Vorige week ons tweede snijblok gekocht bij Patrick en Isabelle. Net zoals het eerste blok is ook dit weer een prachtig exemplaar. Wij zouden andere mensen aanbevelen om bij jullie een snijplank of h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Superfijne koop ervaring allereerst! Ik was al enige tijd op zoek naar een gepersonaliseerd snijblok van goede kwaliteit. Blij om deze dan ook nog redelijk dicht bij huis te kunnen vinden en n... Ver mais
Ik heb een hakblok op maat laten maken in 1 stuk massieve eik. Fantastische kwaliteit. Gravure op achterkant in ons handschrift ook heel leuk gedaan. Samenwerking en contact met zaakvoerder ook heel... Ver mais
Fijn en snel in het contact. Een verrassing bij een kado was snel en super netjes geregeld. Daarnaast zijn we super fijn geholpen toen we een vraag hadden rondom een kleine (natuurlijke) afwijking in... Ver mais
Detalhes da empresa
Handgemaakte kopshouten hakblokken en snijplanken van duurzaam resthout uit de meubelproductie.
Informações de contato
Windmolenweg 16, 5102 AJ, Dongen , Holanda
- 0630473676
- info@blocks-boards.nl
- blocks-boards.nl
Aanrader
Goede communicatie en nette verzending mooi en degelijk product alleen aanblik is al genieten!
Tevreden klant
Tevreden klant , mooi product gemaakt voor mijn keuken. Meedenken over uitstraling en kwaliteitbehoud
Fantastisch mooie snijplank
Fantastisch mooie snijplank. Goede service en vriendelijk contact. Levering was heel degelijk ingepakt. Een aanrader.
Fast delivery and good quality
Heel mooi houten bord gekocht bij…
Heel mooi houten bord gekocht bij Blocks Boards!
Geweldig!!
Hakblok gekocht bij deze winkel als cadeau. Het blok is van geweldige kwaliteit, mooi verpakt en geolied. De ontvanger was blij verrast!
Mooie massieve snijplank ontvangen
Perfecte service en kwaliteit !.
A friendly and personal approach
The tailored advice I received was very effective. I liked the personal approach and the deal I was offered by Isabelle. A really good product, tnx.
Betreft snijplank
Betreft snijplank
Correcte afhandeling en snelle respons op vragen.
Prima service!!
Geweldige kwaliteit
Samenwerking en contact met zaakvoerder ook heel hartelijk.
Aanrader!!
Persoonlijke service en prachtige hakblokken
Persoonlijke service, goede uitleg en prachtige producten, dus aanrader!
Zeer goede service
Zeer goede service - perfecte maat en zeer mooi gemaakt ! Top
Handgemaakte producten!!
Goede communicatie! Mijn bestelde block was niet voorradig, dus kreeg ik hem een maatje groter, na overleg, top!
Mooie kwaliteit, snelle en goede service!
We hadden twee snij planken besteld voor ons nieuwe huis. Zeer snel geleverd (hadden we om gevraagd ivm housewarming), mooi verpakt en een handgeschreven kaartje om veel plezier te wensen met ons ‘feestje’. De planken maar ook het bedrijf zijn een aanrader!
De plank was niet goed geolied
De plank was niet goed geolied. Na voorzichtig afwassen was de hele olielaag eraf. Na contact moesten we het zelf opnieuw oliën met het onderhoudsetje die we er al bij hadden besteld. Dit had vanaf het begin al goed moeten zijn bij aankoop. Daarnaast vind ik niet dat ik direct een onderhoudssetje moet gaan gebruiken waar ik zelf voor betaald heb.
Mooi snijblok
Mooi snijblok, keurig verpakt opgestuurd. Ik ben er erg blij mee.
Prachtig hakblok gevonden
Prachtig hakblok gevonden, dat mooi is voorzien van een persoonlijke quote van mijn vrouw. Het blok werd zorgvuldig behandeld en verpakt afgeleverd. Zeer tevreden en ik raad blocks & boards van harte aan!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.