Deludente post garanzia
Qualità forse ma post garanzia devi cestinare il prodotto per mancanza di tecnici riparatori !
The company is the world’s largest producer of power tools and accessories. It’s household products business is the U.S. leader and among global competitors in the small household appliance industry. Today, Black & Decker® is a global marketer and manufacturer of quality products used in and around the home and for commercial applications. ...
Sem histórico de pedidos de avaliações
Ik heb een toestel gekocht waarvoor de promo 'cash back' geldt ... dit is echt hopeloos. Je vult het betreffende tabblad volledig in en geraakt vervolgens niet verder. B&D reeds 2x via contactformulier gecontacteerd maar ik krijg gewoon geen reactie ... ook telefonisch zijn ze niet te bereiken. Dit is gewoon bedrog en bijzonder klantonvriendelijk dat ze niet eens reageren.