Hurtig og virkelig god service! Jeg havde bestilt et skateboard, men allerede dagen efter ringede butikken og beklagede, at de desværre ikke havde det i den farve, jeg havde bestilt. De tilbød strak... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Købte to sæt rulleskøjter igennem webshoppen. Helt igennem kanon service - jeg blev ringet op angående nogle tilvalg som jeg havde glemt at specificere i ordren og varen kom allerede dagen efter. De... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg aflagde en ordre inden angivet tid for afsendelse samme dag, men pakken blev ikke sendt som anvist. Spurgte herefter på mail om jeg skulle undlade at afhente da jeg så ikke ville få brug for... Ver mais
Har været i butikken i industri kvarteret i Hillerød flere gange. Det er som at træde ind i Aladdins hule: Der er smart Street wear, Skate boards, Rulleskøjter, kasketter, sko, skiudstyr... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Loja de skate
- também em
- Loja de artigos para skate
- Loja de esportes de inverno
- Loja de esquis
- Loja de roupas desportivas
- Loja de snowboards
Informação fornecida por fontes externas variadas
Skateboard, Longboard, Rulleskøjter, Scooters, Ski, Snowboard, Streetwear, Caps, Sneakers, Accessories og alt i Gear. BNA er din actionsport butik i Hillerød
Informações de contato
Gefionsvej 13, 1. sal, 3400, Hillerød, Dinamarca
- shoppen@bnaboardshop.dk
- bnaboardshop.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 20% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Havde det produkt jeg skulle bruge og…
Havde det produkt jeg skulle bruge og sendte hurtigt
God service 🙂
Hurtig og virkelig god service!
Hurtig og virkelig god service!
Jeg havde bestilt et skateboard, men allerede dagen efter ringede butikken og beklagede, at de desværre ikke havde det i den farve, jeg havde bestilt. De tilbød straks et andet board som alternativ.
Super hurtig, venlig og effektiv kundeservice. Vi glæder os til at modtage skateboardet!
Hurtig levering og super produkt som…
Hurtig levering og super produkt som lovet 🤩

Hejsa.
Hejsa.
Jeg har nu bestilt 3 våddragter i størrelse large, i 3 forskellige online shops og der var ingen som passede mig...
Men så stødte jeg på BNA boardshop og de havde en Billabong våddragt som passede mig perfekt!
Jeg vil vende tilbage uden tvivl!
Tak jeg er yderst tilfreds!🤩

God service og Hurtig levering
Hjælpsomt personale og god service, samt hurtig levering, det bliver ikke meget bedre!

Resposta da BNA Boardshop
Feels like a great shop in the US!
Great service. Good price. I picked my item up in the store and it felt genuinely like a cool Boardshop in the US! Service was friendly and helpful. Definitely worth a visit.

Resposta da BNA Boardshop
BNA er garant for en god kundeoplevelse
Produktet svarede fint til beskrivelsen og blev leveret hurtigt. God og intuitiv hjemmeside.

Resposta da BNA Boardshop
Hurtig levering og man får hvad man…
Hurtig levering og man får hvad man bestiller.

Useriøs virksomhed
Useriøs virksomhed, find et andet sted..

Resposta da BNA Boardshop
Se, hør, føl og lugt til varerne!
En sjælden fysisk butik hvor man stadig kan se, høre, føle og lugte til varerne. Og de er superflinke, ved alt, og er hjælpsomme. Hvis man selv lige ved hvad man skal have, så er webshoppen tip top også!

Gode priser
Gode priser, gode varer, godt udvalg og mærker, og ikke mindst hurtig levering.
Skud ud til BNA, god butik!

Endelig nogen med Stance Boxershorts
Endelig nogen med Stance Boxershorts! Ville have givet jeg 100 stjerner, hvis man kunne købe dem i sort 3-pak eller 5-pak.

Resposta da BNA Boardshop
Der står på siden at der er fri fragt…
Der står på siden at der er fri fragt ved køb over 499kr, men det gælder ikke surfboards som de opkræver 750kr for at sende. Dette på trods af at det står på selve siden med surfboardet.
For sent afsendt
Spurgte herefter på mail om jeg skulle undlade at afhente da jeg så ikke ville få brug for varen, og det har jeg her en uge efter ikke fået svar på.
Den ene stjerne gives for et fedt udvalg og en fin webshop, men resten af oplevelsen får 0 stjerner.
Et besøg værd…
Jeg har både været i butikken og købt online - og begge dele fungerer perfekt. Jeg har snowboardet hele mit liv, og kører pt på mit sjoveste board til dato, efter kyndig vejledning i butikken. Kæmpe anbefaling herfra.
Gode produkter, overskuelig hjemmeside og behagelig kundeservice
God hjemmeside, overskuelig og nemt at bestille. Gode produkter.
Der var sket en pakke fejl, så der manglede noget i ordren, og det blev løst med det samme og den blev eftersendt og kom næste dag. Enormt god og behagelig kundeservice. Kan kun anbefale.
Hurtig leverance
Super søde og effektive
Super søde og effektive. God pris vs kvalitet
Købte nogle nye bindinger
Købte nogle nye bindinger, de ankom med pakkeposten et par dage efter, så det var skide godt.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.