

Top kwaliteit computerbril

Top kwaliteit computerbril, snel geleverd en zeer comfortabel. Er zit geen sterkte in de glazen waardoor je als ‘niet-brillen-drager’ niet duizelig wordt.

7 de outubro de 2024

Hi Daan,

Wat een mooie review, bedankt! 😃 Fijn dat de bril comfortabel zit en dat je als niet-brillendrager geen last hebt van duizeligheid. Veel plezier ermee! 👓✨

Geweldig!

Geweldige computerbril met transparant frame!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn recente aankoop van een computerbril met een transparant frame. Het design is modern en subtiel, waardoor de bril perfect past bij elke outfit. Wat ik vooral waardeer, is het comfort; de bril zit licht op mijn neus en veroorzaakt geen drukpunten, zelfs niet na lange uren achter de computer. Daarnaast merk ik echt het verschil in verminderde oogvermoeidheid sinds ik deze bril draag. Echt een aanrader voor iedereen die veel tijd achter een scherm doorbrengt!

10 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en een heel fijn…

Snelle levering en een heel fijn product. Top kwaliteit en ik val er beter door in slaap.

28 de abril de 2024

Hi Tim,

Wat een top review, dank je wel! 😃 Super dat je zo blij bent met de kwaliteit en dat je er zelfs beter door in slaap valt. Sweet dreams & veel plezier met je bril! 👓✨😴

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zocht een blue light bril met…

Ik zocht een blue light bril met aandacht voor het design en waar ik 100% zeker was van de kwaliteit. Een bril waar je ook mee uit kan. Bij BLA hebben ze deze combinatie perfect voor elkaar. Would 100% recommend.

29 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.