Veja o que dizem as avaliações
Prachtige site, zorgvuldige controle (telefoontje) of mijn bestelling wel juist was, als ik weer eens iets nodig heb, weet ik waar ik moet zijn
Erg goede ervaring mee, was sneller geleverd dan verwacht en ik was een onderdeel vergeten bij te bestellen en dit werd me netjes gemeld of ik dit niet bij wilde bestellen.
We werden leuk en ontspannen geholpen door enthousiaste verkopers die weten waarover ze praten. De de door ons uitgezochte kachel voldoet prima. Ze helpen fijn bij het plaatsen ervan. Belangrij... Ver mais
Detalhes da empresa
Dé kachelspecialist. Groot assortiment aan kachels, rookkanalen en toebehoren, gemakkelijk online te bestellen en snel bezorgd. Online besteld en toch niet helemaal tevreden? Geen probleem, bij BlinqKachels geniet je van een ruime bedenktermijn van 60 dagen. Naast onze webshop hebben we ook een eigen installatieteam, zodat je nooit met meerdere partijen te maken hebt. Van producten tot uitvoering, je vindt het bij BlinqKachels. Bezoek onze showroom (ma–vr 09:00–17:00, za op afspraak) of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Meer informatie: www.blinqkachels.nl/showroom
Informações de contato
Warmtekrachtstraat 45, 8094 SE, Hattemerbroek, Holanda
- 038 376 9331
- info@blinqkachels.nl
- blinqkachels.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Alles prima geregeld bij BlinqKachels
Alles prima geregeld bij BlinqKachels. De site is duidelijk en de levering was vlot. Je krijgt na de ontvangst van de bestelling keurig een mailtje waarin gevraagd wordt of alles goed is gegaan. Met een telefoonnummer dus prima bereikbaar bedrijf. Mijn complimenten.
Goede prijs voor een goed haardstel
Goede prijs voor een goed haardstel. Snel geleverd. Goede after sales.
Betrouwbaar bedrijf.
Erg goede ervaring mee
Prima product en snelle levering
Prima product en snelle levering. Dat er 2 gaatjes in de plaat zitten heeft een reden en was vermeld op de website. Zo kom je niet voor voor verrassingen te staan
goed product en snelle levering
Onderplaat voor de kachel gekocht
Onderplaat voor de kachel gekocht, goed verpakt aangekomen en ligt nu zijn dienst te bewijzen onder de kachel
Review
Alles super sevice.
Goed product en zeer snelle levering.
Goed product en zeer snelle levering.
Volgende dag al is huis.
Een mooie bak en kachelset besteld
Een mooie bak en kachelset besteld. Was niet allemaal op voorraad, maar geen probleem om even te wachten. Spullen keurig geleverd en staan mooi bij de haard! Dank je wel mannen.
betrouwbaar bedrijf
erg goede communicatie over de bestelling en levering
Beschadigde artikel gekregen en hoor…
Beschadigde artikel gekregen door de bezorger maar prima op gelost door blinqkachels👍🏻👍🏻
Snelle levering, nadat ik toch een vraag had, telefonisch contact gezocht, werd niet op genomen. Werd binnen 5 minuten teruggebeld en werd mijn vraag alsnog beantwoord.
Snelle levering en product exact zoals…
Snelle levering en product exact zoals ongeschreven en van goede kwaliteit
Zeer tevreden.
Zeer verzorgde afhandeling van mijn bestelling, topwerk.
Vlotte bestelling en levering
Vlotte bestelling en levering. Product stemt overeen met beschrijving. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Perfecte service
Goede hulp bij mijn vragen over een kachelvloerplaat. Snel verzonden en keurig ingepakt afgeleverd.
Kortom prima service!
Keurig geleverd
De bestelling werdt netjes in gepakt geleverd. Product ziet er ook zeer netjes uit. Keurig bedrijf om wat te bestellen.
Glazen plaat komt vies binnen
Hoop dat de gietijzerenkachel erop past, staat tot 700kg draagkracht, ben benieuwd. Als je erop drukt hoor ik al krakend geluid.
Maar de glazen plaat komt gewoon vies binnen. Stoffigheid oké, maar allemaal vingerafdrukken… hmm.

Resposta da BlinqKachels