Super fijne webwinkel! Ik heb hier eerder een proefpakket voor verzendzakken aangeschaft, na het passen kon ik dus doelgericht de verzendzakken aangkopen welke ik nodig zou gaan hebben. Onlan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestelling ging snel duidelijk en makkelijk, beschrijving was duidelijk en de volgende dag netjes afgeleverd . Niets aan te merken. Dank je wel en tot de volgende bestelling
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik vind het een erg groot voordeel dat je gratis samples kunt aanvragen alvorens je een bestelling doet. De producten zijn goed van kwaliteit en ook de prijs staat redel... Ver mais
Blokzakjes besteld voor sinterklaas. Eerst 3 samples gekregen. Werden keurig geleverd. Daarna Snelle levering van de gewenste formaat. Zakjes met print zien er goed uit
Detalhes da empresa
- Loja de materiais para empacotamento
- Loja de Embalagens para Presente
- Empresa de empacotamento
- Loja de empacotamento e embalagens
- Atacado
Blok Packaging is verpakkingmaterialen specialist sinds 1950. Wij bieden een ruim assortiment verpakkingsmateriaal waaronder gripzakken, verzendzakken, blokbodemzakjes en stazakken. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis samples en gratis retourneren binnen 30 dagen.
Gratis retourneren
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
zeer snel geleverd
Leuke zakjes voor Sinterklaasproducten
Leuke zakjes voor Sinterklaasproducten. Snel geleverd.
Weekend bestelling gedaan en dinsdag in huis.
Levering vrij snel in huis . En goed verpakt
Snelle levering en tekenen voor…
Snelle levering en tekenen voor ontvangst. Goede zaak.
Snelle verzending en goeie kwaliteit
Snelle verzending en goeie kwaliteit! Ook bieden ze goeie service heb ik gezien.
Prima kwaliteit plastic zakjes
Prima kwaliteit plastic zakjes, snelle levering, goede communicatie
Zeer goede kwaliteit zakken voor een…
Zeer goede kwaliteit zakken voor een redelijke prijs en weer supersnel geleverd.
op de site stond precies aangegeven wat…
op de site stond precies aangegeven wat het product was dat ik wilde hebben; werd de volgende dag bezorgd en ik was helemaal in mijn nopjes omdat het idd klopte met de beschrijving. Chapeau!
Prima geregeld en super snel Bezorgd
snelle levering alles duidelijk
Snelle levering en overzichtelijke…
Snelle levering en overzichtelijke pagina's
Snelle afhandelijk en levering
Snelle afhandelijk en levering. Goede kwaliteitsproducten.
Snelle levering.
Goed product en snelle levering
Goed product en snelle levering. Pakketje kwam bij een afleverpunt en niet op huisadres terwijl ik niet had aangegeven dat het op het afleverpunt moest worden gebracht.
Supersnel
Duidelijk site; goede prijs/kwaliteit verhouding; supersnelle toezending.
Verkeerde product besteld en heel snel…
Verkeerde product besteld en heel snel en goed opgelost
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.