BoerenTelefoonhoesjes Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levertijd was bijna 2 weken voor een gepersonaliseerd hoesje en dat is veel te lang. De mee bestelde screenprotector werd eerder geleverd en brak al bij het aanbrengen. Alles werd wel netjes en kos... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel mooi origineel en kwalitatief goed hoesje. M'n vader is er erg blij mee! Goede communicatie van leverancier.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn zoon kreeg, na lang wachten, een verkeerde hoes toegestuurd, zijn telefoon past hier niet in. Erg teleurstellend natuurlijk, hij had ervoor gespaard. Gelijk mail gestuurd dat we willen ruilen vo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs een hoesje besteld en wat een ontzettend mooi hoesje! Heb hem nu voor een tijdje en mijn telefoon is zo ontzettend vaak gevallen, maar er is geen een beschadiging tot mijn verbazing! Uitsteken... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para Celulares

Onze missie bij BoerenTelefoonhoesjes is om boeren te ondersteunen en hen een stem te geven. Wij geloven in het steunen van de boeren en in het uitdragen van hun verhaal en werk. Daarom hebben wij telefoonhoesjes ontworpen voor IEDEREEN die de boeren steunt. Met onze telefoonhoesjes laat je zien dat jij de boeren steunt en ben je een ambassadeur van hun verhaal en werk. Onze telefoonhoesjes zijn niet alleen beschermend, stijlvol en praktisch, maar ze maken ook een statement. Wij geloven in de kracht van collectieve acties. Door de telefoonhoesjes te dragen van BoerenTelefoonhoesjes, doe je mee aan het bevorderen van een betere en eerlijkere toekomst voor onze boeren. Doe jij ook mee? Kies dan voor een telefoonhoesje van BoerenTelefoonhoesjes. Als jij hiervoor kiest zal jij nog meer uitstralen dat jij de boeren steunt!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

127 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 46% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Todas as avaliações

41 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

TOP HOESJE HAAL HET

Dit zijn echt top hoesjes ik heb er eerder al naar gekeken en een gezinslid heeft er ooit ook 1tje gekocht maar dit is nou kwaliteit. Ook met het gehard glas dus twijfel niet en koop ze

27 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Echt hele mooie hoesjes

Echt hele mooie hoesjes! Zijn erg stevig. Mara de Nieuwe eigenaar die nu ook de klantenservice regelt is echt top! Reageert snel🤩🤩

Avaliação não solicitada

Oplichting!!!! Koop hier NIET

Hoesje besteld. Meerdere mails ontvangen van Aron dat deze verstuurd zou zijn. Nog een mail van Kim met excuses omdat het mis gaat op de klantenservice omdat ze er zelf niet was.. maar ook van Kim nooit meer reactie ontvangen waarom het hoesje nog niet binnen is. Telefoonnummers op site kloppen niet.
1 ster is nog teveel

logotipo da BoerenTelefoonhoesjes

Resposta da BoerenTelefoonhoesjes

Beste Peters, Excuses voor de late reactie! ik zie dat uw bestelling gelukkig inmiddels geleverd is. Door dat ik net de nieuwe eigenaar ben geworden is het met de overname van het bedrijf een beetje slordig gelopen... Gelukkig is het nu weer allemaal goed op orde en ga ik mijn uiterste best doen om dit bedrijf weer goed te laten lopen. Nogmaals mijn oprechte excuses voor het ongemak.

Mara

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb nog geen hoesje ontvangen en er…

Ik heb nog geen hoesje ontvangen en er wordt niet gereageerd op mail.

logotipo da BoerenTelefoonhoesjes

Resposta da BoerenTelefoonhoesjes

Beste Veerle,

Excuses voor de late reactie.
Ik zie dat uw bestelling inmiddels is geleverd, gelukkig maar!
Ons oprechte excuses voor dat we niet op uw mailtje hadden gereageerd, door alle drukte hadden we die een beetje over het hoofd gezien...

Ik ga daar zeker aan werken!