BMW Group Belux Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik rijd al jaren bmw en heb ook met andere merken gereden het rij comfort en prestatie's in combinatie met een iets lager verbruik dan de concurentie vind ik knap . De prijzen voor onderhoud liggen te... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

N'ayant jamais eu que des voitures du groupe PSA/Stellantis et étant toujours mal reçu et ayant des pannes à repetition quelque soit la marque du groupe, jee dois dire que j'ai enfin une voiture fiabl... Ver mais

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

26 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Depuis juin 2021 j’ai fait…

Depuis juin 2021 j’ai fait l’acquisition d’une Bmw série 1 neuve . N’achetez en rien ce véhicule ! Chaque mois que des problèmes! Embrayage, pompe injection, injecteur diesel , toit ouvrant .. et j’en passe ! Heureusement que j’avais pris le contrat d’entretien au départ ! Mais ça ne dure que 4 ans et les problèmes continuent et sont des problèmes de fabrication ! Ma plus grosse erreur d’avoir été chez eux !

11 de setembro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Niet te spreken met hun gedrag na de…

Niet te spreken met hun gedrag na de Pano reportage. Ze hebben al jaren een terugroepactie van takata airbags, na Pana zijn ze wakker geschud. Ik heb er welgeteld één brief van gekregen en ging die in mijn vakantie ergens uitvoeren (ja sommige moeten kijken wanneer ze tijd ervoor hebben) Daarachter een storm van telefonische oproepen met onbekende nummers, die ik niet opneem, wat ik bij de dealer ook al gezegd heb, maar ja, daar doen ze niets aan, maar weet ook niet of ze van hun zijn. Daarachter een brief dat ze me "al meermaals gecontacteerd hebben ervoor" -> niet dus leugenaars(+ die kan nog verloren gegaan zijn). Je hebt de ene brief nog niet ontvangen en je krijgt ook direct een andere, maar zo dringend lijken die dan niet want de afzenddatum is dan 14 dagen verder. Nu bon, buiten dit alles is dit geen manier van werken. ALS je zo een actie hebt zend je die aangetekend op , de rest is onzin. En nu is er plots haast voor de klant terwijl jullie het zelf jaren laten aanslepen.

8 de junho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

J'aimerais donner un avis sur le…

J'aimerais donner un avis sur le nouveau site MyBMW depuis sa modification. La réactivité de la commande de charge est plus lente et la visibilité de l'évolution diminuée (plus de cercle horaire). Client depuis 40 années.

20 de maio de 2026

Absolute teleurstelling bij BMW Juma Leuven

Deze review gaat rechtstreeks over Jef bij BMW Juma Leuven, want hij was volledig verantwoordelijk voor deze bijzonder slechte ervaring.

Van bij het begin liep alles fout door zijn houding en aanpak. Een testrit met een wagen van bijna €100.000 werd eerst geweigerd, zonder degelijke uitleg. Pas na confrontatie kon het plots toch, wat alleen maar bevestigt dat dit eerder onwil dan onkunde was.

We zijn meer dan een uur gereden, en hadden ’s middags telefonisch contact met Jef, die expliciet bevestigde dat alles in orde zou komen en dat ze tijd hadden om de wagen klaar te maken. Bij aankomst bleek dit niet te kloppen: de auto was niet klaar en plots “lukte het vandaag niet meer”. De enige reactie: maak maar een nieuwe afspraak.
Geen excuses, geen verantwoordelijkheid, geen enkele poging om het probleem op te lossen.

Dit is niet alleen een falen van één verkoper, maar ook een probleem voor BMW als merk. Als dit het niveau is waarop klanten hier behandeld worden, dan is dat enorm schadelijk voor het imago van BMW. Voor een zogenaamd premiummerk is dit ronduit beschamend.
BMW zou hier dringend moeten ingrijpen, want dit soort gedrag jaagt klanten weg en doet ernstige afbreuk aan het vertrouwen in het merk.

Als Jef het aanspreekpunt is, weet je alvast wat te verwachten: loze beloftes, slechte communicatie en tijdverspilling.
Zeer teleurstellend en absoluut geen aanrader

24 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zo slechte personeelsliden ze helpen…

Zo slechte personeelsliden ze helpen jou niet ze sturen jou thuis en ze contacteren jou niet
Ik wil een nieuwe ix2 kopen all 2 weken bezig voor een prijsofferte en testrit terwijl boj tesla en jeep ik heb all testrit gedaan
Deze jaar bmw is echt niet op zoek naar verkoop😂

10 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uiterst slechte service na problemen terugroepactie

Mijn BMW 316d Touring 2015 (Onlangs gekocht) is bij BMW Beliën Neerpelt binnengebracht voor een officiële terugroepactie. De auto functioneerde vóór dit bezoek probleemloos. BMW stelde vast dat er niet-originele software aanwezig was, iets waar ik zelf niet van op de hoogte was. Ondanks deze constatering is er zonder overleg of waarschuwing een software-update uitgevoerd.

Na het ophalen bleek dat meerdere functies die eerder normaal werkten niet meer beschikbaar waren:

Cruisecontrol verdwenen
Bandenspanningscontrolesysteem defect
Instellingen gewijzigd zonder mijn medeweten

Daarbovenop heb ik uren moeten wachten zonder duidelijke communicatie. Toen ik zelf ging vragen naar de status van mijn auto, zag ik tot mijn verbazing dat medewerkers van BMW Beliën een sneeuwballengevecht aan het houden waren in de werkplaats, tussen de auto’s. Ondertussen zat ik te wachten op mijn voertuig.

Na melding van de problemen werd alle verantwoordelijkheid afgeschoven. Herstel zou alleen mogelijk zijn buiten BMW en volledig op mijn eigen kosten.

Ook contact met BMW Belux leverde niets op: standaardantwoorden, geen inhoudelijk meedenken en uiteindelijk het dossier gesloten zonder oplossing. Ik voelde me totaal niet gehoord of serieus genomen.

Ik heb mijn auto in goede staat bij een officiële BMW-dealer afgeleverd en in aantoonbaar slechtere staat teruggekregen.
Dit is geen premium service. Dit is slechte service en klanten op extra kosten jagen.

Mijn tip: wees uiterst voorzichtig voordat je je wagen aan BMW Beliën toevertrouwt. Wat werkt bij binnenkomst, is dat bij vertrek niet vanzelfsprekend.

6 de janeiro de 2026

JUMA 2 Belles concessions BMW à fréquenter sans hésitation

Le groupe JUMA j ai eu le plaisir en 4 ans d acheter une bmw 420iA cabriolet à Louvain et une bmw 318iA Touring et une bmw 240iA cabriolet à malines toutes des PREMIUM…Les livraisons de certaines de celles-ci se sont déroulées d une manière peu digne de l image que l on se fait de BMW . MAIS le personnel commercial avec sa direction, le service après-vente et le magasin ont été plus que parfait pour vous rendre heureux de votre achat,savoir écouter,répondre avec le sourire au moindre souhait de son client,créer une relation à long terme est le leitmotive de ce groupe.
CLIENTS ET FUTURS CLIENTS n hésitez pas une seconde faites confiance à ces 2 concessions vous ne le regretterez pas. Je suis âgé de 73 ans j ai acheté 39 bmw dans ma vie je suis fan depuis 1985 et très fier de l être grâce au personnel de ces concessions.

24 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het navigatie systeem is ronduit gevaarlijk en BMW Belux erkent dit maar doet niets

De navigatie in de auto is een ramp en levert een onveilige rijervaring - en dit na de laatste 2025 update! het is onbetrouwbaar doordat het afgesloten wegen niet herkent waardoor je moet stoppen en je mobiel moet raadplegen en tevens geeft het foutieve snelheidslimieten aan waardoor je of te hard of juist te langzaam rijdt wat leidt tot meerdere boetes of gefrustreerde rijders achter je. . Op de snelweg een paar keer bv 30 km per uur!
De voice recognition is zeer slecht terwijl bv dit bij huurautos Volvo en zelfs KIA foutloos functioneert.
Mijn klacht hierover aan BMW Belux wordt totaal niet serieus genomen en terwijl ze het probleem erkennen, doen ze er niks mee. Ik woon sinds November in Belgie en met mijn meisjesnaam Elisabeth de Reus na het overlijden van mijn man. Mijn trustpilot account is derhalve nog Amerikaans.

1 de julho de 2025

Ix1 achète neuve chez BMW Louyet

Ix1 avec pack M achète neuve chez BMW Louyet L.L , le véhicule acheté avec un système audio Karman Kardon émet un son épouvantable digne des années 80 , sans réglages loudness et médium , honteux pour une marque soit disant premium, pas d’éclairage dans la boîte à gant, d’origine chez Dacia mais pas dans une BMW, pas de ceinture de sécurité réglable en hauteur, pas de rétro pivotant lors de marche arrière, ouverture et fermeture des porte avec l’application qui dure une éternité, plus de 15 secondes , pas de MMI comme chez Audi ,un service client importateur en dessous de tout , refuse d'écouter le client , qui vous raccroche au nez , première et dernière BMW , fuyez cette marque , allez chez Audi ou les marques chinoises premium avec full équipement sans pack A,B ,C, etc , mais certainement pas chez BMW

14 de abril de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

BMW IX2 aandrijving stuk na 8 weken

BMW ix2 in ontvangst genomen op 14 februari en 8 weken later …. Laatste laadbeurt…Aandrijving stuk… moeten laten afslepen…herstelling kan makkelijk 2 weken duren… technologie van electrische voertuigen staat bij BMW nog niet op punt?

21 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Achat d'une bmw serie 3 chez le…

Achat d'une bmw serie 3 chez le concessionnaire bmw sneyers à Herentals
Acceui agréable, personnel à l'écoute
Très satisfait de mon achat chez eux
J'y retournerai sans hésitation pour un autre achat éventuellement
Merci à marlies, alexander et à tout le personnel pour leur gentillesse

29 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Un service nul après 3 ans 8 mois je…

Un service nul après 3 ans 8 mois je demande de mettre fin à mon contrat d’entretien vue que j’ai atteint mes km prescrits dans le contrat, voilà qu’il me demande plus de 600€ car j’arrête le contrat soit disant que je met un terme avant la 6 eme année le vendeur au début de l’achat ne nous a jamais informé de cette arnaque quand on me dit 60000km ou 6 ans je ne vois pas pourquoi je devrais payer pour arrêter le contrat en plus le véhicule n’est plus immatriculé en Belgique il nous harcèle via mail et nous menace d’une procédure judiciaire faite le on verra bien avec mon recours en justice et test achat de vos pratiques frauduleuses plus jamais chez BMW Belgique honte à vous et vos collaborateurs qui savent juste vous menacer de payer honteux cette démarche. Ne prenez pas ce service de d’entretien arnaque à 200% faite attention surtout au vendeur il dise pas tout concernant ce contrat.

17 de março de 2025

Atlan

J'ai reçu des insultes de la part d'une de vos employés, Dominique A., simplement parce qu'elle n'arrivait pas à repondre aux arguments que j'avançais.

2 de março de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais