Blanco Eyewear Avaliações 53

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

5 dagen verzending voor post pakketje en chinese kwaliteit, niet tevreden. Maar wat verwacht je voor de prijs

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Na meerdere malen een mail te hebben gestuurd hebben ze uiteindelijk gereageerd fijn dat het opgelost is maar jammer dat ik eerst een vervelende review moest achter laten. Maar desondanks wel 3 h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij. Volgende dag in huis! Snelle service, mooie brillen, pasvorm perfect. Kortom aanrader voor andere mensen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zonnebril gekocht voor mijn vriend. Ik had deze gisteren besteld, en vandaag al in huis. Fijne gebruiksvriendelijke website, ook mogelijk om met Klarna te betalen. Goede ervaring dus!

Detalhes da empresa

1. Loja de óculos de sol

Blanco Eyewear (voorheen Zonnebril Luxury) beschikt over de meest hoogwaardige en luxueuze zonnebrillen. Opgericht in 2021, zijn we snel uitgegroeid tot een van de grootste zonnebrillen webshops van Nederland. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment, met alleen de beste producten van ongekende kwaliteit. Onze zonnebrillen worden ontworpen in Monaco.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

53 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zonnebril was mooi maar kwaliteit echt…

Zonnebril was mooi maar kwaliteit echt slecht na 4x dragen viel het glas eruit heb contact gezocht eerst snelle reactie toen vroegen ze foto's en bewijs alles geleverd maar daarna geen reactie meer gekregen heb nu een nieuwe Zonnebril aangeschaft nooit meer blanco eyewear

26 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ondanks dat ik me pakketje niet heb…

Ondanks dat ik me pakketje niet heb ontvangen en hun een berichtje heb gestuurd waar ik vrij snel antwoord op kreeg hebben we het gelukkig op kunnen lossen en hebben ze het pakketje opnieuw op stuurt bedankt voor de snelle levering en antwoorden die ik heb gehad van jullie zeer te vrede met het nieuwe pakketje

20 de maio de 2026

Heel blij.

Heel blij.
Volgende dag in huis! Snelle service, mooie brillen, pasvorm perfect.
Kortom aanrader voor andere mensen.

9 de abril de 2026

Beste Aracelis,

Allereerst bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de brillen. We wensen je veel plezier met de brillen!

Lastige communicatie

Maar desondanks wel 3 hele sterren voor blanco eyewear

9 de abril de 2026

Beste Robin,

Allereerst bedankt voor je review!

Mijn excuses dat het wat langer heeft geduurd om te reageren op de mail, het was wat drukker dan normaal. Fijn om te horen dat het nu is opgelost. We wensen je veel plezier met de brillen!

wederom mooie brillen

mooie brillen

25 de março de 2026

Beste Joris,

Allereerst bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je weer tevreden bent over de brillen. We wensen je veel plezier met de brillen!

Beste services Blanco 🌹

28 de fevereiro de 2026

Beste Walid,

Allereerst bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service. We wensen je veel plezier met de brillen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt super blij met mijn zonnebril van blanco eyewear

Echt super blij met mijn zonnebril van Blanco Eyewear! De bril ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto en zit heel comfortabel. De kwaliteit voelt top aan en de levering was snel. Ook de communicatie was heel fijn en duidelijk, je krijgt snel antwoord als je iets vraagt. Ik ga hier zeker vaker bestellen en raad het iedereen aan!

Doen, doen en nog eens doen niet twijfelen.

3 de março de 2026

Beste Noura,

Allereerst bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de brillen en dat ze er nog mooier uitzien dan dat je had verwacht. We wensen je veel plezier met de brillen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Brillen zijn wat aan de kleine kant

Brillen zijn wat aan de kleine kant, en er wordt gezegd ; “voor 00:00 besteld = morgen in huis”. Helaas was dat ook niet het geval. De bril zelf ziet er wel goed uit !

26 de fevereiro de 2026

Beste Naoufal,

Allereerst bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat de bril 1 dag later binnen was dan je had verwacht, mijn excuses daarvoor. In onze mail vermelden we ook dat het soms kan voorkomen dat het 1 dag langer kan duren. Soms heeft PostNL wat vertraging waar wij helaas geen invloed op hebben.

In ieder geval goed om te horen dat je de bril er zelf wel goed uit vindt zien. Ik wens je er veel plezier mee!

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit

22 de novembro de 2025

Beste Hamza,

Allereerst bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. We wensen je veel plezier met de bril!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geen pakket ontvangen en geen reactie…

Wat een eerlijk bedrijf.. er ging iets fout bij de levering maar na contact te hebben gelegd word dit direct opgelost en krijg ik mijn bestelling alsnog!

Hulde

12 de setembro de 2025

Beste Martijn,

Allereerst vervelend om te horen dat je geen pakket hebt ontvangen! We hebben je hierover gemaild (wellicht in je spam box terecht gekomen), maar we hebben hier geen reactie om ontvangen van je?

PostNL geeft namelijk aan het te hebben geleverd op jouw adres. We hebben je voorzien van een oplossing via de mail. Jammer dat je dan ook meteen een slechte review schrijft en aangeeft dat je geld weg is. Dat is natuurlijk niet het geval!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb 2 verkeerde brillen gekregen heb…

Ik heb 2 verkeerde brillen gekregen heb geel zwart en oranje maar krijg blauw met roze, mooie brillen snelle levering maar jammer van de 2 verkeerde kleuren dus heb de brillen cadeau gedaan

27 de agosto de 2025

Beste Henkes,

Allereerst bedankt voor je positieve review! Vervelend om te horen dat je de verkeerde kleur hebt ontvangen. Kun je ons mailen op info@blanco-eyewear.nl. Dan sturen we je de juiste alsnog op!

Snele levering

Snele levering, mooie verpakt goede kwaliteit

25 de agosto de 2025

Beste Ruthline,

Allereerst bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering. We wensen je veel plezier met de bril!

Mooie bril super kwaliteit

Mooie bril super kwaliteit

27 de julho de 2025

Beste Damian,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima brillen voor het geld

Prima brillen voor het geld, zien er goed uit en materiaal van de bril is prima.

26 de julho de 2025

Beste David,

Allereerst bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met de bril!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden! Vaste klant erbij!

2 brillen besteld op pre order waren precies binnen op aangegeven datum brillen zijn in top staat aangekomen en zijn hoog kwalitatief!

25 de julho de 2025

Beste Emirhan,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goeie kwaliteit billen snelle levering

17 de julho de 2025

Beste,

The best bril in mij leven

The best bril in mij leven

27 de junho de 2025

Beste Pawel,

Allereerst bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de bril. We wensen je veel plezier met de bril!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit bril.

26 de junho de 2025

Beste Andrea,

Allereerst bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je te spreken bent over de kwaliteit. We wensen je veel plezier met de bril!

www.blanco-eyewear.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.