Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super effektiv webshop, med rigtig godt kød til virkelig gode priser. Konceptet med man selv henter ordre er genialt istedet for andre steder hvor man begraves i utallige gebyrer for emballage, for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I forbindelse med en rund fødselsdag med cirka 30 gæster fandt vi Bøje Kød Engros. Vi bestilte hele sider af varmrøget laks, koldrøget laks, gravad laks samt en større portion rejser og en stor oksem... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Købte nogle hjemmeformet burgerbøffer. Bad om at få dem vacumpakket. Det er resulteret I at jeg har fået 5 plader frosen kød da bøfferne er blevet mast sammen. Derudover købte jeg noget frosen kyll... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bor lige på grænsen af leveringsområdet. Jeg ringede derfor til kundeservice og blev oplyst om at de indimellem havde kørsler i området og ville være i stand til at levere ugen efter, da de havd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de carnes
  2. Fornecedor de Alimentos e Bebidas
  3. Processamento de carnes
  4. Fornecedor de carnes
  5. Serviço de encomenda de comida online

Escrito pela empresa

Kvalitetskød til engrospris! Udvalgt og skåret af rigtige slagtere. Hos os er der ingen fordyrende mellemled og altid garanti for ultramørt, saftigt og vanvittig smagfuldt kød! Kort fortalt, er vi alt andet end smagsløse kødoplevelser, gummi-steaks og seje sener. Vi tilbyder udelukkende kvalitetskød fra nogle af verdens bedste leverandører - altid testet og kvalitetssikret af både os og vores årelange og tætte samarbejde med både restauranter, kvalitetskantiner og storkøkkener.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg fik det forkerte kød med hjem ser…

Jeg fik det forkerte kød med hjem ser det først da jeg skulle tilberede det til 16 personer det var ikke sjovt

23 de fevereiro de 2024
logotipo da Bøje Kød Engros

Resposta da Bøje Kød Engros

Hej John,

Vi er meget kede af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse. Vi kan dog ikke se, at du har forsøgt at kontakte os? Det er vi selvfølgelig kede af - at vi ikke har fået muligheden for at rette op på fejlen.

Vores pakkere er ganske almindelige, gode mennesker og en gang imellem sker der desværre deraf også fejl. Vi anbefaler altid på det kraftigste at tjekke sin bestilling igennem ved afhentning/hjemkomst - både ift. eventuelle fejl, men også fordi vi har med ferskvarer at gøre og skal have indberetning på evt. fejl og mangler inden for 2 dage (hvilket også står i vores handelsbetingelser), hvis vi skal kunne retmæssigt vurdere hvori fejlen ligger.

Når det er sagt, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@bojekod.dk og forklare os problemstillingen samt angive et konkret ordrenummer, så skal vi nok se hvad vi kan gøre 😊

Rigtig god dag til dig!
Mvh. Katrine, Bøje Kød Engros

Super lækkert

Har handlet der i snart 1 år. Vi handler fir 1-2000 kr, om måneden, og så er der mad til 5 personer til lidt over en måned.

31 de janeiro de 2024

Min klare anbefaling

Min klare anbefaling
Har bestilt kød en håndfuld gange, og det fungerer upåklageligt.
Venlig service
God kvalitet.

30 de janeiro de 2024

God oplevelse

God oplevelse
Fin og hurtig udlevering.
Rigtig gode bøffer på 350 gram til nytårsaften

Ikke sidste gang vi køber kød hos Bøje

24 de dezembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais