Bestilte 30 mars og fikk den 9 april. Følte d var lenge, men det var nok fordi jeg var spent på å sette igang 😊 så skal det sies at det også var påska med 5 helligdager inni der. Så kom jo egt veldi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hyggelig og personlig betjening som viser takknemlighet for kundeforholdet. God informasjon om produktet som er helt supert og brukervennlig. Cellene mine gleder meg til næringen spirene vil gi
Snabb leverans och en upplevelse av personligt bemötande! Ska bli spännande att testa min senaste beställning - en groddskål! Trevligt att få gåvor i form av fröer med beställningen!
Jeg mottok pakken med spirekrukke og frø i løpet av en uke, og satte frø til spiring umiddelbart! Samme dag bestilte jeg en krukke til for å ha spirer kontinuerlig. Har også bestilt samme pakken som... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Blomea tilbyr et stort utvalg av frø av høy kvalitet – direkte fra Nederland. Over 100 000 hageentusiaster handler allerede hos oss.
Informações de contato
Dinamarca
- info@blomea.no
- blomea.no
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God oppfølging av pakke
Bestilte rett før påske. Godt opplyst på mail underveis om pakken var forsinket, underveis osv.
Hyggelig og personlig betjening som…
Rask levering og god kvalitet
Rask levering og god kvalitet på produktene! Anbefales 😃
Snabb leverans och bra fröer
Snabb leverans och bra fröer, har beställt fröer i flera år, alltid med god grobarhet🌱
Spiretårn / spirepakke
Har kjøpt to spiretårn. Spiretårnet har tre etasjer med 'lokk' og med underskål som samler opp vann. De stables sammen som lukkede spirekamre uten at det kommer luft inn. Da spirer frøene men rotner etter 4-6 dager. IKKE BRA. Jeg kan selvfølgelig ta av lokket men det er fortsatt to spirekamre som ikke kan brukes. Opplever å ha kjøpt en dustete, ubrukelig ting. Har altså ikke vurdert frøene her (de rotner jo).
Fornøyd med både spireglasset og…
Fornøyd med både spireglasset og sneglefellen jeg kjøpte
Bra, men litt lang leveringstid.
Hadde ikke fått med meg at det var forsinkelser i levering, men fikk raskt svar da jeg etterspurte varene.
Flotte produkter med god bruksanvisning
Flotte produkter med god forklaring på hvordan det skal spires på glass med rist. Enkelt og elegant utformet. Blir spennende å se om jeg får masse gode spirer.
Mange frø i pakka.
Fikk pakkene med frø i dag. Mange frø i pakka men har ikke fått plantet enda. Gleder meg.👏🏼 Leveransen tok litt tid derfor kun fire stjerner.
Blommorna kom fort,och är supernöjd med…
Blommorna kom fort,och är supernöjd med både pris och leverans,kommer handla här mer.
Gøy prosjekt
Utrolig gøy prosjekt for meg liker å spise sunt og dyrke råvarer selv, men bor i leilighet uten hage. Passer like bra for deg som er så heldig å ha hus med hage.
Bestillte 30.3 og kom 14.4 så ikke…
Bestillte 30.3 og kom 14.4 så ikke imponert over respons tid. Men det værste er at blomea Reklamerer med gratis spireskål som absolutt ikke kom med bestilling. Absolutt På grensa til svindel.
Fikk ikke broccoli
Litt ventetid, sikkert pga påsken. Ventet meg broccoli spirer, da de var i reklamen.Litt synd, da det var de jeg gledet meg mest til å teste ut. Nå må prøver jeg ut de andre frøene og bestiller evt broccoli senere.
Snabb leverans
Bra kommunikasjon og leveringstid
Bra kommunikasjon og leveringstid. Varene som forventet.
Fin skål men trodde det skulle følge…
Fin skål men trodde det skulle følge med frø til microgreens som anvist men kanskje jeg så feil
Mycket snabb och bra leverans
Mycket snabb och bra leverans. Kvalitet på produkten är mycket bra. Jag kommer verkligen beställa mer saker härifrån!
Produktet som beskrevet
Produktet som beskrevet, godt pakket og trygg levering
Ble så glad for å se frøene kom i…
Ble så glad for å se frøene kom i postkassa i dag, gleder meg til å så frøene og se det spirer og gror til det blomstrer😊
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.