Detalhes da empresa

1. Day Spa
  2. Centro de Saúde e Beleza

Escrito pela empresa

🇩🇰 Bloomi blev udviklet af to danske kvindelige læger, som selv oplevede slemme menstruationssmerter og var trætte af enten at skulle tage smertestillende eller lade smerterne styre deres hverdag. De ønskede en bedre og mere skånsom løsning – noget der faktisk virkede, uden at belaste kroppen. Vi tilbyder 100 dages risikofri prøve.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ikke modtaget noget

Har bestilt sidste weekend og pengene er trukket, men jeg har ikke fået noget produkt.

25 de abril de 2026

Hej Kristina

Jeg synes ikke helt, det er fair, da vi allerede 5 minutter efter din ordre d. 25. april informerede om, at vi oplever stor efterspørgsel, og at der derfor kunne være længere leveringstid.

Derudover skrev vi igen d. 2. maj og tilbød dig et ekstra sæt gel-pads som kompensation for ventetiden.

Vi har også svaret hurtigt på alle dine henvendelser undervejs.

Derfor synes jeg ikke helt, at en 1-stjernet anmeldelse afspejler den oplevelse og den information, du har fået fra os.

Hvis du ikke ønsker at vente, annullerer vi selvfølgelig gerne din ordre og refunderer hele beløbet med det samme.

Vi står 100% inde for vores produkt, kvalitet og service. Vi har brugt over 3 år på at udvikle Bloomi Pro for at skabe en løsning, der faktisk hjælper kvinder i deres hverdag.

I dag oplever flere tusinde kvinder markant mindre smerte under menstruation ved brug af vores produkt, og det er noget, vi er utrolig stolte af.

Du må meget gerne svare på den mail, vi sendte i går aftes – Så vi kan finde en løsning, der passer dig bedst.

Mvh
Sofie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, fast del af min morgenrutine

Jeg er rigtig tilfreds med mit køb af Bloomi Pro. Leveringen var hurtig, og produktet lever fuldt ud op til mine forventninger. 🚚✅
Kvaliteten er lækker og føles virkelig god. Jeg har også oplevet, at den kan være en hjælp, hvis man døjer med oppustethed. Det er derfor blevet en fast del af min morgenrutine, mens jeg gør mig klar til dagen 🪞

2 de maio de 2026

Hej Nicoline

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med din Bloomi Pro! Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, så det betyder virkelig meget for os at høre 🤗

Det er også skønt at høre, at du både er tilfreds med leveringen og kvaliteten, samt at den er blevet en fast del af din morgenrutine 🙏

Hvis du skulle få brug for vores hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os 🩵

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Sofie, Bloomi

Købte til min partner

Købte til min partner, virkede fornuftig!

30 de abril de 2026

Hej Loran

Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse!

Vi håber, at din partner bliver rigtig glad for Bloomi Pro 😊

Hvis du får brug for noget i fremtiden, er du altid velkommen til at skrive til os på info@bloomi.dk – vi svarer alle ugens dage og er altid klar til at hjælpe 🩵

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag! ☀️

Marianne, Bloomi

Perfekt gave

Gav den til min kæreste, fordi hun virkelig ikke er til at snakke med, når menstruationen rammer 😅

Nu siger hun, at hun slet ikke har lige så ondt længere. Jeg kan også se, at hun altid har den med – både når vi er ude at spise og når hun tager på arbejde.
Kæmpe anbefaling herfra.

30 de abril de 2026

Hej Jeppe

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Det er fantastisk at høre, at din kæreste har fået så god effekt af Bloomi Pro. Og ærligt – vi forstår dig godt 😅 det gør jo en kæmpe forskel, når smerterne bliver mindre!

Det er især fedt at høre, at hun har den med overalt – både ude og på arbejde. Det er præcis sådan, vi håbede, den ville blive brugt 🩵

Hvis i får brug for hjælp i fremtiden, er I altid meget velkomne til at kontakte os på info@bloomi.dk – vi svarer alle ugens dage og er altid klar til at hjælpe.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig dag 🫶

Rosa, Bloomi

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige modtaget bestilt to dage siden

Lige modtaget bestilt to dage siden. Nu er den givet til partneren også må vi se om det virker. Alt virker fint indtil videre

27 de abril de 2026

Hej Brahim

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det er virkelig dejligt at høre, at du har modtaget din ordre så hurtigt, og at alt fungerer, som det skal indtil videre 😊

Vi håber, at din partner bliver glad for Bloomi Pro og får en rigtig god oplevelse med den 🩵

Hvis der skulle være det mindste fremadrettet, må du endelig ikke tøve med at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe. Du kan skrive til os alle ugens dage på info@bloomi.dk 📩

Vi ønsker jer en rigtig dejlig dag!

Sofie, Bloomi

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais