Rask levering, gode oppskrifter, og bra garn 👌 Hvis det er noe å sette fingen på er det at det ikke står i oppskriften hvor mye garn en skal bruke, dette er irriterende hvis en har lyst å strikke (be... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Forståelig mønster, fine farger, kort leveringstid👍 Men savner å kunne bestille deler -feks bare jakkemønster, da jeg sist bestilte bare bukse mmønster og garn. Skal jeg bestille jakkemønster/garn,... Ver mais
A empresa respondeu
Tusen takk 🙏 for: -Rask levering -fin og oversiktlig innpakning -forståelig oppskrift -overraskende ekstra oppskrift på tilhørende sokker, uro og fargerikt oppskriftshefte med god kvalitet 💚�... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de artigos para tricô
- Arte artesanal
- Loja de Roupas para Bebês
- Loja de Moda Infantil
- Loja especializada em lã
- Loja de fios
Escrito pela empresa
I vår nettbutikk finner du strikkepakker til baby og barn i eksklusivt Bluum-design. Her finner du populære mønstre som traktor, Billebæ, Bambi, elefanter, panda, gravemaskin, brannbil mm. Vi har også noen fine modeller til de voksne. I garnpakker bruker vi primært Bluum Pure Eco Baby Wool som er 100% økologisk ull og Bluum Soft Merino Ull som er 100% ekstra fin, naturlig merinoull, begge fra Dale Garn. Siden 2017 har vi holdt fast ved våre grunnpilarer: ❤️ plaggene er lette å strikke, til og med for en nybegynner ❤️ mønstrene er enkle å forstå og følge mykt, økologisk garn i høy kvalitet ❤️ kreative mønstre som barna liker og har lyst å ha på seg
Bluum – tøy og ting som varer
Escrito pela empresa

Informações de contato
Strandsvingen 14, 4032, Stavanger, Noruega
- kundeservice@sandviks.com
- bluum.no
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Pakken med garn kom raskt
Pakken med garn kom raskt,
Det ene garnnøste hadde fargeforskjell fra resten , så en stripe på 5 cm er lysere enn resten av babyteppe.
Det synes jeg er veldig synd.

Resposta da Bluum
Enkelt å bestille og kjempe fine…
Enkelt å bestille og kjempe fine oppskrifter og garn ❤️

Resposta da Bluum
Fikk det jeg hadde bestilt veldig raskt.
Fikk det jeg hadde bestilt veldig raskt.

Resposta da Bluum
Pakken var åpnet og ødelagt og uten…
Pakken var åpnet og ødelagt og uten oppskrift men jeg fikk tilsendt oppskrift på mail i etterkant. Flott

Resposta da Bluum
Jeg er veldig fornøyd med produktene
Jeg er veldig fornøyd med produktene, men synes det er litt lite garn med. Har kjøpt av dere før. Denne gangen synes jeg luen er for liten etter størrelsen. Ønsker meg 1 nøste til med det lyse garnet, må strikke ny. . Pakkene er dyre, så det kunne godt være litt garn å gå på. Ellers, veldig fornøyd. Nydelige mønster. Ikke siste gangen jeg handler av dere.

Resposta da Bluum
Rask levering og god kvalitet på garn…
Rask levering og god kvalitet på garn og mønster. Mønster enkelt å følge

Resposta da Bluum
God butikk men dårlig vare
Handelen gikk fint, men selve produktet, en matboks i metall, er alt for vanskelig å åpne. Barnet vil sannsynligvis måtte ha hjelp langt opp i barneskolen.

Resposta da Bluum
Alt i pakken var helt tipp topp
Alt i pakken var helt tipp topp, men forsendelsen tok for lang tid🤨

Resposta da Bluum
Fikkven venninevtilbå strikke det…
Fikkven venninevtilbå strikke det lekrevsettet til mitt barnebarn.Det blevlike lekkert som forventetbog blir nok 17bmai antrekket i år for 1 åringen

Resposta da Bluum
Deilig garn å strikke med
Deilig garn å strikke med, og oppskrift er lett å forstå 🙂

Resposta da Bluum
Veldig rask levering og god service på…
Veldig rask levering og god service på det jeg ba om:)

Resposta da Bluum
Nydelig og enkel oppskrift men altfor mye garn.
Det er enkelt å finne frem på nettsiden. Varene kom raskt. Synes nok at det var litt i dyreste laget, men til gjengjeld var det så mye garn at eg nesten har nok til 2 sett.

Resposta da Bluum
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.