Super leuke boekjes voor onze twee dochters (3jr en 3 maanden). Snelle levering na aanmelding en je zit nergens aan vast als je direct je weer afmeld dan kan dat zonder problemen. Je krijgt nieuwe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heel tevreden over Boekadoe! Vlotte communicatie en een persoonlijke aanpak. Elke maand een fijn boekenpakket, helemaal op maat van onze dochter. Een echte aanrader!
Het boekenpakket voor mijn zoon van 9 en dochter van 3 waren perfect op maat en vielen hier erg in de smaak! Leuke variatie in boeken, kwalitatieve boeken en voor de kleinste fijne doe-boeken! Zeker e... Ver mais
Envelop was zwaar toegetakeld, gelukkig waren de boekjes onbeschadigd. Kwaliteit is OK. Een mix van lees- en doeboekjes voor onze driejarige. Niveau van boekjes is zozo, bij sommige is het duidelijk o... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Leuke boekjes
Leuke boekjes ontvangen. Fijn dat deze op deze manier gered kunnen worden.
Fijn pakket!
Heel vlotte levering. Bij vraag rond levering ook heel snel antwoord gekregen. Zeer leuk boekenpakket, inhoud heel gevarieerd!
Kwaliteitsvolle boekjes
Leuke boeken voor de leeftijd van ons zoontje
Mooie boeken en netjes geleverd
Mooie boeken en netjes geleverd. De kinderen vonden het fantastisch om het verrassingspakket open te maken.
Fijn!
Fijn om mijn kind aan het lezen te krijgen. Boekjes op maat van haar leesniveau.
Leuke boekjes aangepast op de leeftijd
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Mijn kinderen houden van hun verassing pakketjes.
Helemaal geweldig!
Via social media te weten gekomen van het bestaan van Boekadoe. Gelijk mijn zoon van 4.5 jaar en dochter van 6 maanden, aangemeld. Een week later lagen er twee pakketten in de brievenbus gericht aan mijn kinderen. Verrassend leuke boeken erin en echt gericht per leeftijd. Wij zijn groot fan! En voor een klein bedrag redt je mooie boeken voor de “weg gooi” en krijgen de boeken een mooie bestemming.
De boekjes worden bezorgd in een leuke…
De boekjes worden bezorgd in een leuke verpakking! Er zaten 4 boekjes in, om samen en alleen te lezen!
Leuke boeken
Leuke boeken in het pakket, vooral de stickerboek
Zeer goed en gevarieerd pakket
Geweldige ervaring voor onze dochter
Geweldige ervaring voor onze dochter om het pakket open te maken. Verschillende boeken, voorlezen en doeboeken, in verschillende thema’s. Heel erg leuk!
Leuke variatie boekjes
Leuke variatie boekjes. Brievenbus pakket is ook top, dan hoef je er niet voor thuis te blijven.
Leuke boekjes
Leuke boekjes! Zeker geschikt voor mijn dochter van 6 die echt van lezen houd
Top! Lekker lezen
Gemakkelijk af te sluiten en verschillende mogelijkheden kwa niveau. Hier een blij kind!
Eerste pakket ontvangen
We hebben het proefpakket ontvangen en dat was een leuk pakket. We kregen twee leesboekjes en twee doeboekjes. Zelf heb ik voorkeur voor (meer) leesboekjes.
Leuk pakket met boekjes
Leuk pakket met boekjes. Zo zat er een leuk doe boek in en een mooi samen-lees-boek. Stripboek viel niet zo in de smaak maar dat is natuurlijk ook heel persoonlijk.
Great combination
Very nice combination of activity book, story, etc. Especially it is possible to choose different levels. my 7 uear old daughter loves it.
Een aanrader!
Snelle levering. Mooie producten. Goede prijs kwaliteit verhouding