BMW Service KOED - Aut. BMW værksted Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale dette værksted. Fra første kontakt oplever man en professionel og venlig tilgang. De er altid hjælpsomme, ærlige og tydelige i deres kommunikation, og arbejdet bliver udført gru... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Koed Vejle Det bedste BMW værksted i dk (har selvfølgelig ikke besøgt alle BMW værkstederne i dk) Har tidliger, gennem flere år, og flere BMW ér fået lavet service i Tyskland, men KOED Vejle lever... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis

Escrito pela empresa

BMW Service er det fælles navn for autoriserede BMW værksteder i Danmark. Hos BMW Service KOED A/S ligger vi langt mere i det, end blot en titel. Med over 30 års erfaring og passion for BMW, har vi opbygget en massiv ekspertise for det tyske premium mærke. KOED er kendt blandt BMW entusiaster i hele Norden. Vi holder ligeså meget af din BMW, som du selv gør. Vi står for høj kvalitet og faglighed, og hos os er din BMW i de bedste hænder. Vores kundetilfredshed ligger blandt landets højeste, og det er der en årsag til. Vores værksted bygger på kvalitet og passion for BMW, og vi anvender derfor altid kun originalt og anbefalet BMW værktøj, inkl. altid opdaterede diagnose værktøjer. Vores teknikere følger punkteligt BMWs uddannelser, og er derfor altid klar med den nyeste viden om BMWs biler. Høj kvalitet, effektivt arbejde og nyskabende teknologi – de tre søjler, som BMW Service bygger på, og som vores kunder kan stole på, både i dag og i morgen. Under udviklingsarbejdet på en ny model har BMW allerede overvejelser om serviceydelser og -koncepter med på tegnebrættet. Målet er altid at tilbyde kunden førsteklasses service. Kun på denne måde kan vi sikre dig ubegrænset køreglæde. Når vi udfører arbejder på din BMW, bliver det registreret i både bilens almindelige og elektroniske servicebog. Det sikrer dig mest mulig værdi, når du en dag handler din BMW.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service ud over det…

Fantastisk service ud over det sædvanlige. Ikke engang Bayern Autogroup kan følge med denne service.

Kæmpe ros til Koed i Vejle, perfekt fra start til slut, det fås ikke bedre. Har du en BMW og skal have den bedste service i Danmark, så er det her.

25 de agosto de 2022

Bedste BMW Service

Bedste BMW Service. Kan kun anbefales til alle der kører BMW, fil desuden en indvendig rengjort bil tilbage.

12 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fundet stedet for pleje af min…

Jeg har fundet stedet for pleje af min baby!!

Fantastisk service hos Koed Vejle , fantastiske mennesker der arbejder der , de har passion med bmw det kan man tydeligt mærke .. fede omgivelser ikke mindst hos mygarage..

De er super hjælpsomme dernede , UDEN at man føler tvivl om noget nu også egentlig er nødvendigt at fikse. her var det absolut mere mig der ønskede at "opgradere" på eget initiativ kontra at få prakket nogle gode ideer på ...

Tak for fantastisk service vi ses :)

24 de junho de 2022

Koed Vejle

Koed Vejle
Det bedste BMW værksted i dk (har selvfølgelig ikke besøgt alle BMW værkstederne i dk) Har tidliger, gennem flere år, og flere BMW ér fået lavet service i Tyskland, men KOED Vejle lever fint op til det jeg har været vant til i Tyskland
God service, flinke medarbejdere, god rådgivning, fair priser, og sidst men ikke mindst, altid villig til at hjælpe hvis der opstår et akut problem, også selv om værkstedet er fuldt booket
Vh. Michael Pedersen

15 de junho de 2022

Koed i Vejle

Koed i Vejle, er der ABSOULUT bedste sted at få lavet sin bil, jeg var så uheldig af køre galt på motorvejen i min bmw, selvom der var utrolig travlt på værkstedet, var det intet problem for Nikolaj han tog hurtigt bilen ind og fik den lavet til aftalt tidspunkt, jeg kunne ikke være mere tilfreds, min varmest anbefalinger til koed i Vejle, tak for rigtig god service!

25 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedre service får man ikke!

Jeg har nu kørt BMW i lidt over 5 år og har desværre været forbi flere værksteder. Ud af de steder har jeg aldrig været et sted med så fair priser og god service som hos Koed i Vejle.
De kan klart anbefales og jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

10 de novembro de 2021

Fantastisk service

Overvældende god service ifm. hjulskift, biltjek og efterfølgende en mindre garantireparation på min i3s. Meget serviceorienterede og hjælpsomme medarbejdere. Virkelig en god og tryg oplevelse.

1 de novembro de 2021

Altid fantastisk service!

Altid fantastisk service!! Uanset hvilket problem eller udfordring man har, så bliver der lyn hurtigt fundet den bedst mulige løsninger. Det er ægte BMW nørder der er ansat her, så selv folk uden bil teknisk indsigt (som mig selv) trygt kan overlade sin bil til dem, og være sikker på at blive guidede professionelt igennem værksteds besøget.

5 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun sige gode ord om Koed i Lystrup.

Kan kun sige gode ord om Koed i Lystrup.

Der skulle skiftes et tårnleje, og fik selvfølgelig et tilbud på det. Men de lavede det hurtigere og dermed også billigere end tilbuddet. Og de fiksede også lige nummerplade placeringen da jeg spurgte om det , uden merpris.

Så bare fuldt ud tilfreds.

9 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fandt dem tilfældig på nettet ifb

Fandt dem tilfældig på nettet ifb. en simpel pæreskiftning. Skulle dernæst bruge lidt viden om bilen, som de har en pæn stor konto i banken af.
Nørdet tilgang og top serivice. Er klart her jeg skal bruge min tid fremover.
Første gang jeg fremhæver en auto handler på trustpilot, men disse mennesker fortjener i den grad anerkendelse.

13 de janeiro de 2021

Hej Kent,

Tak for de flotte ord, dem sætter vi stor pris på :)

Team Vejle

Fremragende oplevelse

Fremragende oplevelse, Nikolaj fik det hele til at spille ifm. en stor skade på min G31. Siden hoppede han selv i arbejdstøjet ifm et servicebesøg.

7 de novembro de 2020

Hej Kristian,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og for de flotte ord :)

Team Vejle

Et seriøst mærkevæksted

Et seriøst mærkevæksted, for os der selv betaler. Min X5 M50 skulle have lavet bremser, Koed anbefalede en service kontrakt, da jeg derved kunne spare penge. Et i bund og grund reelt værksted uden de store fancy bygninger, men stadig med brugbar kunde område/lounge og fornuftig lånebil (1-serie).

24 de outubro de 2020

Hej Henrik,

Tusind tak for de venlige ord, de er meget værdsatte!

Vi ses til næste service :)

BMW Service KOED A/S

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais