blombruket.se Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte blommor till alla hjärtans dag. Nu i mitten av juli står de fortfarande på bordet! Men ser inte riktigt lika fina ut längre, även om jag inte sätta fingret på exakt vad, kanske att det gröna har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en korrigering och förklaring. Så har jag nu Bästa tankarna 😃😃 Stig Petersson Först. Leverans på måndag jag skrev torsdag. Inte bra Andra Blommorna slokade Inte bra Tredje Sakn... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag beställde kranskitet DIY med blommor och är väldigt nöjd med det. Blommorna höll fin kvalitet och höll sig fina väldigt länge. Det var bra instruktioner. Enda lilla minuset var att kvistar med bla... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättefin kundservice och enligt mottagaren fin leverans! Min enda feedback är att jag tidigare fått välja annat bud pga att jag behövt snabbare leverans (eftersom jag själv oftast har dålig framförhål... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico
  2. Loja de Flores Secas
  3. Floricultura
  4. Delivery de Flores
  5. Design de Flores

Sobre blombruket.se

Färska snittblommor direkt till din dörr eller brevlåda

Vår vision är att bidra till ett mer hållbart sätt att konsumera blommor, där enkelheten är storheten. Blombruket.se erbjuder blomsterprenumerationer och blombud som skickas direkt hem till brevlådan. Buketterna har en unik skandinavisk design och innehåller färska blommor med extra lång hållbarhet, frökapslar, grönt och torkat. Arrangera blommorna direkt i vasen med hjälp av floristens recept.

Välkommen till Blombruket!

Blombruket bukett med prisvinnande kartong

✓FRI FRAKT ✓LÅNG HÅLLBARHET
✓NÖJD KUND GARANTI

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

546 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

29 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag har inte fått någon leverans eller…

Blommorna kom fram idag, hela och fina. Det var bra att jag fick snabbt respons när jag påpekade att de inte hade skickats.

5 de fevereiro de 2024

Resposta da blombruket.se

Hej Hanna! Här har det blivit en miss från vår sida, din order står som färdig men inget paket har scannats in. Självklart ska du få dina blommor, vi skickar dem idag!! Vi är ett litet företag och ibland blir det fel. Blommorna kommer inom 2 dagar, troligen redan imorgon. Ber om ursäkt för detta! Hälsar Malin på Blombruket

Så fina blommor

Så fina blommor. Enkel beskrivning för att skapa en fantastisk bukett hemma. Blommorna är fina i minst 2 veckor.

31 de janeiro de 2024

Resposta da blombruket.se

Hej Tove! Vad roligt att du gillar våra blommor och tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! 💚

Fin torkad bukett

Fin torkad bukett, fint förpackad och toppen med leverans till dörren.

26 de janeiro de 2024

Resposta da blombruket.se

Hej Inger! Vad roligt att du gillar våra torkade blommor och tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fina blommor och bra service

Flera knoppar hade gått av på de blommor jag beställde men efter kontakt med Malin ska jag få nya. Bra service och fina blommor:)

Resposta da blombruket.se

Hej Josefin! Jag kontaktar dig via mail och skickar en extra bukett till dig om du vill! Hälsar Malin på Blombruket

Tog en prenumeration

Tog en prenumeration, med en gratis bukett men de drog full kostnad ändå! Svåra att få tag i och blommorna var bedrövliga kom till utlämningsställe vissna , undvik detta bolag!Skulle läst här innan, flera som har varit med om samma dåliga leveranser !🤬

22 de janeiro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da blombruket.se

Hej Billy! Jag hittar inte dig som kund hos oss. Kontakta mig gärna via mail så hjälper jag dig gärna. Vi kompenserar alltid om det blir något problem. Hälsar Malin på Blombruket

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blommorna levererades inte utan…

Blommorna levererades inte utan skickades till ett postombud… jag blev heller inte kontaktad om detta, utan fick veta det efter att jag efterfrågat blommorna hos mottagaren.

24 de janeiro de 2024

Resposta da blombruket.se

Hej Olivia! Så ledsamt att läsa din recension. Det drabbar några kunder varje vecka att paketet hamnar hos ett ombud, och nu under vinter kan det också vara en fördel om det är många minusgrader utomhus. Vi har ju pratats vid via telefon och självklart återbetalar vi dig för detta! Så bra att mottagaren kunde hämta ut blommorna ändå, även om det inte är så det ska gå till! Hälsar Malin på Blombruket

Kärleksfullt ordnat

Kärleksfullt ordnat, fint paketerat, trevliga instruktioner, fina blommor och mysig upplevelse att få fixa sin egen bukett! Är så nöjd!

Resposta da blombruket.se

Hej Kerstin! Vad roligt att du gillar våra blommor och tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! 💚

Underbara, varierande buketter

Underbara buketter som oftast står i fyra veckor. Varierande blommor och stilar. Supernöjd!

Resposta da blombruket.se

Hej Anna-Karin! Vad roligt att du gillar våra blommor och tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättefina blommor som håller länge

Jättefina blommor som håller länge. Även om man glömmer byta vatten.

Resposta da blombruket.se

Hej Lina! Vad roligt att du gillar våra blommor och tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! 💚

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Själva Blombruket som företag är bra…

Själva Blombruket som företag är bra men leveransen av blommorna har inte fungerat för oss. Väldigt många gånger har de anlänt en till två dagar försent. Senast kom de ett dygn försent och var iskalla så blommorna dog direkt.

Resposta da blombruket.se

Hej Helena! Vi har ju haft kontakt via mail, det är väldigt tråkigt att vissa kunder drabbas av detta. I ditt fall har vi kompenserat dig med nya buketter och nu avslutat din prenumeration eftersom det inte fungerat som det ska! Hälsar, Malin på Blombruket

Överraskningsmoment.

Överraskningsmomentet och att få blommor jag tycker är annorlunda men alltid vackra.

Resposta da blombruket.se

Hej Lena! Vad roligt att du gillar våra blommor och tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! 💚

Fina blommor

Vackra torkade blommor som blev fina arrangemang. Fint skick på blommorna och snabb leverans.

15 de janeiro de 2024

Resposta da blombruket.se

Hej Kajsa! Vad roligt att du gillar våra torkade blommor och tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! 💚

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blommorna kom inte utsatt dag trots att…

Blommorna kom inte utsatt dag trots att meddelande gått ut. När de kom, dagen efter var de medtagna av kylan och flera stjälkar var avbrutna.

Positivt är att företaget svarade på kritiken samma dag även om det inte kunde rädda blommorna.

Resposta da blombruket.se

Hej Katarina! Jag är så ledsen över din upplevelse av Blombruket. De senaste veckorna har vi haft problem med leveranser på grund av det extrema väder som varit. Självklart kompenserar vi dig för detta! Hälsar Malin på Blombruket

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt att kunna få så fina…

Fantastiskt att kunna få så fina blommor hem i brevlådan, de flesta är ganska hållbara. Fina buketter

12 de janeiro de 2024

Resposta da blombruket.se

Hej Laila! Vad roligt att du gillar våra blommor och tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! 💚