Duidelijk informatie product op de website. Snelle levering. Super goed werkend product voor een goede prijs. Drukfilter met uitstekende werking en goede automatische reiniging. Product goed verpakt.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mijn gemeende waardering voor de BluGarda task force! Het contact met de klantendienst verliep telkens bijzonder vriendelijk en efficiënt. Wat ik nog belangrijker vind, is dat er ook effectief gevolg... Ver mais
Tja, Vijverpomp als bestaande vijverpomp gekocht. Zag meteen kleinere diameter in en afvoer doorgang. Nu regelmatig vervuiling in schoepenrad. Wachtend op een oplossing die hopelijk komt zodat ik... Ver mais
Nieuw set filters gekocht voor de blugarda 3611 en 5211 helaas kan je de set alleen krijgen met de blauwe en gele filter en voor de uitbreiding heb je alleen blauw. Ik heb hiervoor gebeld en het was... Ver mais
Detalhes da empresa
BluGarda is het merk voor betrouwbare en hoge kwaliteit producten voor tuin & vijver.
Informações de contato
Engelenburgstraat 41c, 7391AM, Twello, Holanda
- +31850608095
- klantenservice@blugarda.nl
- blugarda.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Sehr guter und hilfreicher Kontakt
Sehr guter und hilfreicher Kontakt. Unkomplizierte Bearbeitung auch bei etwas komplizierten Randbedingungen.
Die gelieferte Ware entspricht der Beschreibung und ist von sehr guter Qualität.

Resposta da BluGarda
Een goed werkende waterpomp die weinig energie verbruikt
De waterpomp gekozen vanwege zijn geringe verbruik.
Gemakkelijk te installeren.
Werkt tot nu toe prima.
Snelle en goede service
Goed geholpen. Duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen! Een goede service.

Ein guter Kauf.
Der Preis ist super und die Lieferung war schnell und problemlos. Danke!

Resposta da BluGarda
goede filters en snel en keuriggeleverd
Prima product
Prima product, goed verpakt en stipt verzonden.

Resposta da BluGarda
Geleverd wat besteld is binnen…
Geleverd wat besteld is binnen aangegeven tijd.
Overigens is dat volgens mij zoals het hoort.

Resposta da BluGarda
Prima apparaat "laag" verbruik werkt…
Prima apparaat "laag" verbruik werkt goed
Goede spullen netjes verpakt redelijk…
Goede spullen netjes verpakt redelijk snel bezorgt.
Super fijne en snelle service
Super fijne en snelle service. Ik heb een paar weken geleden een bewateringssysteem en een bewateringscomputer besteld. Hier bleek iets te ontbreken in de verpakking. Een mailtje gestuurd en binnen een uur reactie gekregen. Uiteindelijk een nieuwe verpakking opgestuurd gekregen. Fijn dat dit zo snel geregeld was!
Vijverpomp
Goed product afgeleverd,pomp werkt heel erg goed in een mum van tijd was het vijvertje helemaal helder

Resposta da BluGarda
Snelle levering, goede prijs kwaliteit.
Snelle levering, goede prijs kwaliteit. De fontein is prachtig en idd zeker een meter hoog en drie meter in doorsnee zoals beschreven. In het begin regelmatig schoon moeten maken maar nu prima. We zijn er erg blij mee.

Telefonisch gesproken
Telefonisch gesproken
Goed geholpen
Vriendelijk en duidelijk uitgelegd
bonjour ,très content de mon achat…
bonjour ,très content de mon achat envoie rapide et avec suivit je recommande
Snelle levering. Over de vijverpomp zelf kan ik nog niet veel vertellen aangezien ik hem net geïnstalleerd is. Duurzaamheid zal nog moeten blijken. Pomp is met zijn lage wattage (40W en 5200 m3) in ieder geval energiezuinig.
Snelle levering en prima kwaliteit.
supervlotte service aan correcte…
supervlotte service aan correcte prijzen, goede kwaliteit van product
good quality, energy efficient and at a good price
The item is as described and arrived in time. Looks good quality, energy efficient and at a good price.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.